Benim gibi olan var mı?

Pembeemzik

Az insan çok huzur !😏
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2018
1.174
12.879
308
34
Arkadaşlar herkese merhaba.
Benim 3 çocuğum var, haliyle yorgunluğum işim falan hiç bitmiyor .
. Gece çocukların terlemesi,tuvaleti, su istemeleri falan derken neredeyse bütün gece uyanık kalıyorum ve sabahları eşime kahvaltı hazırlayıp onu ise uğurlayamiyorum ,bekar adam gibi uzerini giyip evden cikiyor.O bu durumdan sikayetci degil beni anlıyor ama ben vicdan azabı duyuyorum...

Benim gibi olan var mı sadece merak ediyorum ...

Esiniz sapasaglam adam isterse kendi kahvaltisini kendi hazırlar. Benim de 2 bebegim var. Sabaha kadar bir ona bir buna kosturuyorum haliyle sabah kalkamiyorum o da bir bardak sut ekmek arasi peynir yer gider ne var bunda vicdan azabi cekecek? Buzdolabina kilit vurup anahtari saklamiyorum ya.

. Gece çocukların terlemesi,tuvaleti, su istemeleri falan derken neredeyse bütün gece uyanık kalıyorum ve sabahları eşime kahvaltı hazırlayıp onu ise uğurlayamiyorum ,bekar adam gibi uzerini giyip evden cikiyor.O bu durumdan sikayetci degil beni anlıyor ama ben vicdan azabı duyuyorum...

Benimde iki kucugum var esim ise giderken kalkmiyorum evde oldugu gunde kendim uyanana kadar yatarim cocuklara bakar sagolsun
niye vicdan yapiyosun kolaymi 3 cocuk calissan o kadar yipranmassin is hayatinda

Ben de her sabah hazırlamıyorum,bu aralar kızımla uyanma saatleri denk geliyor diye tost yapıyorum ona,haftada iki üç gün,hiç problem yapmadı eşim,arada olsa iyi olur dediği oluyor,”ahh aşkım arzular şelale ben de neler istiyorum bi bilsen” diye üste çıkıyorum :deli: Ben de çalışıyorum ama ben onlardan geç çıkıyorum bi on dakika erken kalksam hallederim aslında ama ne yapayım uyku çok tatlı :KK49:

Ve ben mükemmel değilim,sıradanım:KK76:

Bizim evde slogan herşey olduğu kadar :KK50:

Bizde çocuk yok ama ben de kahvaltı hazırlamıyorum.Çocuk değil ki eşiniz hazırlanıp gayet işine gidebilir.Neden vicdan azabı duyuyorsunuz?Kolay mı üç çocukla ev işi falan.
Ben de hazırlamiyorum valla ilk günden beri böyle alıştık. Nasıl alışırsak öyle gider. Sabah 6 da gittigı oluyor. Benle evlenmeden nasıl hayatta kalıyorsa öyle kalır. Sonucta evlenme amacı yemek kahvaltı bulaşık ütü olmamali

iş yerinde 2 evli ve çocuksuz erkekle aynı odayı paylaşıyorum

her sabah simit çayla kahvaltı yapıyolar

bir gün bile şikayetçi olduklarını duymadım

Benimde cocuklarim var.esim kahvaltı istemez benden.sagolsun istesede hazirlayamam.sabahlari sicak cikolata yapiyor icip gidiyor.:halay:

Back
X