- 2 Nisan 2013
- 863
- 280
- 88
- Konu Sahibi Omurboyubirkan
-
Ben de dun kendime kizdim evlisin kocamansin korkulur mu diye ama elimde degilbenden baskalari da varmis.gok gurultusunden simsekten siddetli ruzgardan cok korkarim.dun komsuya gittim resmen simsek cakiyor gok gurluyor diye.ama korkum oyle boylr degil bir sure evde kaldim ama dayanamadim (caresini bilen varsa banada soylesin
bende korkarım.çocukluğumdan böyle.hatırlıyorum çocukken gök gürültüsünden yemek masasının altında saklanıyordum.
aslında sizde kendimi gördüm.bende depremden korkarım,gökgürültüsünden korkarım,durmadan yağan yağmurdanda korkuyorum.hemen dualar ediyorum.
hatta inanırmısın gece uyuduğumda da sıkı sıkı giyinir öyle uyurum.gece deprem,yangin gibi (allah korusun) birşeyler olursa hemen dışarı atayım kendimi diye.
ben kendimde bu tür şeyleri psikolojik sorunlara bağlıyorum.çünkü normal değil düşündüklerim.insan her gece depremi falan düşünür mü? ben düşünüyorum işte.kendi hayatımı,kendi gençlığımı kendim mahvediyorum.
Kalbim yerinden çıkcak sanki. Normalde hiç gökgürültüsünden korkmazdım ama depremden beri böyleyim. Geçen haftasonu deprem oldu malum o sırada apartmandan çok kötü bi ses geldi gökgürültüsü gibi yagmur yagıcak sandım muftak dolpaları sallanınca anladım deprem oldugnu. Bu haftada yagmur gökgürültüsü derken piskolojim bozuldu inanın şimsek çaktıgı an ölücek gbi oluyorum çünkü biliyorum ardından gökgürliycek. Şuan bile dudaklarımı ısırıyorum gök gürlerkennormalde hiç korkmazdım bayılcam resmen korkudan ((((( varmı benim gbi sanki gökgürlediği zaman bina başıma yıkılcak
Merhaba ben de en az sizin kadar korkarım gök gürültüsünden hatta bununla ilgili ilaç bile kullandım. Dün de istanbul da inanılmaz derece yağmur ve gök gürültüsü vardı. Yağmur durana kadar battaniyenin altında uyudum. Tabi yanımda da annem vardıasla tek duramam ben de bu korkudan kurtulmak istiyorum ama bir türlü başaramıyorum:18:
Kalbim yerinden çıkcak ya kalp krizi geçircem niye bu kadar kötü oldum bilmiyorum bi dakikada 2 kere gök gürlüyo normal mi ya
Canım benım neden bu kadar zarar veriyorsun kendine
korkma.
dua et.Bu kainatın bir hakimi var o ne derse o olur.
korkma kıyamam sana ya
Allahtan geçti :))) neyse tek temennim barajlar dolsun bari napalım artık korka korka durcaz :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bak bugun normalll yarına dahada geçer.
dün şimşek düşmüş bir çiftin üzerine ölmüşler.
Rabbim korusun.
Ayyy allah korusun ya nereye düşmüş ki acaba ümraniyedeyim ben
canım tam emin değilim ama haberlerde izledim adanaydı sanırım..
fakat yağışlar gidiyor yavaş yavaş.
eğer bugunde yagarsa bizim bahçe pertçürür herşey diyor annem
Kalbim yerinden çıkcak sanki. Normalde hiç gökgürültüsünden korkmazdım ama depremden beri böyleyim. Geçen haftasonu deprem oldu malum o sırada apartmandan çok kötü bi ses geldi gökgürültüsü gibi yagmur yagıcak sandım muftak dolpaları sallanınca anladım deprem oldugnu. Bu haftada yagmur gökgürültüsü derken piskolojim bozuldu inanın şimsek çaktıgı an ölücek gbi oluyorum çünkü biliyorum ardından gökgürliycek. Şuan bile dudaklarımı ısırıyorum gök gürlerkennormalde hiç korkmazdım bayılcam resmen korkudan ((((( varmı benim gbi sanki gökgürlediği zaman bina başıma yıkılcak
Bahçe katındamı oturuyosunuz canım?
aynen hiç korktuğumu bilmem ancak geçen pat diye öyle bi çaktı ki , işimi gücümü bırakıp balkona koştum. kesin bir yerde bomba patladı dedim, direk oğlum aklıma geldi ama bacaklar zangır zangır:18::18: bomba patlmamış ama yakında bi okulun çatısına düşmüş, okulu seller sular götürmüş. Allah beterinden saklasın.
Bende çok korkuyorum ama yapacakda bişey yokki
sadece dua ediyorum Rabbim afetten koru diyorum cadum
aynen, rabbim ayarında yağdırsın rahmetini. ama maşallah kaç gündür sakin sakin yağdı. inşallah sur sıkıntısı olmayacak
acaba barajlara etkisi olmuşmudur bu yağışların
dün haberde istanbul için çok olamayacak diyodu , caddelrden akıp gdiyo vesair ama bu yeni bişey değil. her yağdığında caddelerden akıp giidyo. ama bi şekilde barajları besleyen damarlarada faydası oluyordur. keşke vaktinde yağsaydı elbette büyük oranda etkisi olmaz ama ya buda yağmasaydı
rabbim bizi kıtlıkla sınamaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?