Benim gibi korkak biri daha varmı?

Omurboyubirkan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2014
405
98
48
İstanbul
Kalbim yerinden çıkcak sanki. Normalde hiç gökgürültüsünden korkmazdım ama depremden beri böyleyim. Geçen haftasonu deprem oldu malum o sırada apartmandan çok kötü bi ses geldi gökgürültüsü gibi yagmur yagıcak sandım muftak dolpaları sallanınca anladım deprem oldugnu. Bu haftada yagmur gökgürültüsü derken piskolojim bozuldu inanın şimsek çaktıgı an ölücek gbi oluyorum çünkü biliyorum ardından gökgürliycek. Şuan bile dudaklarımı ısırıyorum gök gürlerken normalde hiç korkmazdım bayılcam resmen korkudan ((((( varmı benim gbi sanki gökgürlediği zaman bina başıma yıkılcak

Son düzenleme:

ben korkarım.. depremden, gök gürültüsünden, şimşekten.. hatta çok komik olacak ama tipi şeklinde yağan kardan bile korkarım.. hava durumuyla ilgili bir sıkıntım var ama çözemedim

Son düzenleme:

korkma, sakin ol, derin nefes al sıcak bişiler yap kendine çay kahve bitki çayı severek içtiğin bişiler sonra müzik dinle kafanı dağıt film izle gök gürültüsüne odaklanma ve kafanda bitir korkacak bişey yok yağmur yağıyor ve sen korunaklı bir yerdesin 1 saat sonra herşey biticek gök gürültüsünü dinleme haa gürlücek haa gürledi diye bekleme bişeyle meşgul et kendini

ben korkarım.. depremden, gök gürültüsünden, şimşekten.. hatta çok komik olacak ama tipi şeklinde yağan kardan bile korkarım.. hava durumuyla ilgili bir sıkıntım var ama çözemedim

Kalbim yerinden çıkcak ya kalp krizi geçircem niye bu kadar kötü oldum bilmiyorum bi dakikada 2 kere gök gürlüyo normal mi ya

benim korkum depremle alakalı değil ama bende küçükken aşırı derecede korkardım gök gürültüsünden,kulaklarımı ellerimle tıkar bitene kadar gözümü açamazdım... kaç sene oldu hala korkumu yenmiş değilim,hala gök gürleyince korkudan titrerim,sanki her defasında üstüme düşücekmiş gbi oluyorum.çok yağmur yağdığında bil kalbim hemen hızlı hızlı atar..allahım korkutmasın kimseleri..

Kalbim yerinden çıkcak ya kalp krizi geçircem niye bu kadar kötü oldum bilmiyorum bi dakikada 2 kere gök gürlüyo normal mi ya

normal aslında.. hatırlarım da eskiden daha şiddetli gök gürlerdi, özellikle geceleri etraf aydınlanırdı.. şimdi nispeten biraz daha az.. eğer yapabiliyorsanız kulaklığınızı takın, hızlı bir müzik açın hem sinirleriniz yatışır hem de gürültüyü duymazsınız..

Bende bu yaşıma kadar hiç böyle bi korku yoktu geçen günki deprem piskolojimi bozdu işten bi cıksam rahatlıycam belki şuan bina içinde olmak daraltıyo beni üzerime yıkılcak sanki

Ara sıra gürlese yine iyi 1 dakikada 3 4 kere gökgürlermi ya

Bende bu yaşıma kadar hiç böyle bi korku yoktu geçen günki deprem piskolojimi bozdu işten bi cıksam rahatlıycam belki şuan bina içinde olmak daraltıyo beni üzerime yıkılcak sanki

geçmiş olsun.. depremi yaşadığın için kapalı yerde duramıyosun psikolojik olarak etkilenmişsin.inşallah çabuk atlatırsın.

geçmiş olsun.. depremi yaşadığın için kapalı yerde duramıyosun psikolojik olarak etkilenmişsin.inşallah çabuk atlatırsın.

Evde tektim inan aşşağ indim elim ayagım titriyodu. Her gece acaba bu gece deprem olurda enkaz altında kalırmıyım diye korkuyorum. Unuturum şu havalar düzelip hatırlatıcak bişey kalmayınca inşallah

Ben de dun kendime kizdim evlisin kocamansin korkulur mu diye ama elimde degilbenden baskalari da varmis.gok gurultusunden simsekten siddetli ruzgardan cok korkarim.dun komsuya gittim resmen simsek cakiyor gok gurluyor diye.ama korkum oyle boylr degil bir sure evde kaldim ama dayanamadim(caresini bilen varsa banada soylesin

Bende çok korkuyorum dua ediyorum surekli

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eneeee,, delü
Tipi şeklinde yağan kar benim hayat enerjim be.
Dünyada en sevdiğim şey

Bu arada konuyla alakası var mı bilemedim ama bende yüksekten, kandan ve iğneden korkarım

Eneeee,, delü
Tipi şeklinde yağan kar benim hayat enerjim be.
Dünyada en sevdiğim şey

Bu arada konuyla alakası var mı bilemedim ama bende yüksekten, kandan ve iğneden korkarım

parkuuun o değil de bende Trypophobia varmış yaw baştan söyleyeyim deliklere karşı tiksinti duyuyorsanız bakmayın google amcaya

parkuuun o değil de bende Trypophobia varmış yaw baştan söyleyeyim deliklere karşı tiksinti duyuyorsanız bakmayın google amcaya

Ay çok feci tiksinç bişi gördüm
Pis
Bendede varmış aynından, midem bulandı, başım döndü , birazdan bayılazaam.

bende korkarım.çocukluğumdan böyle.hatırlıyorum çocukken gök gürültüsünden yemek masasının altında saklanıyordum.
aslında sizde kendimi gördüm.bende depremden korkarım,gökgürültüsünden korkarım,durmadan yağan yağmurdanda korkuyorum.hemen dualar ediyorum.
hatta inanırmısın gece uyuduğumda da sıkı sıkı giyinir öyle uyurum.gece deprem,yangin gibi (allah korusun) birşeyler olursa hemen dışarı atayım kendimi diye.
ben kendimde bu tür şeyleri psikolojik sorunlara bağlıyorum.çünkü normal değil düşündüklerim.insan her gece depremi falan düşünür mü? ben düşünüyorum işte.kendi hayatımı,kendi gençlığımı kendim mahvediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…