- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
- Konu Sahibi Pembeemzik
Ben 10 yıldır eşime kahvaltı hazırlamıyorum ,vicdanımın da hiç umru değil ..neden kendine yük bindiriyorsun boşuna ? Azıcık erken kalksın ,hazırlasın yesin .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar herkese merhaba.
Benim 3 çocuğum var, haliyle yorgunluğum işim falan hiç bitmiyor .
. Gece çocukların terlemesi,tuvaleti, su istemeleri falan derken neredeyse bütün gece uyanık kalıyorum ve sabahları eşime kahvaltı hazırlayıp onu ise uğurlayamiyorum ,bekar adam gibi uzerini giyip evden cikiyor.O bu durumdan sikayetci degil beni anlıyor ama ben vicdan azabı duyuyorum...
Benim gibi olan var mı sadece merak ediyorum ...
Biri 5 diğeri 3 en küçükte 4 aylik ...3 çocukta küçük mü
Tatlım çocuklar büyüyecek bu günler bitecek. Sende güzel bir akşam yemeği yaparsın:)Arkadaşlar herkese merhaba.
Benim 3 çocuğum var, haliyle yorgunluğum işim falan hiç bitmiyor .
. Gece çocukların terlemesi,tuvaleti, su istemeleri falan derken neredeyse bütün gece uyanık kalıyorum ve sabahları eşime kahvaltı hazırlayıp onu ise uğurlayamiyorum ,bekar adam gibi uzerini giyip evden cikiyor.O bu durumdan sikayetci degil beni anlıyor ama ben vicdan azabı duyuyorum...
Benim gibi olan var mı sadece merak ediyorum ...
Yalnız sizinkiler çok küçükmüş sizin böyle olmanız gayet normal ileride düzene girer merak etmeyin Rabbim sağlık versin hepsineBiri 5 diğeri 3 en küçükte 4 aylik ...
Çoook haklısınız.Sanırım yorum yapan herkes başka kültürlerden BiZ 5 çocukla hiç bir şeyi ihmal etmeyen ailelere cefakar annelere fedakar babalara mutlu çoluk çocuklu şilayetsiz iletişim içinde huzurla yaşayan ailelerde bu kültürlerle büyüdük şimdilerde ise gerkes ciğer yemiş mübarek banane onane kimene bu bencillikte mutsuzuz evlilikler gitmiyo kimse kimseyi çekmiyo duyarlı bir anne eş kahvaltı hazırlıyamıyorum diyince aa aptalmı nedir deniliyo yok hanfendi anlayışınız çok güzel ama gücünüzün yettiği kadar her gün değilde belki haftada 3 gün hazırlayın eşinize