• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablaamm 😍 nasılsın neler yapıyorsunn
Ablanin aklında binbir tilki dolaşıyor. :deli:Bir otur oturduğun yerde ama içimden bir şeyler dürtüp duruyor mavişim ya...evdeki eşyaların yerini değiştirmekten inan gına geldi...hemen sıkılıyorum. :KK14:Nolcek bu halim

Ablanin aklında binbir tilki dolaşıyor. :deli:Bir otur oturduğun yerde ama içimden bir şeyler dürtüp duruyor mavişim ya...evdeki eşyaların yerini değiştirmekten inan gına geldi...hemen sıkılıyorum. :KK14:Nolcek bu halim
Ahha aynı ben gibi🤣 bende çok sıkılırım değiştiririm bazen otururken biyerlere bakıp düşünüyorum eşim diyor yine ne projeler var kafanda 🤣🤣🤣
Ama benim salonda öyle bir oturduki başka şekle sokamıyorum ya. Ne kadar düşünürsem düşüneyim. Değişiklik çok iyi oluyor ama 😍

Ay bende öyleyim elimden gelse odaların yerini değiştiricem ama izin yok 😂

Oyyy kıyamam o zaman tıslayan kocanı öp doya doya 😂 cumamız mübarek olsun Elhancığım ❤️🤗

erken uyumak/uyanmak ve sen bir araya gelmişsiniz gözlerim yaşardı 🤭😂

Ben iyiyim canım bildiğin gibi hep aynı devam ❤️
Bende şaşkınım 😂

Yemek yapiyirum nickocum sen napiyon 😍🤩🤗
BeNDe temizliği bitirdim ev çok karanlık dışarısı çok karanlık çünkü bugün
Fırtına ve yağmur eş zamanlı .
Korkunç görünüyor ekmek almaya gidecektim 😳

Brokoli haşladim duruyor öyle gidem de süzem.

20211014_222252.webp

💗🧡💛💚💙💜

Back
X