benım gıbı olan varmıydı aranızda ?

beyza3434

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2014
63
16
13
merhabalar ben 1,5 yıllık evlıyım evlendıkten sonra cok kıskanc oldum ıce esıme bagladım kendımı bunun nedenıde aıleden arkadaslardan bırden uzaklasmak sanırım esımın arkadaslarıyla gorusmek ıstemesı falan benı rahatsız edıyor . bu durumda aramızda sorun olmaya baslıyor artık sızce zamanla duzelırmıyım ? ?

kendinde söylemişsin ailenden arkadaşlarda uzaklaşmak diye, arkadaşlarınla falan görüşmeye devam etmelisin, eşinin arkadaşlarıyla görüşmesine de karışmamalısın

merhabalar ben 1,5 yıllık evlıyım evlendıkten sonra cok kıskanc oldum ıce esıme bagladım kendımı bunun nedenıde aıleden arkadaslardan bırden uzaklasmak sanırım esımın arkadaslarıyla gorusmek ıstemesı falan benı rahatsız edıyor . bu durumda aramızda sorun olmaya baslıyor artık sızce zamanla duzelırmıyım ? ?

Sizinki esinizi kiskanmaktan cok esiniz sosyalken sizin disari cikabilecek bir ortam arkadasligi edinememis olmaniz.
Cevrenizi genisletmeye calisin ve esinizden de yardim isteyin.
Mesela varsa esinizin arkadaslarinin esleriyle gorusmeler duzenleyin.

sosyalleşin.
yapacak iş bulamayıp adama sarmayın.

Sizinki esinizi kiskanmaktan cok esiniz sosyalken sizin disari cikabilecek bir ortam arkadasligi edinememis olmaniz.
Cevrenizi genisletmeye calisin ve esinizden de yardim isteyin.
Mesela varsa esinizin arkadaslarinin esleriyle gorusmeler duzenleyin.
iş nedenıyle bska sehırdeyız daha 1,5 yıl oldu geldıgım ıs ev falan pek burda arkadas ortamım yok dogru ama kendı memleketımızede her hafta sonu gıdıyoruz orda cocukluk okul arkadaslarım var ama ıstemıyorum onlarla olmak onun arkadaslarıda eslerıyle bırlıkte bıseyler yapmaktan hoslanmıyor aslında sorun bu onlar eslerıyl olmak ıstemedıklerınden bızde magdur oluyoruz

Böyle yaparsanız eşiniz sizden soğur ve boğulur bu çok net..
ayrıcada bu kadar üstüne düşmeniz onda ego yapar..

Böyle yaparsanız eşiniz sizden soğur ve boğulur bu çok net..
ayrıcada bu kadar üstüne düşmeniz onda ego yapar..
ole katıda olmuyorum gıtmek ıstedıgınde hayır demıyorum devamlı olmada gorusuyor ama benım ıcım bır degısık oluyor asıl konu bu neden ole bır hısse kapılıyorum

Seninki kiskanclik degil , adami kisitliyosun resmen ..
Baska ugrasacak biseyin olmadigi icin ..

ılgılı gayet hatta ben uzulmeyeyım dıye gıtmedıgı cokk oluyor zaten ayda 1 belkı gorusuyolar ama ben neden boyle davranıyorum cozemıyorum
evlenip ailenden çevrenden uzak bir yere mi gittin?
uzaklaştım çevremden diyince aklıma bu geldi
oralarda da arkadaş çevresi yapabilirsin

evet bızım ıs yerımız bır sırket ofıste ben varım esımde fabrıkada duruyor

Back
X