Benim gibi olan var mı merak ediyorum

Kızlar 22 şubatta kızımı dünyaya getirdim çok şükür sağlıkla.

1 nisan 40 imiz di. Eşim korunuyor. Zaten daha yeni olduğumuz için pek fazla yakinligimiz olmadi.
20 nisan da kanama geldi 1 kere o gün birdaha gelemedi dün sadede leke geldi 1 kere bugün temiz gibi geldi. İnanın ödüm kopuyor birdaha hamilelik mi diye. Yanlis anlaşılmasın hamilemiyim diye sormuyorum. Ama çok kötüyüm korkuyorum eşim öyle bişey olması mümkün değil diyor. Off normalmi hiç olmasa korkmam ama 1 kere gelince yerlesme kanamasi olabilir mi diyorum tekrar söyleyeyim eşim korunuyor.

eltimden biliyorm... doğumdan sonra adet oluyosun ya bazılarının daha uzun surebiliyomuş ya da uzun süre gelmeyebiliyormuş. eltim de korkmustu onada doktor demiş rahim kendini topluyomuş ve bu herks de aynı olmayabilirmiş... yani birinin günlerce kanaması gelirken baska birinin aylarca gelmeyebilirmiş. korkma yanı ;)

Benim 7 ay doldu dün. 40ımda spiral taktırmıştm o tetikledi adet oldum sonra olmadım hiç. Olabilir tabiki hamilelik ama süt koruyor genelde. Yinede spiralini taktır bian önce kafan rahat olsun:KK28:

eltimden biliyorm... doğumdan sonra adet oluyosun ya bazılarının daha uzun surebiliyomuş ya da uzun süre gelmeyebiliyormuş. eltim de korkmustu onada doktor demiş rahim kendini topluyomuş ve bu herks de aynı olmayabilirmiş... yani birinin günlerce kanaması gelirken baska birinin aylarca gelmeyebilirmiş. korkma yanı :KK66:

Benim 7 ay doldu dün. 40ımda spiral taktırmıştm o tetikledi adet oldum sonra olmadım hiç. Olabilir tabiki hamilelik ama süt koruyor genelde. Yinede spiralini taktır bian önce kafan rahat olsun:KK28:

Mesajlar beni rahatlattı teşekkürler.
Hani 1 kere gelip tekrar gelmemesi beni korkutan. Hiç gelmese olmadim daha derim

Ben sütün koruduğuna inanmıyorum açıkçası, doktorum öyle bir şey olmadığını söyledi. Süt korur diye korunmayan kaç kadın var hamile kalan..

Seni cok iyi anliyorum bendede oluyordu o korku dogumdan ilk zamanlar sonra cünkü ikinci bir bebege hazir degilim henüz. Ama artik o korku olmuyor cünkü korundukca kolay kolay birsey olmaz. Dogumdan sonra ara ara kan gelebilir 40i ciksa bile. Bende öyle olmustu

Bazi emziren kadinlar adet görmüyormus emzirirken sanirim o yüzden toplumda öyle bir yargi yaratdi. Ama süt asla korumaz. Hic de korudugunu da duymadim canli örnekli.

Bazi emziren kadinlar adet görmüyormus emzirirken sanirim o yüzden toplumda öyle bir yargi yaratdi. Ama süt asla korumaz. Hic de korudugunu da duymadim canli örnekli.

Ben 8,5 ay regl olmadım yani 8 ay yumurtlamadım işte buna süt koruyor diyorlar

Ama arkadaşım hiç regl olmadan ikinciye hamile kaldı o bebeği 6 aylıkken regl olacakmış ama o yumurta bebek oldu

Ben 8,5 ay regl olmadım yani 8 ay yumurtlamadım işte buna süt koruyor diyorlar

Ama arkadaşım hiç regl olmadan ikinciye hamile kaldı o bebeği 6 aylıkken regl olacakmış ama o yumurta bebek oldu

Yumurtlamadiginizi biliyormuydunuz yoksa bilmiyormuydunuz yani 8.5ay adet görmediniz o ay olmadi birdaha ki ay adet olabilirdiniz... herkesde tutmuyor iste
Benim icin korunmadan atesle oynamak olurdu. Ama benim düzenim hemen oturdu emzirdigim halde düzenli adet förüyorum herkeste farkli iste

Yumurtlamadiginizi biliyormuydunuz yoksa bilmiyormuydunuz yani 8.5ay adet görmediniz o ay olmadi birdaha ki ay adet olabilirdiniz... herkesde tutmuyor iste
Benim icin korunmadan atesle oynamak olurdu. Ama benim düzenim hemen oturdu emzirdigim halde düzenli adet förüyorum herkeste farkli iste

Tabii ki işte ârkadaşım adet olmadan hamile kaldı

Koruyor efsanesi bu ama korumasını anda hamile kalabiliyorsunuz zira regl olmadan önce oluşan döllenebiliyor

Biz korunuyorduk zaten ben efsanenin bir örneği olduğumu söylemek istedim zira annem şok olmuştu ben hemen öteki ay regl olmuştum diye 8 ay regl olunmaz mı şeklinde

Tabii ki işte ârkadaşım adet olmadan hamile kaldı

Koruyor efsanesi bu ama korumasını anda hamile kalabiliyorsunuz zira regl olmadan önce oluşan döllenebiliyor

Biz korunuyorduk zaten ben efsanenin bir örneği olduğumu söylemek istedim zira annem şok olmuştu ben hemen öteki ay regl olmuştum diye 8 ay regl olunmaz mı şeklinde

Anladim canim benimde tanidiklarim var emzirme dönemlerinde bir kere bile adet olmayan
Bide size bunu sorcam siz korunduk dediniz ya ozaman siz bilemiyorsunuzki hani korunmasaydiniz adet görmediginiz halde hamile kalabilirdiniz? Yoksa ben mi yalnis anladim kusura bakmayin karisik yazmis olabilirim

Anladim canim benimde tanidiklarim var emzirme dönemlerinde bir kere bile adet olmayan
Bide size bunu sorcam siz korunduk dediniz ya ozaman siz bilemiyorsunuzki hani korunmasaydiniz adet görmediginiz halde hamile kalabilirdiniz? Yoksa ben mi yalnis anladim kusura bakmayin karisik yazmis olabilirim

Evet kalabilirdim zira arkadaşım kaldı

Regl olmadan 15 gün önce yumurtluyorsun sonuçta o ay hamile kalınca hiç regl olmadan ikinciyi doğurdu

Koruma dedikleri bu

tabı kı canım sütle alakası yok bencede.. hadi korunma da bırlıkte ol bakalım süt koruyacak mı bı bakmıssın ıkıncıye hamıle... :) :) :)
Çok var öyle yapan. Sonra ağlıyorlar hani süt koruyordu, e tüp bebekle ikiz doğursaydın vücuduna kötülük etmiş olmazdın :)

Back
X