İşte gündüz yapamadığını gece yap bebekim.
Ben gündüz yapamadigim için uyurken , gece süpürüp siliyorum evi topluyorum toz alıyorum banyo tuvalet yıkıyorum filan falan cogaltmayim da dahada
Kız gece nasıl süpüriyimm komşu duycak kapıma dayıycakk 🤣🤣 bahçeli evim olsa amennaa😁

İyiyim ♥️Kadir ezildinin bu haftaki yarışmacılarıni hiç begenmedim
Geçen haftaki türbanlı modern giyinen bı kadın vardı onu sevmistim, bian da cita düştü bu hafta
Ay dimi o kadını bende çok sevmişyim bir bugünü izleyebildim ama dediğim gibi pek şey değil

Yaaa bünyeden bünyeye değişir aslında bende çok korkarak gittim ama dedim hamileyken daha zor olur dedim o cesaret eşim olmuşken bende oluyim atlatıyim dedim korkmaa hiçbirşey yok hatta belki sana birşey olmiycak yani yan etkisi
Ben 1 gün ateşim yükseldi sadece halsızlık yaşadım ilk doz da 2 ci dozdada hiçbirşey olmadı normal gibi yaşadım ben bide nisanda korona olmuştum düşün bence o aradan çıkarmanı isteriim tabiiki senin kararın 🤗 seni tanımıyorum ama bebişte yoksa hamileyken aşı bile olmak zorunda kalırsın korkarsın öyle düşün
Korona atlatmış kişiler de yan etki çok hafif geçiyormuş.🙂senin hafif geçmesi ondan muhtemelen. Vücut daha önceden virüsü tanıdığı için. Ben hiç olmadım da şükür. O yüzden aşı beni sarsabilir. Şuan bekarim hamilelik durumu olsaydı bende bian önce aradan çıkarırdım. İnşallah zorunlu olmaktan çıkar diyebiliyorum. İmmün sistemi zayıfsa aşı da yeterli olmuyor cunku. Rabbim aşı olanı da olmayanı da korusun tez vakitte normale dönelim artık🤲🤲

• Beğen
Reactions: Jou
Korona atlatmış kişiler de yan etki çok hafif geçiyormuş.🙂senin hafif geçmesi ondan muhtemelen. Vücut daha önceden virüsü tanıdığı için. Ben hiç olmadım da şükür. O yüzden aşı beni sarsabilir. Şuan bekarim hamilelik durumu olsaydı bende bian önce aradan çıkarırdım. İnşallah zorunlu olmaktan çıkar diyebiliyorum. İmmün sistemi zayıfsa aşı da yeterli olmuyor cunku. Rabbim aşı olanı da olmayanı da korusun tez vakitte normale dönelim artık🤲🤲
Bence değill öyle olsa ASSOSyal ASSOSyal sosyalimde
Hiç korona olmamıştı aşı oldu genede hafif geçirdi olmadı daha 3cüde gelsem biontechi olsam diyor sadece kol agrısı olur normalde aşı vurulduğundan öyle oldu ben genede koronayken ateşim hiç yoktu genede ben ilk doz olunca çok halsızdım kolum biyandan ateşim biyandan
Ayy ben evlisin sandım kızz🤭
Sosyalimda korona oldu bikac hafta önce ama çok hafif geçirdii gene 🤲 yani sen bilirsin kuzumm ama allah korusun olursan korona ya ağır geçirsen neolcak sonra 😔 annem şeker hastasıyken bile iki kez biontech oldu kadında hem şekeri var hem tansiyonu var herşeyi var ama hic yan etkisi olmadı kolu bile ağrımadı resmen🤗

Back
X