• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20211110_140434.webp
Work🤓

Aaa iyi okur arkadaşım normal dolaba atardı bayatlamaz derdi ama bilmem ki uzun süre dayanmaz bence orada buzluğa atalım 🤗

Bende sadece kırmızı oda yı izliyorum dizi olarak 🥰

Afiyet olsun evi süpürdüm sileyim bende kahve içicem
Bir iki tarifim var benim öyle dışarıda kavanozda yada saklama kabında birşey olmadan duruyor hiçbirşey olmuyor. Denersin az bir ölçü ile olmazsa.

Aman bitti şükür oturdum kinamı izliom 🤣
Ay ne güzel düğünden sonra ne güzel izleniyor insan o gün birşeyi anlamıyor izlerken farkına varıyorsun çoğu şeyin🤣🤣
Bende bir süpürdüm banyoyu temizledim. Silsemmi silmesemmi diye düşünürken meyve tabağımı hazırladım heçtim tv karşısına sanırım silemicem bugün 🤣🤣

Ay ne güzel düğünden sonra ne güzel izleniyor insan o gün birşeyi anlamıyor izlerken farkına varıyorsun çoğu şeyin🤣🤣
Bende bir süpürdüm banyoyu temizledim. Silsemmi silmesemmi diye düşünürken meyve tabağımı hazırladım heçtim tv karşısına sanırım silemicem bugün 🤣🤣
Bende bu gün hallettim hepsini birşeyler atıştırdım birazdwn kına biterse duş alırım uyuşukluk geldi üstümede bu gün memnun oldum yaptığım işten 🥰

Bende bu gün hallettim hepsini birşeyler atıştırdım birazdwn kına biterse duş alırım uyuşukluk geldi üstümede bu gün memnun oldum yaptığım işten 🥰
Bazı günler çok verimli oluyor birsürü iş hallediliyor bazı günler hiç yetmiyor ama cidden 😬

Back
X