aynen canım bir yerden sonra kopuyor
evetttt 🤦‍♀️ diyolar hiç yazmıyorsun ne yazıyimm napıyorsun neediyorsun oldu bitti akşama ne yemek bu başka da birşey konuşulmuyo zaten ateş bile edemiyoruzz :D :D
Al benden de o kadar. Normalde öyle komşum falan yok önce çok sıkılırdım evde yalnızlık hissederdim. Ama burası sayesinde çok iyiyim
eveetttt ben bide bi konu için üye olmuştum ama girdiğim gibi çıkamadımm hatta o zamanlar internetimi çok yiyo diye giremiyodum ama arada girip bakardım çıkardım

evetttt 🤦‍♀️ diyolar hiç yazmıyorsun ne yazıyimm napıyorsun neediyorsun oldu bitti akşama ne yemek bu başka da birşey konuşulmuyo zaten ateş bile edemiyoruzz :KK70: :KK70:

eveetttt ben bide bi konu için üye olmuştum ama girdiğim gibi çıkamadımm hatta o zamanlar internetimi çok yiyo diye giremiyodum ama arada girip bakardım çıkardım
Ben reyyanda sıkıntılı bi hamilelik geçiriyodum. Ona hamileyken üye oldum. Ama bilemiyordum siteyi sonradan çözdüm 🤣

Ben reyyanda sıkıntılı bi hamilelik geçiriyodum. Ona hamileyken üye oldum. Ama bilemiyordum siteyi sonradan çözdüm 🤣
ben bide 15 yaşındaykende gruphepsi site vardıı moderatör bile olmuştumm siteyi ben yönetiyordumm herşeye koşuyordumm sonra büyüdükçe koptuk oradandaa :D oyüzden uzun zmaan sonra bu sitenin özelliklerini unutmuşum hepten

ben bide 15 yaşındaykende gruphepsi site vardıı moderatör bile olmuştumm siteyi ben yönetiyordumm herşeye koşuyordumm sonra büyüdükçe koptuk oradandaa :KK70: oyüzden uzun zmaan sonra bu sitenin özelliklerini unutmuşum hepten
Hiiiç bilmiyorum o tip siteleri 🤣🤣

Hiiiç bilmiyorum o tip siteleri 🤣🤣
gruphepsi var kızz erne cemre yasemin gülçin diye duymadınmısanatçılar ben erenciydimm sıkı sıkı
ne 15 i var 12 13 çok online olduğum için beni etmişlerdii

gülçin yasemin eren cemre :D
1632831522864.webp

ben bide 15 yaşındaykende gruphepsi site vardıı moderatör bile olmuştumm siteyi ben yönetiyordumm herşeye koşuyordumm sonra büyüdükçe koptuk oradandaa :KK70: oyüzden uzun zmaan sonra bu sitenin özelliklerini unutmuşum hepten
bende sözde 2017 de üye olmuşum neden olduğumu bile hatırlamıyorum :KK70:

gerçekten öyle arkadaşlarım var grup var o başka burası sizlerle çok farklıı
inanın sizinle konuştuğum kadar onlarla bukadar sohbetim yok

banada çok iyi geldi gerçekten psikolojik olarakda 😍

bende öyleyim elço arkadaşlarım arıyor inanırmısın açmıyorum telefonu 😏

Al benden de o kadar. Normalde öyle komşum falan yok önce çok sıkılırdım evde yalnızlık hissederdim. Ama burası sayesinde çok iyiyim

Bende burası sessiz oldugunda yani siz girmediginizde hayatımdaki insanlarla görüşüyorum 😅😅😅😅

😂😂😂😂

gruphepsi var kızz erne cemre yasemin gülçin diye duymadınmısanatçılar ben erenciydimm sıkı sıkı
ne 15 i var 12 13 çok online olduğum için beni etmişlerdii

gülçin yasemin eren cemre :KK70:
Eki Görüntüle 2923625
Eren mi cemre mi ne içlerinden birisi doğurdu yakın zamanda, almış zengin kocişi

Back
X