- 16 Aralık 2019
- 21.380
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.267
- 598
- 32
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #29.161
Benim deamin canım inşaAllah
beni de bir şiirle bile kandırabilir şiire karşı zaafım var![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim deamin canım inşaAllah
beni de bir şiirle bile kandırabilir şiire karşı zaafım var![]()
Bacak bacağa üstüne all kahve ni iç otur aşşağaaatemizlikte bitti ne b.k yiyrm ben
Nasıl bir gelinlik resim istiyorum :)stres var gelinliğimi seçtim migicimm![]()
Afiyet olsun canımYa geçen cts günü kırmızı et yarışmasından taş kebabı denedim on murmara enfes eşim 4 tsbak yediellerine sağlık dutlum :)
hımmm özelden atayım sana canım gelNasıl bir gelinlik resim istiyorum :)
Tamam at msj açık :)hımmm özelden atayım sana canım gel
Büyük kız çizgi film izliyo zeytin de altına yapmış bez almış gelmişBacak bacağa üstüne all kahve ni iç otur aşşağaaakızlar napıyor hele
Ooyyyý bide altına yaptı diye bezmi getiriyor hele ay çok güzell yaaBüyük kız çizgi film izliyo zeytin de altına yapmış bez almış gelmişbulaşıkları yıkayım kahvemi yapayım mügeyi açayım
iyiyim canım bende işe geldim işte klasikİyiyim sen nasılsım :) nasıl gidyor
He tumanını çeke çeke gelmiş ıh ıh diyeOoyyyý bide altına yaptı diye bezmi getiriyor hele ay çok güzell yaa![]()
bende isterimhımmm özelden atayım sana canım gel
Oh rutin olması ayrı güzel benim çok yoğun çay içiyom şimdi bide ellerim buz gibi çayimla isiniyomiyiyim canım bende işe geldim işte klasikhayatım baya rutin
Hahahaahha yerim onun totosunu yavvvHe tumanını çeke çeke gelmiş ıh ıh diye![]()
buraya atayım o zamanbende isterim
seninle mesajımız vardı özelde oraya attım silmedim değil mi orayıTamam at msj açık :)