- 25 Ağustos 2019
- 62.521
- 120.058
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #29.341
ahaaa ben yeni evliydimm evde kıymet kopardım kocama gidelim istanbula sonra dedim iyikide gitmedikİstanbul çok pahalı bir şehir valla ben yaşamaya tercih etmezdim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahaaa ben yeni evliydimm evde kıymet kopardım kocama gidelim istanbula sonra dedim iyikide gitmedikİstanbul çok pahalı bir şehir valla ben yaşamaya tercih etmezdim![]()
Ben bekarken çok arkadaş olurdu 8 senedie kamudayım uzun süre çalışan az onlara he derim ama hep tayin isteyip gidiyolar gelen çok giden çok ilşteona bakarsan bee kuzum bende çalışıyordum bekarkenn işyerinde çok sosyalleşemedim
kolay kolay kimseyle konuşmam önce tanırım ona göre davranırımm baktım iyi biri rahat konuşurum
all ayrıldım sonra bi ara konuştumm ettikk koptuk
Riri kimişteee aha yanii hele heleee bide küçük yapmışlarrr mutlak bi kişilik yapıyolar resmen yaaa
burda yeni siteler varr şuan yaptılar mutfaklar benimkinden daha büyük ferahh satılık hep satılığıda 350 450 500 gidiyor
ayyyy bitane çok güzeldi ev 350 di mutfak desen burdan güzeldii biz kadınalr mutfak hastası zaten mutfak evin bi köşesi gibi kaptılar vallahii bizde bu yaz ayarlayamadık zaten parayı öyle kaldıı ama hala bak diyor eşim uygun olurda yakalarız diyor
evett yaa hele bi tayinli oldumu hepten zorBen bekarken çok arkadaş olurdu 8 senedie kamudayım uzun süre çalışan az onlara he derim ama hep tayin isteyip gidiyolar gelen çok giden çok ilşte![]()
.hilal altinbileke benziyorrihanna nın bi lakabı![]()
![]()
aaaa evett bu resimde çok dikkatlice bakınca hakkat benzemişşGuzel kadin
.hilal altinbileke benziyor
Herşey ateş pahasıBilecikte 2+1 evler 650-800 arası degişiyor istanbulda 1+1 2800 çok![]()
Valla bi anda patladıHerşey ateş pahası
abooo enee oralarda uçmuş ya laaaBilecikte 2+1 evler 650-800 arası degişiyor istanbulda 1+1 2800 çok![]()
benimle sataşamazsın öyle bi dünya yokKk daherkese
![]()
Aaa ne buldum.Ben benzetemedim![]()
abooo enee oralarda uçmuş ya laaa
burda 3+1 ev kalmadı anamm 1+1 ev kaldı napıcam ben onu herkes kaptıı uygun evleri çokta güzel
Yerli jolie diyor bildigi angelina jolieye benziyorAaa ne buldum.
Hilal altinbilek eskiden ne cirkinmis bak hele
buraya göre rahat alırsınız ben bazen bakıyorum denk gelince küçücük eski evlere öyle rakamlar istiyorlar ki mecbur kalan alıyor tabi. Burdan kaç tane tanıdığım gitti senin oraya yıllar önce ev aldılar sonrada oraya yerleştiler şimdi keşke daha erken gelseydik diyorlarişteee aha yanii hele heleee bide küçük yapmışlarrr mutlak bi kişilik yapıyolar resmen yaaa
burda yeni siteler varr şuan yaptılar mutfaklar benimkinden daha büyük ferahh satılık hep satılığıda 350 450 500 gidiyor
ayyyy bitane çok güzeldi ev 350 di mutfak desen burdan güzeldii biz kadınalr mutfak hastası zaten mutfak evin bi köşesi gibi kaptılar vallahii bizde bu yaz ayarlayamadık zaten parayı öyle kaldıı ama hala bak diyor eşim uygun olurda yakalarız diyor