- 16 Aralık 2019
- 21.380
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.267
- 598
- 32
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #30.041
Sağol balımherkese bi salgın zaten kuzumm
çok geçmiş olsuunnn ❤

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol balımherkese bi salgın zaten kuzumm
çok geçmiş olsuunnn ❤
şimdi ben bunu nasıl etiket yapcam tina gibi değişik olmuşperiii gene duramamış değiştirmişş nickini![]()
oyyy peruu sen müsünnnnn ,ben seni nasıl etiket yapıcamPeri peri ben![]()
![]()
sende mi joum herkes izliyor onuhaklısınnn benimde başıma geleyy şuan kimse yokk
bende işime odaklanemmm şu korelinin bi filmi var ya onu izlicem herkes çok övüyo
squid game diye
ayy beni de geriyor psikolojim bozuyor o programamann valla ne mügeeymiş kaynanamlara gidiyorum sabah sabah açıyolar mügeyii,
tamamm herşey biliyo öğreniyo harika birkadında öyle programlar hepten geriyo beni
hepsi birbirine benziyor konsantre olamıyorumherkes çok övey vallaha aksiyonmuş ama 2 ci sezonunu bile bekliyolar
Yohhh gaza geldimm buhaftada dun 1 kilo vermişim pazara kadar ola hayrolaboşver kaloriyi ye gitsin![]()
Agzuna bitane patlattşimdi ben bunu nasıl etiket yapcam tina gibi değişik olmuş
oyyy peruu sen müsünnnnn ,ben seni nasıl etiket yapıcam![]()
Kuzenlerim izlemiş herkes izliyo ya isntada görüyorum snap atıyolar özendim bende netflixte bide ama kociş sagolsun bedava buldu bana izlicemsende mi joum herkes izliyor onu
Sorma desen magazin oldu orasıdaaayy beni de geriyor psikolojim bozuyor o program
Bende yaaa o konuda hepimiz aynı fikirdeyizhepsi birbirine benziyor konsantre olamıyorum![]()
Ne o kuskaannndddduuunnnmuuuu heeehhhhbende periyi gördüm dedim yeni bir gelmişJou bu jou ne ara samimi oldu bu kadar kıza selam verim dedim
![]()
kıskandummmmmmmBende yaaa o konuda hepimiz aynı fikirdeyiz
Ne o kuskaannndddduuunnnmuuuu heeehhhh
![]()
Ammesi ağlatma zeytiniNormalde bende öyle yapıyom bugün götümcem aradı geç kaldımreyyan amme amme diye bacağıma yapışıp ağlayınca dayanamadıö
Dizimiherkes çok övey vallaha aksiyonmuş ama 2 ci sezonunu bile bekliyolar