ona bakarsan bee kuzum bende çalışıyordum bekarkenn işyerinde çok sosyalleşemedim
kolay kolay kimseyle konuşmam önce tanırım ona göre davranırımm baktım iyi biri rahat konuşurum :KK70:
all ayrıldım sonra bi ara konuştumm ettikk koptuk
Ben bekarken çok arkadaş olurdu 8 senedie kamudayım uzun süre çalışan az onlara he derim ama hep tayin isteyip gidiyolar gelen çok giden çok ilşte 😂

• Komik
Reactions: Jou
işteee aha yanii hele heleee bide küçük yapmışlarrr mutlak bi kişilik yapıyolar resmen yaaa
burda yeni siteler varr şuan yaptılar mutfaklar benimkinden daha büyük ferahh satılık hep satılığıda 350 450 500 gidiyor
ayyyy bitane çok güzeldi ev 350 di mutfak desen burdan güzeldii biz kadınalr mutfak hastası zaten mutfak evin bi köşesi gibi kaptılar vallahii bizde bu yaz ayarlayamadık zaten parayı öyle kaldıı ama hala bak diyor eşim uygun olurda yakalarız diyor
Riri kim

• Komik
Reactions: Jou
işteee aha yanii hele heleee bide küçük yapmışlarrr mutlak bi kişilik yapıyolar resmen yaaa
burda yeni siteler varr şuan yaptılar mutfaklar benimkinden daha büyük ferahh satılık hep satılığıda 350 450 500 gidiyor
ayyyy bitane çok güzeldi ev 350 di mutfak desen burdan güzeldii biz kadınalr mutfak hastası zaten mutfak evin bi köşesi gibi kaptılar vallahii bizde bu yaz ayarlayamadık zaten parayı öyle kaldıı ama hala bak diyor eşim uygun olurda yakalarız diyor
buraya göre rahat alırsınız ben bazen bakıyorum denk gelince küçücük eski evlere öyle rakamlar istiyorlar ki mecbur kalan alıyor tabi. Burdan kaç tane tanıdığım gitti senin oraya yıllar önce ev aldılar sonrada oraya yerleştiler şimdi keşke daha erken gelseydik diyorlar

Back
X