- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.082
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #29.941
AmiiiiinnnnnAynen öyle bitanem rabbim imtihanlarımızı kolaylaştırsın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AmiiiiinnnnnAynen öyle bitanem rabbim imtihanlarımızı kolaylaştırsın![]()
Günaydın canım@coconatt
@Mavera4268
@ASSOSyal
@Migim
@Buralardutluuugdu
@madammor
Elhan
mavikelebek34
Cookiie
MssPARE
@Emma3
Günaydın mis çiçeklerim
herşeyiyşe çok ozr yuva kurmak maddi ve maneviIyiol kuzum sıkma canını hepsi gelir geçer minnosum yuvanı kuruyorsun kolay değil bunlar olucak bitanem
inşallah canım inşallahBiter tabii inann bende senin gibi yaşadımmm ama geçti unutuluyor bile
noldu canım hayırdırPek iyi geçmeyen bir gecenin ardından Günaydın canım
herşeyiyşe çok ozr yuva kurmak maddi ve manevi
inşallah canım inşallah![]()
Çok az kaldı kuzucum diyeceksin inşallahinşallah balım inşallah düğün sabahı şükür bitti demek istiyorum
Maşallah çalışkAn hatun yahuPerim işlerim vardı yün dövdüm kışlık dondurucuya bir şeyler yaptım sonra birazcık yorgunluk oldu hastalandım üst üste şükür iyiyim kuzum
Sen nasılsın
evdekilerle ve nişanlımla tartıştık mavişnoldu canım hayırdır
inşallahÇok az kaldı kuzucum diyeceksin inşallah![]()
Yüreği sevgi dolu biri tarafından yenmek nasil güzel nasıl Allah'ımAyyy allahummm seni yemekk istiyorumm ama beeğğnnnn
Bende iyiyim çok şükür![]()
yaa üzme canını canım bu süreçte hep olur öyleevdekilerle ve nişanlımla tartıştık maviş
keşke olmasa dün öleyim diye dua ettim bıkttım bezdim bunaldım artık ,tüm sabrım tükendiyaa üzme canını canım bu süreçte hep olur öyle
Düğün öncesi herkes çok gergin oluyor. Çok dikkatli ol yavrum ya...evdekilerle ve nişanlımla tartıştık maviş
inşallah![]()
işyerindeyim abla ağlamamk için kendimi zor tutuyorum gerçektenDüğün öncesi herkes çok gergin oluyor. Çok dikkatli ol yavrum ya...dualarım seninle.
Korktuğum duygularkeşke olmasa dün öleyim diye dua ettim bıkttım bezdim bunaldım artık ,tüm sabrım tükendi
olumsuz düşünen biri değilim insanlara kolaylıklar duygularıma göstermem ağlamayı acizlik olarak görür kimsenin yanında asla ağlamam abla ,sabrım kalmadı artıkKorktuğum duygularkolaylıkla bütün sorunların üstesinden gelecegim diye olumlama yap canım...her sabah gözünü açtığında...
kızzzz öyle dua edilir mi tövbe yarabbimkeşke olmasa dün öleyim diye dua ettim bıkttım bezdim bunaldım artık ,tüm sabrım tükendi
bıktım artık herşeye susup ağzımı açmamaktan vallah maviş aklın varsa bekar kal yada yıldırırm nikahı yapkızzzz öyle dua edilir mi tövbe yarabbim
düzelir her şey şuan sende gerginsin, streslisin biraz olumlu düşünmeye çalış canım geçer illaki geçecek hatırlamayacaksın bile bugünü ama şuan her şey üst üste geldiği için böyle oldu
canım düğüne az kaldı zaten azcık sabır işinde de son günündü galiba biraz toparlamaya çalış kendiniolumsuz düşünen biri değilim insanlara kolaylıklar duygularıma göstermem ağlamayı acizlik olarak görür kimsenin yanında asla ağlamam abla ,sabrım kalmadı artık
herşeyiyşe çok ozr yuva kurmak maddi ve manevi
inşallah canım inşallah![]()
Saolasin perimMaşallah çalışkAn hatun yahugeçmiş olsun canım benim
Bende iyiyim şükür ev falan uğraşuyorum öyle![]()
bende bunlardan korkuyorum ya kendimi biliyorum çünkü.bıktım artık herşeye susup ağzımı açmamaktan vallah maviş aklın varsa bekar kal yada yıldırırm nikahı yap