Ooooooo ne kısmet thele anlat bakemmm:KK8::KK8::rolleyes::rolleyes: koca mı bulduk sana 😁
BUlamadik canım ya 🥺🙄 aday bana göre değildi. 33 yaşındayım. Biri 38 yaşında dediler. Adamın fotosu en az 50 diyor.🤦🏻‍♀️ Bana enfazla 23-24 diyor görenler. Minyon bı yüzüm Var.
Hayırlısıyla içimin isinacagi biri çıksın dua edin kizlar 🥺

• Üzgünüm
Reactions: Jou
BUlamadik canım ya 🥺🙄 aday bana göre değildi. 33 yaşındayım. Biri 38 yaşında dediler. Adamın fotosu en az 50 diyor.🤦🏻‍♀️ Bana enfazla 23-24 diyor görenler. Minyon bı yüzüm Var.
Hayırlısıyla içimin isinacagi biri çıksın dua edin kizlar 🥺
Tabikii resim görsende içini ısıtması lazımm etkilenmen lazım gördünmü zaten nasip degilmiş o kişi demekki allahh biran önce hayırlı bi eş nasip etsin inşaallahh🤲🤲

Tabikii resim görsende içini ısıtması lazımm etkilenmen lazım gördünmü zaten nasip degilmiş o kişi demekki allahh biran önce hayırlı bi eş nasip etsin inşaallahh🤲🤲
İnşallah amin canım🤲🤲 Allah büyük, tüm bekarlara hayırlı eşler nasip olsun. Tabi kalbi güzel olan bekarlara💞

• Beğen
Reactions: Jou
Hava durumu çok iyi canım benim .
sahiller dolu oturmalik çay icmelik kitap okumalik ♥️

sifa olsun
kahveden de vazgecemiyorsun her yerde kahve🤩
Sahillerde benim icin deriiiin derin nefes al, mis havayı icine cek. Ne güzel anlattın öyle..... Gözümde canlandı. Cok hoş bi manzara... ♥️

Günaydıııııııııııın 😋💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

Eklentiler

• IMG_20211001_083946.webp
    IMG_20211001_083946.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 21
Back
X