- Konu Sahibi yabancidegil
-
bnde anneannemin ölümünden sonra böyle olmuştum bence sende onun ölümüne alışamadın herşey üstüstüne geldi daraldın ama patlayamadın depresyona girip kilo almış olabilirsin stres kilo yapar ama en fazla 3 ay sürer kendini dışarı at arkadaş edin gez dolaş bizden başkalarına anlat rahatlarsın sonra tatlım
Bende senin gibiyim aynıkursa falan gitmek istiyorum ama sonra vaz geçiyorum insanlar korkutuyor ama cevremde hep kalabalık olsun istiyorum, kendimi hiç anlamıyorum... bu şehirde çok mutsuzum
uzuuuuuuunca zamandır -ki bu uzun zaman 7 yıl öncesine, yani babamın vefatına dayanmaktadır- bu sıkıntıyı çekiyorum a dostlar.ne menem bişeydir ki hala geçmedi nedir bu...sürekli sıkıntı stres asabiyet ve ennnnnn derininden mutsuzluk. hiçbişey yapmak gelmiyor içimden sürekli herşeyi erteliyorum. başlangıç babamın vefatı evet ama ondan sonrasında yaşadığım şeyler de iç açıcı olmadığı için şimdi böyleyim işte 87 kilo oldum, üni okuduk o kadar bi de yetmedi yüksek lisans yaptık hala işsizim. erkek arkadaş olayları da zaten fena..o da ayrı bi konu ya off offff nefret olsun hem zaten bu kilolar varken kimmse dönüp bakmaz...yani kızlar fena hallerdeyim anlayacağınız. yalnız mıyım?
tam beni anlattın yani bende hep derinde bi mutsuzluk ve huzursuzluk yasıyorumne rahatsızlık verici bişeydir cok iyi bilirim
dostum çok zor bir durum, hani bi laf var ya eşekten düşenin halini eşekten düşen anlar diye, hah aynen öyle işte...
Arkadasim ise girmene cok sevindim eski sayfalarda tarih mezunu olduğunu okudum ben de tarih mezunuyumaslında cok isteyerek severek okudum ama maalesef is olanakları kötü yada biz biseyleri beceremiyoruz istanbuldaysan görüşmek isterim meslektasız:) ben de bu sene kpss ye deli gibi hazırlanıp atanmayi kafaya koydum.
uzuuuuuuunca zamandır -ki bu uzun zaman 7 yıl öncesine, yani babamın vefatına dayanmaktadır- bu sıkıntıyı çekiyorum a dostlar.ne menem bişeydir ki hala geçmedi nedir bu...sürekli sıkıntı stres asabiyet ve ennnnnn derininden mutsuzluk. hiçbişey yapmak gelmiyor içimden sürekli herşeyi erteliyorum. başlangıç babamın vefatı evet ama ondan sonrasında yaşadığım şeyler de iç açıcı olmadığı için şimdi böyleyim işte 87 kilo oldum, üni okuduk o kadar bi de yetmedi yüksek lisans yaptık hala işsizim. erkek arkadaş olayları da zaten fena..o da ayrı bi konu ya off offff nefret olsun hem zaten bu kilolar varken kimmse dönüp bakmaz...yani kızlar fena hallerdeyim anlayacağınız. yalnız mıyım?
Merhaba ayni durum bende de sözkonusu. Kronik mutsuzluk, tat alamama, geginlik. Uzunca bir zaman sosyal f. Oldugumu dusunmustum ama kendimi gozlemledikce ve şartlar a gore böyle olmadigimi anladim. Burda bir arkadas asagilik kompleksine sahip olabileceğimi söyledi sanirim bu dogru. Ben mutsuzum çünkü cevre edinemiyorum arkadaşlık kuramiyorum sohbet edemiyorum. Aklimda hep yalnizligim ve insanlarla birlikteyken hissettigim gerginlik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?