benim gibi kollejen yumuşak doku hastası olanların cevaplarını bekliyorum..

daria_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2012
137
1
296
Geçirdiğim bir kaza sonucu boynumdan olduğum ameliyat izinin geçmemesi iyle öğrendim ki kollejen yumuşak doku hastasıyım (yani yaralarım çok geç iyileşiyor),bunun için çok iyi bir ilaç verdiler epey ufaldı gözle görülür derecede ama ben tamamen geçmesini istiyorum ameliyatın risklerinide biliyorum.Kafama takılan şey benimle aynı durumda olup ameliyat olaan var mı? tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.

canım ameliyatlardaki kesi görünür biryerden yapılmışsa izin tamamen gitmesi diye birşey yoktur. iz oldukça silikleşir ama malesef kesinlke tamamen gitmez. zaten izsiz ameliyat yapıyorum diyen doktor tıp literatürüne girer. izsiz demek görünmeyen biryerden yapar kesiyi iz görünmez. ama görünen izin tamamen gitme şansı yoktur.senin hastalığından dolayı değil o iz bence .ben pratisyen doktorum ve tüm doktorlar bunu bilir. izin silikleşmesi yeterli zaten,bazı doktorların attığı dikişler yaptığı kesiler çok dikkatli bakmadığında kesinlikle belli olmuyor. kafana takmamaya çalış.ayrıca kaza içinde büyük geçmiş olsun.sevgiler...

Back