• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynen canım insan bütün stresini zincire işlemedeki çarpıya vuruyor sanki 😂😂😂

Canım ben Adanadayım buralara kış çok uğramıyor😂 hatta şu sıra ne giyeceğimi şaştığım günler kalın giysem terliyorum ince giysem üşüyorum 😂

Evet perim Amerikan servis yapıyorum bende fırsat buldukça 🥰 Amin canım hepimizin canını ne sıkıyorsa Rabbim uzak etsin ondan bizleri 🤲🤗
Aaa çok güzel nasıl yapıyorsun canım onu örerekmi 😍
Satıyormusum sonra
Aminn amin inşallah cocom rabbim imtihanlarımızı kolaylaştırsın 🤗🤩

Kuzum bu arada ailen covid geçirmiş şimdi okudum kusuruma bakma. Çok çok geçmiş olsun sağ salim atlatmışlardır inşallah, Allah uzak etsin şu hastalığı evlerimizden 🤲
Aşk olsun neden kusura bakıyım cocom öyle şeymi olur😍😘 çok teşekkür ederim atlattılar zaten baya hafif geçiydiler çok şükür kuzum amin inşallah biran evvel bitsin gitsin şu illet 🤲🏼

Aaa çok güzel nasıl yapıyorsun canım onu örerekmi 😍
Satıyormusum sonra
Aminn amin inşallah cocom rabbim imtihanlarımızı kolaylaştırsın 🤗🤩
Yok kız bildiğin kanaviçe işliyorum. Satmıyorum bacım ben hobi olarak yapıyorum arada iyi oluyor 🥰

Aşk olsun neden kusura bakıyım cocom öyle şeymi olur😍😘 çok teşekkür ederim atlattılar zaten baya hafif geçiydiler çok şükür kuzum amin inşallah biran evvel bitsin gitsin şu illet 🤲🏼
Amin canım, Amin. Ne zaman kurtuluruz bilmiyorum ya 🤦🏻‍♀️

Yaa çok şükür canım sağ salim atlatmışlar aynen dediğin gibi aşı daha hafif atlatmalarını sağlamıştır. İnşallah Rabbim Şafi ismiyle şifalar versin kanser için de🤲🤲
Amin kurabiyem çok teşekkür ederim inşallah artık. hiç kendisinde kanserin belirtisi yok. Normal hayatını yaşıyor. 6 yıldır kemoterapi görüyor ama o bölgede hiç gerileme olmuyor nedense. çok şükür ilerlemede yok. Ama artık ilaçtan sanırım artık bağışıklığı düşmeye başladı iyice azcık üşüsün hemen hasta oluyor. Ne yapabiliriz bağışıklık güclendirmek için ona bakınıyorum bende

Bende özledim pal peyim seni yaa,bi kaç gündür konuşmadık ya aradim 🤩😍🤗 çok şükür iyiyim sen nasılsın bitanecim 🤩😍🤗😻😽
Ay valla bende haftasonları zaten pek giremiyorum. Pazartesi de pazar işim falan vardı dünde evle ilgilendim fazla giremedim. Bir bugün yayıla yayıla giriyırum🤣
Bende iyiiyim çok şükür kuzum özleşiyoruz arayı açmayalım 😍🤗🥰😘😘

Aynen öyle istedikten sonra herşeyi yaparız biz Allahın izniyle 🥰😂

Al kız yap sende birşeyler değişiklik olur hem 😁
Keşke kararlılık seviyem hep böylr olsa 🤣🤣
Aldım bile pufy battaniye yapmak vardı ne zamandır aklımda ip aldım şimdi bayada pahalı geldi ama umarım değer 😬

ben istanbuldayım 😁
Oralar buz kesiyor canım kuru ayaz varsa hele eyvah eyvah 😂

Keşke kararlılık seviyem hep böylr olsa 🤣🤣
Aldım bile pufy battaniye yapmak vardı ne zamandır aklımda ip aldım şimdi bayada pahalı geldi ama umarım değer 😬
Arada fikirlerimizi değişmesi normal canım hepimize oluyor 😂🥰

Ya onu geçen instada gördüm şişsiz tığsız birşey galiba çok hoş duruyor🥰 parmaklarına kuvvet perim 🥰🤗

Ay valla bende haftasonları zaten pek giremiyorum. Pazartesi de pazar işim falan vardı dünde evle ilgilendim fazla giremedim. Bir bugün yayıla yayıla giriyırum🤣
Bende iyiiyim çok şükür kuzum özleşiyoruz arayı açmayalım 😍🤗🥰😘😘
Özlemek güzeldir özlenen güzelse 😻😽😍🤩🤗 sağlığımız yerinde olsun kavuşuruz balım allahın izniyle 😍🤩😻😽🤲💜🍒🍒💋

Oralar buz kesiyor canım kuru ayaz varsa hele eyvah eyvah 😂

Arada fikirlerimizi değişmesi normal canım hepimize oluyor 😂🥰

Ya onu geçen instada gördüm şişsiz tığsız birşey galiba çok hoş duruyor🥰 parmaklarına kuvvet perim 🥰🤗
image.webp

Evett baksana cocom 2 sıra ördüm bile olmayan bebeme belki hissederde gelir kendisi🤣 ben kendimi bile örterim bunla yumuş yumuş🤣
Krem rengi alcaktım yoktu ya bu renkte tatlı geldi gçzüme nasıl sence 😬

Back
X