Evet canm biyere gittiğimiz yok öyle kalabalığa girmedik korona olsak eşlerimizde de belirti bişey olur diyoruz. Sadece cocuklar ve kardeşim ben böyleyiz oda zaten ikimiz kızlarla ilgileniyoruz diye oldu😂
Evettt oda cocuklardan geçti olsunnn esseekklerrr üşütürlerse öyle olurrr sıpalarrr totolarına vurr onlarınnn 😄😄

Olsunn eceli vardı gittu demekkii benimkiler bi küçük japonumda çok yaşamadı hep herkesten kaçıyordu almıyodu yemeğini çok zor yediriyordum ama çok yaşamadı gitti çok ta seviyodum heleki vatos balığı çok güzeldii yavruydu puslikleri temizliyo camları ama busefer vatosun mamalarını japonlar yiyodu kokusunda arıyolardı bırakmıyolardı ona oda gitti busefer daha büyüğünü alcam vatosu 🤦‍♀️ ben neler çektim bibilsen 🤣
Bizimkilerde kaçıyor kız. Azcık fanusa yaklaşıyım napcaklarını nasıl kaçcaklarını şaşırıyorlar. Kötü birşeymi bu😬 vatos hiç görmedim onu. Ben beta istiyorum aslında bunlar giderse beta alırım birdaha. Oda ölürse almam birdaha biriey 🤣

• Komik
Reactions: Jou
Bizimkilerde kaçıyor kız. Azcık fanusa yaklaşıyım napcaklarını nasıl kaçcaklarını şaşırıyorlar. Kötü birşeymi bu😬 vatos hiç görmedim onu. Ben beta istiyorum aslında bunlar giderse beta alırım birdaha. Oda ölürse almam birdaha biriey 🤣
Aaaaa beni görünce ağzını şapırdıyolarr :D

Back
X