- 3 Haziran 2015
- 36.937
- 119.196
- 798
- 36
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #31.181
Çok şükür sen nasılsın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Otur oturduğunn yerdeeee kubrişş@BuralardutluuugduJou
MssPARE @halleyyy konuyu görmüştüm ama gelmedim. Tüh keşke gelseydim ilk banım olurdu
gülmekten gitmek hahah tam benlik olurdu
![]()
Gösterecem sana güle gülee yiiiHahha hep bizim kızları vuruyor zaten ya
Günaydın kızlargeyik yaptılar diye gitmişler. Kelimenin tam anlamıyla güle güle gitmişler
@BuralardutluuugduJou
MssPARE
![]()
En azından güle güle gitmişler![]()
"Naptık ki biz, ne dedikki şimdi?" diye gelecekler![]()
Oysa onlar masumdu![]()
Nedirr yani sosyalimm gülmekte yasakGeyik yaptik güldük eglendik![]()
Rörayydduunuummm güzell sosyalimmmm
Konuya bir bakiyim dedim internet gittipeşine ezan başladı bu bir işaret sanırım
![]()
Jou
MssPARE @Buralardutluuugdu
Püüüü sanaaaaaa
Sonundaaa sizsiz cok kötü nasil özlediimm hepinizii
sen onu bunu bırakta benn celdummm naptım bensuzz dünHoşgeldinn kızz nerelere gittin öyle![]()
Günaydınn biedaha bıcağı ben alcam elimeRööööööraaaaayyyyyyyyyyydddddddddddduuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nörüyonuuzzzzzz
Wilma11
mavikelebek34
MssPARE
BlueBerry4268
Minnosprenses
Elhan
ASSOSyal
Madammor
coconatt
Catlak-kurabiye
Cookiie @Yasnaz
Ğ çok ağladım geldim gittim yoktun yine ağladımsen onu bunu bırakta benn celdummm naptım bensuzz dün![]()
hahahaha veyymeeemmmmGünaydınn biedaha bıcağı ben alcam elime![]()
şakacııı seniiiiĞ çok ağladım geldim gittim yoktun yine ağladım![]()
günaydın pamuğum çalışıyorum sen nörüyonnRööööööraaaaayyyyyyyyyyydddddddddddduuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nörüyonuuzzzzzz
Wilma11
mavikelebek34
MssPARE
BlueBerry4268
Minnosprenses
Elhan
ASSOSyal
Madammor
coconatt
Catlak-kurabiye
Cookiie @Yasnaz
Vallahaa dün baktımm birşey yok yapıcak eşimde mesaide kalıcaktı bende aşk101 i açtımm saat 11 den aksam 6 ya kadar izledimm bitirdimm oturdum birde ağladımmgünaydın pamuğum çalışıyorum sen nörüyonn
naptın mapusta bakim![]()
ben hala 3. bölümde kaldım sözde hafta sonu sabahlıcaktım bir baktım ki benim gözler gidiyor bu hafta sonu da evde değilim anca haftaya kaldı belki baştan açarım ara ara uyumuş olabilirimVallahaa dün baktımm birşey yok yapıcak eşimde mesaide kalıcaktı bende aşk101 i açtımm saat 11 den aksam 6 ya kadar izledimm bitirdimm oturdum birde ağladımmçokta duygusaldı
bakk helee yaaaa geçen pazar izledin ama kıızzzben hala 3. bölümde kaldım sözde hafta sonu sabahlıcaktım bir baktım ki benim gözler gidiyor bu hafta sonu da evde değilim anca haftaya kaldı belki baştan açarım ara ara uyumuş olabilirim![]()
Kız birşeyde yapmamışsınız neden banlandınız yahahahaha veyymeeemmmm![]()
şakacııı seniiii![]()
geyikk yapmaktan heralde kız nebileyimmm alttarafı güldük eğlendikk iyi gelir diye amaKız birşeyde yapmamışsınız neden banlandınız ya![]()
Vayy vayy kimler çıkmış mahpustan. Aman efendim hoş geldiniz sefalar getirdinizOtur oturduğunn yerdeeee kubrişş
Gösterecem sana güle gülee yiii
ne günahumuz vardı beee
Nedirr yani sosyalimm gülmekte yasak
Rörayydduunuummm güzell sosyalimmmm
Mavişimm
Püüüü sanaaaaaa
sana celsun beybii anlarsuunnn
Sonundaaa sizsiz cok kötü nasil özlediimm hepinizii
![]()
amaannn efendimm nasılsınız beaaaVayy vayy kimler çıkmış mahpustan. Aman efendim hoş geldiniz sefalar getirdiniz![]()
Allah allah ilk defa görüyorum geyiktengeyikk yapmaktan heralde kız nebileyimmm alttarafı güldük eğlendikk iyi gelir diye ama![]()