- 22 Temmuz 2015
- 27
- 66
- Konu Sahibi Sevgili 28
Selam arkadaşlar. 6 yıl önce meme kanseri oldum.Dolayisiyla sol memenin yarısı alınmıs oldu.Bu geçen yıllar içinde estetik kaygısı tasidigim söylenemez ama bu sene göguslerimin çocuğum olduktan sonra da epey değiştiğini iyi görünmedigini farkettim. Nasıl olduysa bi deli haliyle istanbul da bi devlet hastanesine başvurdum plastik cerrahla görüştüm gorustugum doktor beni aydinlatti bende bi güven duygusu oluştuktan sonra ki bu 8 ayı buldu ameliyat olmaya karar verdim. Bu ameliyat 2 aşamadan oluşuyor. ILK inde doku kaybı olan bölgeye dokugenişletici yerlestiecek bir süre birbuçuk ay kadar bunu enjeksiyon la şisirecek 2. Ameliyatta da her iki meme ye de protez yerleştirip sol meme ucunu ki dış kadrana bakıyor düzelecek. Ben su an da 1. Ameliyatimi oldum. Merak ettiğim benim durumumda olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim Bu oldukları ameliyatlardan sonucu itibariyle memnun musunuz Hangi şehirde hangi doktora ameliyat oldunuz aşamalarıniz nelerdi Simdiden teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın. .
Son düzenleme: