• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ohh şifalar olsun 🥰 🥰

Ayy geldi geldi o kadar söylendim söylendim sonra baktım geliyor yavaştan🤣🤣 akşama da Pırasa yapcam su lazımdı 🤭

Vayy neler dönüyor şimdi gözümün önünde off🤤🤤
Hadi gözün aydın😍 bende kapıska yapıyorum şimdi adamla tartışıyoruz geçende diyoeum canım pırasalı börek istiyor. Ne saçma sapan şeyler istiyorsun yok kapıska yok pırasa diyor. Hiç sevmediğine 🤣🤣🤣

Evet canım onunla aynı yerdeyiz, olsun gönüller bir olsun mesafe bir yerden sonra sadece bir bahane olarak kalıyor 🤗🥰

Tarifi veririm müsait zamanda canım olmadı yaparım yersin beğenirsen sende yaparsın ben kahve yanında çok seviyorum 😋

Adana kebabı yada patlıcan kebabı yapamam ama hatayın kebabını yaparım 😋😋
Aynen öyle canım benim valla baksana nerden nereye iletişim kurabiliyoruz anlık yinede bu çağda olduğumuza şanslıyız 😍

Hadi gözün aydın😍 bende kapıska yapıyorum şimdi adamla tartışıyoruz geçende diyoeum canım pırasalı börek istiyor. Ne saçma sapan şeyler istiyorsun yok kapıska yok pırasa diyor. Hiç sevmediğine 🤣🤣🤣
Hahah beylerin işine gelir mi hiç Pırasası lahanası 🤣🤣
Kız o börek nasıl oluyor ben çok gördüm ama Pırasayı börekte hiç düşünemiyorum 🤣 🤣

benimde canım ne zamandır istiyor pırasalı börek bir fırsat bulup yapamadım daha

Back
X