• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ASSOSyal ASSOSyal buarada aşko pazartesi günü son iğnemi vurulup doktora gidicez randevu aldık 🙈🤰

Vallah all yeee benim hiç çekmey buaralar hiçbirşey yiyesim yok sadece acıkıyorum yiyorum busefer mide tavan şimdiden diyorum nekadar zormuş hamilelik :KK17:
Hamisligin cilveleri kuzusu, çok ağır olursa söylersin ilaç verir kuzu🤷‍♀️ sonuçta biseyler de yemen lazim 🤗

• Beğen
Reactions: Jou
Oooo maşallah minnaka,güzel resimler versin bize😍🤩 belki anasina surpriz yapip kalbinide dinletir yaramaz bebe😍🤩🤗💖
Hahahah inşaallahh duyaruk kalbini pıt pıtt ses kaydınıda alcam mutlaka saklıycam 🙈 ben meğer 4 haftalıkmışım aslınd adoktor 5 diyo resimde falan ama 5 olsaydı görünürdü az da olsa inşaallahh pazartesi 5 olmuş olcakki görürüz🌺🌺

Hahahah inşaallahh duyaruk kalbini pıt pıtt ses kaydınıda alcam mutlaka saklıycam 🙈 ben meğer 4 haftalıkmışım aslınd adoktor 5 diyo resimde falan ama 5 olsaydı görünürdü az da olsa inşaallahh pazartesi 5 olmuş olcakki görürüz🌺🌺
Inş duyulur kuzu,illa bir iki gün oynama olur stres yapma yeter ki sen,günü gelince hepsi olacak😍🤩🤗

• Muhteşem
Reactions: Jou
Back
X