• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gidicem 1bucukta randevu aşko iğne vuruldum son bugün sağlıkocağında evdeyim şimdi 1 saat sonra çıkicuzz 😘 sende baldan tatluuu 💜💜
Hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gel. Bize de yaz mutlaka tamam mı.
İğneler fena yaa😬😬 acıyorrrr acıyorrrr her dolu denedim geçmiyor 🤣🤣

• Komik
Reactions: Jou
Temizlik yaptım dusumu aldım yemekte var dünden, yanına bi makarna yapıcam ohh bugün erkenciyim 🙈 sizde ne var ne yok hanımlar beni pek etiketlemiyorsunuz bakıyorumda ayran içtik ayrımı düştük😂

Jou Jou Canım şimdi okudum doktora gittin mi hersey yolunda inşallah
Yolunda çok şükür kese etrafında kanamam bittii cok azcık daha var dedi 2 gün daha vuruldunmu tamam dedi busefer proluton verdi bana doktorum kese büyüdü dedi 5+5 sin dedi pazartesi insallahh kalp atışını duyuycaz dedi🥺

Yolunda çok şükür kese etrafında kanamam bittii cok azcık daha var dedi 2 gün daha vuruldunmu tamam dedi busefer proluton verdi bana doktorum kese büyüdü dedi 5+5 sin dedi pazartesi insallahh kalp atışını duyuycaz dedi🥺
Oh cok şükür kuzum hadi gözün aydın😍 iğnelere takılma sen acısı büyük evet ama etkisi cok biraz katlanıcaksın🥲

• Beğen
Oh cok şükür kuzum hadi gözün aydın😍 iğnelere takılma sen acısı büyük evet ama etkisi cok biraz katlanıcaksın🥲
Aaa proluton daha mı acı ediyo kızz olsunn beee dayanırımm nelere dayanmadım ben bunedir kii allaha şükürr senin için çok dua edicem herkes için kuzumm 🤲🤲

Aaa proluton daha mı acı ediyo kızz olsunn beee dayanırımm nelere dayanmadım ben bunedir kii allaha şükürr senin için çok dua edicem herkes için kuzumm 🤲🤲
Uyy prolutonmu verdi canım. Acısı yapılırken yokta. Ayağa kalktıktan sonra bie 5 dk iğne yerine sanki kesik atmışlargibi yanıyor. Ben sormuştumda yağlı bir ilaçnış o yüzdenmiş canım

• Beğen
Back
X