Benim gibi olan varmi???

siyahvekirmizi

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2010
77
11
298
Almanya
Selam arkadaslar benim sorunumda gece ayaklarimin yanmasi, gündüz isinmaz gece oluncada alev alev yaniyor cok sükür sekerim falan yok ama cok fena bir durum ya, ayaklarimi aciyorum bu sefer böbreklerim agiriyor ne yapmam lazim bilmiyorum.

gece yatmadan önce ayran iç veya yoğurt yersen rahatlarsın. benimde öyle oluyordu. şimdi rahatım.

geçmiş olsun eger kolestrolunuz varsa oda ayak yanması yapar hemde dediginiz gibi alev alev

evet vitamin eksikligide açar b12 gibi kolestrolu sadece et tetiklemez beyaz ekmek yada hamur işleride tetikler bir tek ayaklarınız mı yanıyor örn başınızın arka kısımında agrı var mı

gizli şeker diye bir şey var
o olabilir mi acaba
gizli şeker kan tahlilinde her zaman görünmüyormuş galiba, ara ara tahlil yaptırmak gerekebilirmiş
netten araştı istersen
tabii bu doğru mudur bilmem, sadece araştır diye söylüyorum

gizli şeker şeker yüklemesi ile ögreniyorlar size önce şeker için kan tahlili yapıyorlar daha sonra şekerli su içirerek şeker yüklemesi yapıyorlar 100 fark ve üzeri çıkarsa gizli şeker oluyor demişti doktor anneme annemde gizli şeker var siz yinede bir doktora gidin

bunu okuyunca rahmetli dedem aklıma geldi.hiçbir hastalığı yoktu.ayaklarım yanıyor diye dertlenir dururdu.geceleri uyuyamazdı.bunun için kaç kere doktora gitmiştir. yine de anlaşılamadı.hatırlıyorum da ayaklarına limon sürerdi.sonra ısırgan otu sürdüğünü hatırlıyorum.geçmiş olsun

bende aynı dertten müzdaribim.ayaklarım altı cehennem gibi yanar.yalnız her zaman değil metobolizmam yavaşladığında (dahacok tuvalete cıkamadığımda) oluyor.kolonya döküp ayaklarımı hızlıca sallıyorum biraz serinliyor.

Hemen ıdrar tahlıl yaptır ve genetık seker olabılır seker

Bıde aksam yatarken ılık ozelllıkle su ıc bobrek agrısı en onemlı sebebı oncelıkle susuzluk oldugunu sakın unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…