- 16 Aralık 2019
- 21.380
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.267
- 598
- 32
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #29.141
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlendikten sonra bizimki de öyle olduHahahahaha deme oyle beee gerçekten bu özel şeyler bazen cok fasa fiso olduda neoldu yemeğe cıktıkta neoldu oluyo bazenn adamın sevgisi saygısı dan baska birsey gerçekten hiç gerek yok bende istemiyorum eskiden hevesim vardı ama yaptık sonra daha ne gerek var birbirimizi sevdikten sonra arada olur evett ama insan sıkılıyo yeni evlendiğinde yaşıyosun evlilikyıldönümü yemeğe çıkmalar dogum günü sürprizler ilkzamanlar oluyor
Hahahaha aynen oyle bak bizde öyle işte![]()
Hahahahah sabrımız tükeniyorr sabırolsunlar artıkEvlendikten sonra bizimki de öyle oldu24 saat emrine amade diyo
İyiyim bebegim sen nasılsıngünaydın canımmm nasılsın
Heyecanını alırım ben onunİyiyim bebegim sen nasılsın
Dügüne sayılı günler kaldı heyecan var mı heyecan![]()
günaydın canım nasılsınGünaydın
İyiyim sen nasılsım :) nasıl gidyorgünaydın canım nasılsın
Hahahahaha kociş evde değullll istediğin kadar dolan evdeeGeç kaldınkıpırdadım bile
![]()
amin canım inşaAllahAmin canım rabbim hayırlısıyla sana da nasip etsinilk başta da beni böyle şiirle kandırsı zalımın oğlu
stres var gelinliğimi seçtim migicimmİyiyim bebegim sen nasılsın
Dügüne sayılı günler kaldı heyecan var mı heyecan![]()
Hahahahaha kociş evde değullll istediğin kadar dolan evdee![]()
bebekte olurTaktik dedik bebek demedik![]()
Hahahahaha deme oyle beee gerçekten bu özel şeyler bazen cok fasa fiso olduda neoldu yemeğe cıktıkta neoldu oluyo bazenn adamın sevgisi saygısı dan baska birsey gerçekten hiç gerek yok bende istemiyorum eskiden hevesim vardı ama yaptık sonra daha ne gerek var birbirimizi sevdikten sonra arada olur evett ama insan sıkılıyo yeni evlendiğinde yaşıyosun evlilikyıldönümü yemeğe çıkmalar dogum günü sürprizler ilkzamanlar oluyor
benim eve gel yardım et çeyiz gidecektemizlikte bitti ne b.k yiyrm ben
Ya geçen cts günü kırmızı et yarışmasından taş kebabı denedim on murmara enfes eşim 4 tsbak yediHeyecanını alırım ben onun![]()