Ne iyi ettin kuzum benim ne güzell kafa dağıtıyorsun işte keşke bazen bende diyorum yakın olsam sevdiklerime ama biyandanda diyorum uzaklık kaynana konusunda mesafe iyidir gibii 🤦‍♀️ kociş evde mastershef manyağı 🤣
Kaynanayla problem yoksa uzak olmasanda sorun değil canım. Biz ne iyiz ne kötüyüz ama evimiz uzak bana bi zararı olmuyo olamaz😂

• Beğen
Reactions: Jou
Kaynanayla problem yoksa uzak olmasanda sorun değil canım. Biz ne iyiz ne kötüyüz ama evimiz uzak bana bi zararı olmuyo olamaz😂
Yok tabii cok şükür allah var yukarda ama nekadar yakın durursan okadar kıymetini bilmez o sebepten dedim yeterki aramız hep iyi olsun diye nejadar mesafe okadar iyidir herşey

Bende iyim cok şükür canım sağol😍 yok busefer değil tart kek üstüne puding 😂
Güzel oluyor mu öyle de.?

Bende börülce haşlayıp limon zeytinyag sarımsak tuz güzelce bı sosladim.
Kaşiklayacagim gel yiyelim .

Hacamata gideceğim de bitkisel besleniyorum bikac gün

Hacamat nerde yaptiracan?
Ben de düşünmeye başladım. Ama tıp egitimli doktor istiyorum.

Börülce filan yemem ben ya🙈 afiyetler olsun canım❤️ Evet böylede cok lezzetli oluyo bide ıslatıyorum sütle ıslak kek gibi oluyo.
Neden hacamat oluyosun?

Börülce filan yemem ben ya🙈 afiyetler olsun canım❤️ Evet böylede cok lezzetli oluyo bide ıslatıyorum sütle ıslak kek gibi oluyo.
Neden hacamat oluyosun?
Boyun düzleşmesi var bende yasom.

O yüzden sürekli omuzlarimin ağrısıyla uyanıyorum.
Zaten akşam yatarken omuz ağrısıyla yatıyorum biraz dinlenirim uykuda diyerek ama nerdeeee. Onun için istiyorum

Bide onun dışında toksin maddelerden arınmayi da çok istiyorum ve hacamat bunun için kusursuz bı yol ♥️ bide tahin, onu tuketiyorum zaten de

Back
X