Benim gibi korkak biri daha varmı?

Şimşek çaktığında sigortanın şarteli attığı andan itibaren ben de korkar oldum cuma sonmuş inşallah

Ben işteydim dün annemde evde tekti oda atmış kendini alt komşuya :) ben korkak annem benden daha korkak :))))

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla ben bu yaşıma kadar hiç korkmadım açıkcası. Küçükken ne şimşekten ne gök gürültüsünden nede karanlıktan hiç bişeyden korkmazdım. Bi gün ölücegmi farkettiğimden beri korkularım arttı. Ya bugün yada 50 yıl sonra ölücem ama enkaz altında kalıp ölmek istemiyorum. Veya her yaz 3 ay denizden çıkmayan yorulana kadar en derine yüzen ben şimdi boğularak ölmektende korkuyorum açıkcası.
Ölüm korkusu galiba benim bütün korkularımı tetikleyen

Merhaba ben de en az sizin kadar korkarım gök gürültüsünden hatta bununla ilgili ilaç bile kullandım. Dün de istanbul da inanılmaz derece yağmur ve gök gürültüsü vardı. Yağmur durana kadar battaniyenin altında uyudum. Tabi yanımda da annem vardı asla tek duramam ben de bu korkudan kurtulmak istiyorum ama bir türlü başaramıyorum:18:

Bidahaki sefere kulaklıktan müzik dinliycem son ses açıp. Sesi duydukça kötü oluyorum çünkü en iyisi duymamak

Ayyy allah korusun ya nereye düşmüş ki acaba ümraniyedeyim ben

canım tam emin değilim ama haberlerde izledim adanaydı sanırım..

fakat yağışlar gidiyor yavaş yavaş.

eğer bugunde yagarsa bizim bahçe pert çürür herşey diyor annem

aynen hiç korktuğumu bilmem ancak geçen pat diye öyle bi çaktı ki , işimi gücümü bırakıp balkona koştum. kesin bir yerde bomba patladı dedim, direk oğlum aklıma geldi ama bacaklar zangır zangır:18::18: bomba patlmamış ama yakında bi okulun çatısına düşmüş, okulu seller sular götürmüş. Allah beterinden saklasın.

Bende çok korkuyorum ama yapacakda bişey yokki
sadece dua ediyorum Rabbim afetten koru diyorum cadum

acaba barajlara etkisi olmuşmudur bu yağışların

dün haberde istanbul için çok olamayacak diyodu , caddelrden akıp gdiyo vesair ama bu yeni bişey değil. her yağdığında caddelerden akıp giidyo. ama bi şekilde barajları besleyen damarlarada faydası oluyordur. keşke vaktinde yağsaydı elbette büyük oranda etkisi olmaz ama ya buda yağmasaydı

rabbim bizi kıtlıkla sınamaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…