- 25 Ağustos 2019
- 62.522
- 120.070
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #29.381
annemin kuzeni evli kuzum heryerden varrr kurtuluşun yohhhhhkız sen rizeli değil miydin orda da mı akraban var![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
annemin kuzeni evli kuzum heryerden varrr kurtuluşun yohhhhhkız sen rizeli değil miydin orda da mı akraban var![]()
Degil mi :)iyi yapııyolar vallaaa tekrar mutluluğunu paylaşıyorlar![]()
aynen öyle migim mutluluğu daim olsun busefer inşallahhhDegil mi :)![]()
Rizeliler kahve sevmez çay sever bi keremannemin kuzeni evli kuzum heryerden varrr kurtuluşun yohhhhh![]()
![]()
Jou gezgin çıktı mübarekkız sen rizeli değil miydin orda da mı akraban var![]()
huuuuu seni mi asla bırakmam
evet ya uzun süre hemdeo daha bir süre devam edebilir
amaa amaaa ben seni yerimm canım minnoşşummm mutluluğun daim olsun ömür boyu olsun inşallahhhdurun be ağlatmayın
huuuuu seni mi asla bırakmam
evet ya uzun süre hemde
inşallah canım benimmmmamaa amaaa ben seni yerimm canım minnoşşummm mutluluğun daim olsun ömür boyu olsun inşallahhh![]()
doğruuu rizeliler çay severrr ama benim ailem kahvecii çay içmiyorr bende evlendim kocişim sayesinde alıştımmRizeliler kahve sevmez çay sever bi kerem( şaka bi yana)
bende artık yalnız kalıcam sizlerle içerimdoğruuu rizeliler çay severrr ama benim ailem kahvecii çay içmiyorr bende evlendim kocişim sayesinde alıştımm
habu topik olduğundan berii hepp kahve içiyorumm yalnız içmekten nefret ederiim
bekarken annemler sabah öğlen akşam kahve içiyorduk ve halende öyle içerler
bi kahvaltıda içerdik çay hep
ailem hele hele rizeli olmasına rağmen çay içmeyi sevmez halam babannemhepimiz reziliyuhhh
anneannemler çay içer kahve yide ben gelince içmek istiyor benimle çok seviyorr benimle içmeyi canım anneannem ya
içeruuhh ayupsuunnnnnbende artık yalnız kalıcam sizlerle içerim![]()
Bende yalnız içemiyordum vallaha minnoş şenlendiriyoiçeruuhh ayupsuunnnnn
aynennn vallaha kızzz bundan önce pek içemiyordum kahvesizlikten alışmıştımm heptenn
baktım böyle topikte bi minnoş varr yalnız değilsin alço dedim
hem kahve hem sohbet dedikodu pek bi iyi geldii![]()
evettt sende öylesin dutumm burdaki kimlerle sohbetim varsa hepsi iyiki varrrBende yalnız içemiyordum vallaha minnoş şenlendiriyo![]()
içeruuhh ayupsuunnnnn
aynennn vallaha kızzz bundan önce pek içemiyordum kahvesizlikten alışmıştımm heptenn
baktım böyle topikte bi minnoş varr yalnız değilsin alço dedim
hem kahve hem sohbet dedikodu pek bi iyi geldii![]()
Bende yalnız içemiyordum vallaha minnoş şenlendiriyo![]()
artık bizler varızevettt sende öylesin dutumm burdaki kimlerle sohbetim varsa hepsi iyiki varrr
kafam hep çocuk çocuk doluydu yalnızlıktan bu evde
ne kötüydüm ya şuan gözlerim doldu
gerçekten iyikide burası varmışta iyiki üye olmuşumda katılmışımmartık bizler varız![]()
bende öyle vallah herkese herşey anlatılmıyor ama burada anlatıyorsun rahatlıyorsun fikren yardımcı oluyorsungerçekten iyikide burası varmışta iyiki üye olmuşumda katılmışımm
sizler gibi arkadaşım kardeşim olduğuna çok mutluyum
herkes için geçrli konuştuklarım
Aynen bitanemevettt sende öylesin dutumm burdaki kimlerle sohbetim varsa hepsi iyiki varrr
kafam hep çocuk çocuk doluydu yalnızlıktan bu evde
ne kötüydüm ya şuan gözlerim doldu
evet canım gerçekten çok iyi geldi burasıbende öyle vallah herkese herşey anlatılmıyor ama burada anlatıyorsun rahatlıyorsun fikren yardımcı oluyorsun
gerçekten öyle arkadaşlarım var grup var o başka burası sizlerle çok farklııbende öyle vallah herkese herşey anlatılmıyor ama burada anlatıyorsun rahatlıyorsun fikren yardımcı oluyorsun