Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kizlar merhaba.benim 6 haftalik hamileyim.geceleri rüyamda korkutuluyorum ama korkudan daha cok tutuluyorum debelenemiyorum bir 15-20 dk sürüyor.genelde esim ve cocugumla korkutuluyorum ama aglamam vya uyanip cok korkmam yok sadece cok agir ve karmasik rüyalar görüyorum ve o an parmagimi bile kipirdatamiyorum.bir oglum var onda yoktu böyle birsey.ama 2. bebegimi 10 haftalikken kaybettim ona hamile kaldigimda basladi ve gecmedi.üc harfliler böyle zamanda zayif bulup yapar diyorlar ve halk dilinde buna ISTIRA diyorlar.2. bebegimi doktor hicbir sebep bulamadi bir hocaya gittim bu rüyalardan dolayi karnimdaki cocugunda onlar yüzünden öldügünü söyledi.böyle sey yasayan veya duyan var mi?ne yapabilirim?bu arada namazimi gecirmem ayetel kürsi muhakkak okurum birde vaktim oldugu günler yasin okurum daha ne yapabilirim?
canım maalesef ben varım. rüyamda ne görüğümü hatırlamıyorum ama hep zıplayarak uyanıyordum ve kalbim çok fena çarpıyordu. zaten sonra da bebeğimi kaybettim. ben de 6 haftalık hamileydim. üstelik tüp bebek ile hamile kalmıştım. senin yazdıklarını okuyunca şok oldum. annem de bana muska yapmayı önermişti. ne gericilik diye kızmıştım. korktum ya şimdi.
Canim gecmis olsun. Ben 1 ay once dogum yaptim. son ayim da bende bu tur ruyalar goruyordum.
ama bu kadar agir gecmedi benim. devamli kuran kerim felak nas ayetul kursi dualar. okuudum.
simdi lohusayim. kuran ayet okuyamadigim için geceleri ruyamda çok korkar oldum.
bi yerde okudum sirkeli su ile yattigin odayi yatagi kanepeyi vs vs silersen rahat olurmussun çunku 3 harfiler sirkenin kokusu agir geliyormus. gercekten de rahatladim sukur. birde lohusa iken devamli ihtiyaci gordunmu abtestdini al pc de kuran ac evde kuran kerim okunsun esine felak nas surelerini yatmadan okut. aklima bunlar geldi. cunku bende çok cektim bu ruyalar yuzunden. Her turlu SIKINTI ve korkutan Yuce Allah'a siginiirm...
yatmadan once 7 kez ayet-el kursi,nas ve felak surelerını okuda uyu. abdestsız gezme dua et bol bol Allah a sıgın... 7 ayet-el kürsi komsularını bıle sıkıntıdan korurmus... cok gecmıs olsun.
senin dediğini ben de çok sık olmasada yaşıyorum.Şu an 30 haftalık hamileyim en son hamileliğimin başlangıcında yaşadım hiç bi şekilde kımıldayamıyorsun sanki biri üzerine çöküyor gibi, bağırmak istiyorsun bağıramıyorsun.Buna al basması veya karabasan diyorlar benim bildiğim.Büyüklerimden duyduğuma göre ağzı yukarı yatınca oluyormuş ve kırmızı renge gelmiyormuş.lohusalara çok oluyormuş onun için bizim buralarda lohusaya kırmızı yazma örterler.Arkadaşların dediği gibi felak,nas 11 defa ,ayetel kürsi...
kizlar merhaba.benim 6 haftalik hamileyim.geceleri rüyamda korkutuluyorum ama korkudan daha cok tutuluyorum debelenemiyorum bir 15-20 dk sürüyor.genelde esim ve cocugumla korkutuluyorum ama aglamam vya uyanip cok korkmam yok sadece cok agir ve karmasik rüyalar görüyorum ve o an parmagimi bile kipirdatamiyorum.bir oglum var onda yoktu böyle birsey.ama 2. Bebegimi 10 haftalikken kaybettim ona hamile kaldigimda basladi ve gecmedi.üc harfliler böyle zamanda zayif bulup yapar diyorlar ve halk dilinde buna ıstıra diyorlar.2. Bebegimi doktor hicbir sebep bulamadi bir hocaya gittim bu rüyalardan dolayi karnimdaki cocugunda onlar yüzünden öldügünü söyledi.böyle sey yasayan veya duyan var mi?ne yapabilirim?bu arada namazimi gecirmem ayetel kürsi muhakkak okurum birde vaktim oldugu günler yasin okurum daha ne yapabilirim?
canımya ben de ılk cocugumdaa uyurken gozumu acıp bırseyler goruyordum hemde gercek gordugum kısı 10 sanıye ıcınde yok oluyordu ama sonra sunu ogrendım allah kendınden baskasından korkmayanın basına baska bırseylerın musallat olmasına ızın vermezmıs oyle cınler karnındakı cocugu olduremezler buna ınanman bıle senı su anda strese sokar o bebek ın allah ın emrı ıle öldügünü unutma ve allah a ne kadar ınandıgını dusun korktugun seylerıde allah ın yarattıgını dusun ve allah ıstemeden sana kımsenın bırsey yapamayacagınıda dusun okudugun dualar zaten tedbır olarak yeter felak ve nas ıda oku ve okurken korkarak degıl sadece allah dan korkarım dıye onlardan hıc korkmadan oku emın ol atlatırsın allah yardımcın olsun
bende çok korkardım şimdi üzerimde dua taşıyorum şükür korkmuyorum benim ilk tüp bebekte atlı bir sürü yakışıklı genç adam denizden dört nala geldiler ve suyu kana buladılar gittiler test yaptık negatif ikincide yataktan bağıra çagıra kalkıyordum sekiz haftalık bebeğimi kaybettim şükür bunda felak nası çok okuyorum duam var üzerimde çok tesbih çekiyorum ayrıca sirkeli suyu yazan ark teşekkür hiç olmazsa bir şeyler öğrendik
kızlar hamile değilim ama karabasan bana da oldu bikere resmen üzerime bişey çökmüştü gözlerimi açamadım ama uyanıktım eşime bağarmak istiyodum fakat bağaramıyodum felaket bişey RABBBıM bizi böle beter şeylerden korusun
yesim25 çok geçmiş olsun... Ben bekarım, bu yaz aynı sorunları ben yaşadım. Bazı psikolojik sorunlarım vardı sanırım bunların etkisiyle oldu... Gece bir kadın gelip anlımdan tutuyordu ve ben hiç bir şey yapamıyordum... Bundan çok kötü etkilendim geceleri hiç bir şekilde uyuyamıyordum gözüme kapatsam geliyordu sanki... Annemin Kuran Hocası 7 gün boyunca bir bardak suya dua okudu ve her gün o suyu içtim ben. Gece yatağımda başımın ucuna küçük Kuran asıyorum ve yatmadan önce 7 defa sırasıyla ıhlas-Felak-Nas-Ayetel Kürsi okuyorum. O zamandan beri çok iyiyim. Birde olabildiğince aklına getirmeye çalış.
Bu arada kimse yanlış anlamasın hoca okudu geçti gibi bir şey söylemek istemiyorum çünkü hocam aynı zamanda Psikolojik destek almam gerektiğini söyledi ama ben reddetmiştim, şimdilik uykum ısrasında bir sorun yaşamıyorum.
ınşallah seninde sıkıntıların geçer...
bende her gece kabus görüyorum. karışık ve sıkıntı verici rüyalar.
üstelik muskamda var. yatmadan önce dua okuyorum. felak ve nas duaları özellikle.
hamile kadınların başına gelirmiş. çok kişiden duydum.
Allah ımıza sığınmaktan başka yapacak birşey yok. bol bol dua edin....
canlarim cok sagolun cevap icin.en azindan yalniz olmadigimi ögrendim.birileri beni anliyor.Allaha sükür ben hep kendimi güclü tutmaya calisiyorum.Allah izin vermezse hickimse birsey yapamaz diye.dediginiz gibi tesbihimi ve dualari sureleri eksik etmiyorum 2-3 gündür iyiyim ama arada cogaliyor.benim psikolojikmen degil hép kendimi iyiye motive ediyorum bu konuya odaklanmiyorum ama rüyalar SIKLASINCA kötü oluyorum.cok sagolun rabbim bizi korusun ve evlatlarimizi kucagmiza aliriz insallah.
Hamilelikte bu tip rüyalar çok doğal. Annelik içgüdüleriyle alakalı. Ama Rabbim istemedikçe, ol demedikçe hiçbirşey olmaz ve gerçekleşmez. Bebeklerimiz ona emanet. Hiçbir üç harfli yada canlı o istemedikçe bebeğimize zarar veremez.
Bol bol dua et canım. Rabbim koruyacaktır meleğini. ıçini rahat tutmaya çalış. Bende ilk haftalarım yaşadım rüya sorunu ama Rabbime sığındım. O koruyacak meleğimi buna inandım. Bebişim onun muzicesi ve Rabbim o masumu koruyacak biliyorum, bu içimi çok rahatlatıyor.
ıns sende en kısa sürede rahatlarsın ve rüyalrından kurtulursun.
Ben hamile değilim ama bekarken bundan 5 sene önce gibi bana da aynı şeyler olmuştu birkaç defa. ılk olduğunda ders çalışmıştım geç vakte kadar ve yatmıştım. Uyuyordum sonra uyandım ve hiçbiryerim tutmuyordu sanki felç olmuştum hiçbir yerimi kııpırdatamıyordum ve sesimde çıkmıyordu ayrıca kulaklarımda inanılmaz bir uğultu vardı. bir 10 dk sonra kendiliğindne geçti. Diğer günler misal yine ders çalışırken kitapla uyuyakalıyordum ve uyuduğum an yine oluyordu ama birşeyler görmüyordum karşımda. Artık alışmıştım geçmesini bekliyordum sonra hep dua okuyarak yattım bir daha da olmadı. Geçen günlerde de rüya görüyordum ama bür süre sonra rüyada olduğumu anladım beynen uyandım ama gözlerimi açamadım bir türlü uyku halinden çıkamadım. Gözlerimi açmaya çalışıyorum ama imkansız resmen rüya ile gerçek hayat arasında öylece kaldım sanki. Sonra gözümü açtım ve odamda olduşumu görünce rahat bir nefes aldım. Hamile olduğumda da mümkün olduğunca abdestsiz gezmeyeceğim yatarkken ve kalkarken dua ve besmele ile kalkacağım dua edeceğim. Zaten normalde de böyle yapmak gerekiyormuş ama yapmıyoruz çoğu zaman...
kizlar malesef bu defada bebegim beni birakiyor.kalp atisi yok kurtaj olacagim haftaya sadece sizede haber vereyim dedim.bu korkulardan mi oluyor noluyor bilmiyorum ama kanamam agrim hicbirseyim yok doktor bir sebeb bulamiyor ve bu ikinci bebegim beni birakan.rabbim herkesin gönlüne göre versin allaha emanet olun
kizlar malesef bu defada bebegim beni birakiyor.kalp atisi yok kurtaj olacagim haftaya sadece sizede haber vereyim dedim.bu korkulardan mi oluyor noluyor bilmiyorum ama kanamam agrim hicbirseyim yok doktor bir sebeb bulamiyor ve bu ikinci bebegim beni birakan.rabbim herkesin gönlüne göre versin allaha emanet olun
kizlarrrrrr bebegimin kalbi atiyor cok mutluyum kan degeri carsamba 11.890di cuma 17.200dü ikiye katlanir az artmis diyerek olumsuz konustular simdi ise kalp atisini gördüm insallah hayirli saglikli olur ve uzun ömürlü bu dileklerim herkes icin gecerli cevaplar icin cok saolun