herşeyiyşe çok ozr yuva kurmak maddi ve manevi

inşallah canım inşallah 😍
Screenshot_20210925-210937_Instagram.webp

:p:p

Perim işlerim vardı yün dövdüm kışlık dondurucuya bir şeyler yaptım sonra birazcık yorgunluk oldu hastalandım üst üste şükür iyiyim kuzum

Sen nasılsın
Maşallah çalışkAn hatun yahu 😍 geçmiş olsun canım benim🌺
Bende iyiyim şükür ev falan uğraşuyorum öyle ☺️

Korktuğum duygular :KK43: kolaylıkla bütün sorunların üstesinden gelecegim diye olumlama yap canım...her sabah gözünü açtığında...
olumsuz düşünen biri değilim insanlara kolaylıklar duygularıma göstermem ağlamayı acizlik olarak görür kimsenin yanında asla ağlamam abla ,sabrım kalmadı artık

keşke olmasa dün öleyim diye dua ettim bıkttım bezdim bunaldım artık ,tüm sabrım tükendi
kızzzz öyle dua edilir mi tövbe yarabbim
düzelir her şey şuan sende gerginsin, streslisin biraz olumlu düşünmeye çalış canım geçer illaki geçecek hatırlamayacaksın bile bugünü ama şuan her şey üst üste geldiği için böyle oldu

kızzzz öyle dua edilir mi tövbe yarabbim
düzelir her şey şuan sende gerginsin, streslisin biraz olumlu düşünmeye çalış canım geçer illaki geçecek hatırlamayacaksın bile bugünü ama şuan her şey üst üste geldiği için böyle oldu
bıktım artık herşeye susup ağzımı açmamaktan vallah maviş aklın varsa bekar kal yada yıldırırm nikahı yap

olumsuz düşünen biri değilim insanlara kolaylıklar duygularıma göstermem ağlamayı acizlik olarak görür kimsenin yanında asla ağlamam abla ,sabrım kalmadı artık
canım düğüne az kaldı zaten azcık sabır işinde de son günündü galiba biraz toparlamaya çalış kendini

Back
X