• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eki Görüntüle 2954092
Evett baksana cocom 2 sıra ördüm bile olmayan bebeme belki hissederde gelir kendisi🤣 ben kendimi bile örterim bunla yumuş yumuş🤣
Krem rengi alcaktım yoktu ya bu renkte tatlı geldi gçzüme nasıl sence 😬
Ayyy kız çok güzelmiş rengide soft yumuş yumuş bayılırım. Soft renk ben çok severim hoşuma gitti canım benim 🥰🤗 Çabuk oluyor bak demekki ya bende alcam bundan nasipse çıkayımda 😂😂

Gelecek annesi en güzel en hayırlı zamanda güzelliklerle gelecek nasipse 🥰🤗

Amin kurabiyem çok teşekkür ederim inşallah artık. hiç kendisinde kanserin belirtisi yok. Normal hayatını yaşıyor. 6 yıldır kemoterapi görüyor ama o bölgede hiç gerileme olmuyor nedense. çok şükür ilerlemede yok. Ama artık ilaçtan sanırım artık bağışıklığı düşmeye başladı iyice azcık üşüsün hemen hasta oluyor. Ne yapabiliriz bağışıklık güclendirmek için ona bakınıyorum bende
Kefir içebilirse en iyisi o canım hani yasak falan değilse bi araştır derim😍
Eki Görüntüle 2954092
Evett baksana cocom 2 sıra ördüm bile olmayan bebeme belki hissederde gelir kendisi🤣 ben kendimi bile örterim bunla yumuş yumuş🤣
Krem rengi alcaktım yoktu ya bu renkte tatlı geldi gçzüme nasıl sence 😬
Ayy çok güzel canım 🥰 🥰 inşallah Rabbim içini dolu eylesin 😍 bende yapmıştım geçen seneydi galiba. Hemen bitiyor örmesi de çok zevkli 😍😍

Ayyy kız çok güzelmiş rengide soft yumuş yumuş bayılırım. Soft renk ben çok severim hoşuma gitti canım benim 🥰🤗 Çabuk oluyor bak demekki ya bende alcam bundan nasipse çıkayımda 😂😂

Gelecek annesi en güzel en hayırlı zamanda güzelliklerle gelecek nasipse 🥰🤗
Bende çok seviyorum soft renkleride yine de riske atmıyım krem alıyım demiştim ama ördükce iyiki bunu almışım diyorum😍
Çanuk oluyor valla al hemde çok pofuduk😍
İnşallah canım hayırlı zamanda 🤗😍😍

Kefir içebilirse en iyisi o canım hani yasak falan değilse bi araştır derim😍

Ayy çok güzel canım 🥰 🥰 inşallah Rabbim içini dolu eylesin 😍 bende yapmıştım geçen seneydi galiba. Hemen bitiyor örmesi de çok zevkli 😍😍
İçmesine içerde. Ona deki bak bu çok faydalıymış bunu iç. O zaman içmez 🤣
Evett çok güzel örülüyor ben yalnuş yapmışım sçktüm baya şimdi tekrar örüyorum ama pıtır pıtır gidiyor ördükce 🤣
İnşallah kurabşyem amin🥰😍

İçmesine içerde. Ona deki bak bu çok faydalıymış bunu iç. O zaman içmez 🤣
Evett çok güzel örülüyor ben yalnuş yapmışım sçktüm baya şimdi tekrar örüyorum ama pıtır pıtır gidiyor ördükce 🤣
İnşallah kurabşyem amin🥰😍
Yaa o zaman tadu çok güzel diye içirin dicem de tadı da pek güzel değil 🤣🤣
Bende başta yanlış başlamıştım🤣 ama düzeni tutturunca süper gidiyor 😍 yumoş yumoş
Kızlar tanesi 16 tlmiş bu renk geçişli olanın. Tek renkli 15 tlymiş. İntermette 6 gider diyordu 6 aldım.
Kızzz kör olmasılar ne etmişler öyle fiyatlara 😒 Ayy valla uygun olsa kendime TV battaniyesi örmek isterdim😍😍 düşünsene yumuşacıkk sarılmışız kahvemizi yudumlayıp TV keyfi yapıyoruz 😍😍

Back
X