• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyommmmm :KK60::oops:
Hamilesin ya sürekli uyuma istekleri bekliyorum😅
Hahahaha henüs baslaması vallakız bugece uyandım hele acıktim hemen yedim yattım 🤭
Sen adet oldum abla deyince bir dahakine diye umut ediyordum sürpriz oldu benim için. Dikkat ederek bu olumsuzluklari asacaksin canım benim. Hiç endişelenme kucağına alacağını duygularini hayal et...elbette son anına kadar dua edeceğim. :dua::dua:Allah esirgesin ikinizi de. Sağlıkla gelsin bebeğimiz birkaç aya cinsiyet tahminlerinde bulunacağız inşallah. :nazar::nazar::nazar:
Gerçekten mucize oldu benim icin abla hiç beklemiyorduk allah ol der ve olur gercekten inşaallahh bundan sonrası düzelecek şifa olcak allah razı olsunn o duanı na kurbanın olemmm
Geçmiş olsun bitanem. Çabuk iyileşmeni dilerim. Mideni mi üşüttün bir şey mi dokundu yoksa heyecanlar mi yordu seni acaba:KK51:
Yok gece kalın birşey giyip uyudum üşümüştüm baya terledim terleyince ishal olurum hemen midemde çok kötü bulandı
Sevinç gözyaşları onlar ben de çok duygulandım . :cry:Bugunu yaşatan Allah'a şükürler olsun. Darısı tüm bekleyen arkadaşlara olsun. :dua::dua:

Back
X