benım gıbı olanlar transfer sonrası

cancanyt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2011
102
0
46
Manisa
benım gıbı hısseden varmı bugun transferın 2.gunu doktor 2 3 gun yatak ıstıratı verdı ya ben lavaboya gıttıgımde az kalkıp yattıgımda yada yatakta dondugumde emrıyo duser mı korkusu var sankı dusecek bır yerde kolayca dusecek bı bılgısı olan varmı oyle hafıf hareketlerde dusmez demı tecrubelı arkadaslarlar bılgı verebılırmı

korkma canim ben transferden 2 gun sonra 3 saatlik yolculuk yaptim allahin izniyle 10 haftalik hamileyim rabbim ol dedimi olur benim ferah tut icinibol su ic tutunmasina yardimci oluyor

düşmez canım merak etme, evin içinde tati yapar gibi hafif hareketlele yürü, ani hareketler yapma aniden doğrulma-eğilme, yüksek raflara uzanma tuvalette çok ıkınma yeter, inşallah sonucun olumlu olur, sıkma canını böyle hissetmen çok normal...

Öncelikle transferin hayırlı olsun.
Zaten sürekli yatmaman gerekiyor, wc yemek gibi ihtiyaçların için kalkabilirsin. Bebek için kan dolaşımı da gerekiyor, bu yüzden çok hareketsiz kalma. Rabbim ol dedikten sonra. Arkadaşın dediği gibi hareketlerine dikkat et yeter.

Son düzenleme:
ben ilkinde hiçbir iş yapmadım sürekli senin gibi yatıp acaba bişey olur mu korkusuyla yaşadım ve koskoca bir negatif aldım.sen bunu8 yapma sakın..bunda ben hiç kasmadım.Rabbim verecekse veriyor zaten her şekilde..yoksa kendini pamuklara sarsan da nafile..ben iş bile yaptım hiç yatmadım sürekli hareket halindeydim ve tuttu..bu işler nasip meselesi.doktorlar zaten sürekli yatın hiç kalkmayın derdi ki normal hamile kalanlar sürekli yatarak mı kalıyorlar?kan dolaşımı şart.

Hepinıze ayrı ayrı tesekkur edıyorum bı 2 gun daha dınlenırım ozman normal hayatıma gerı donerım ılk oldugu ıcın heyacanlıyım ama ne bıleyım hıc gebelık yasamadım cokta heveslı degılım sadece beslenmeme dıkkat edıyorum proteındı meyve yıyorum .rabbım ınsallah sevındırır benı ve butun ısteyenlerı

Canım tedavin hayırlı olsun.İnşallah meleğin bu ay seninledir.
Korkma onun geleceği varsa öyle kolay kolay düşmez tutunur sımsıkı anneciğine.
Ama Sen yine de dinlen ağır kaldırma dikkat et kendine.

öncelikle hayırlı olsun inşllah meleğin sımsıkı tutunur sana canım..
o korkuyu bende yaşamıştım ama hemşiremiz oranın pamuklu gibi bi yer olduğunu kayıp gitmeyeceğini söylemişti. ilk gün sürekli yatıp diğer günler hafif uzanma evin içinde dolaşmalar şeklinde geçirdim. 7. gn işe başladım. Allahıma çok şükür sonsuz şükür ben kavuştum yavruma darısı sizlere inşallah. sürekli yatmakta rahme kan akışını azaltacağından tutunmayı zorlaştıraibliyomuş sen dediğim gibi hafif hareketler yap canım..

oyle tabı arada kalkıyorum yazık kaynanam yat dıyo bugun son 3.gunum yatmıcam herkez umutlu olur ben nedense umutlu degılım karnımda kucukte olsa benım bebegıl oldunu dusunemıyorum nedenı galıba o sozde saklı doktorun hamılesın demesını beklıyorum benım emrıyom 5.gun dsardaydı o yuzden testım erken olcak 6gunum kaldı esımde sorun var be5.nım sayısı dusuk baska sorunumuz yok sukur hersey guzeldı yumurtalarım kalıtelıydı 5.gunu bekledıler bebegım okadar dayandı tutunur ınsallah

2gun kaldı ama benım testım 8 gun sonraydı aslında 9du 8.gun gıtcem pazra gelıyo.bugun 6.gunum bı dedım ıdrar testı yapayım ama bırsey cıkmadı moralım bozulmadı bılıyorum cunku cıkanların bence adet zamanına gelıyo anlamadım ınsanlar adet arısı cekıyo e benım adetıme 8 gun var daha testıme 2gun kaldı.korkuyorum

bende test günümü bekliyorum cnm bugün 2.gun bitti..
Rabbim yardımcımız olsun inş

bende test günümü bekliyorum cnm bugün 2.gun bitti..
Rabbim yardımcımız olsun inş

ben yaptırdım 4 cıkmıs ama ben cok erken yaptırmısım normalde 9.gundu ben 8.gun yaptırdım 12.herkezın belli oluyomus yukselırmı bılmıyorum benı neden erken cagırdı 5.gun emrıyosu ne farkadecek degerlerıyle sonucta tutunma aynı degıl mı

kızlar benim yarın test günüm. adet olcak gibi kasıklarımda ağrı var ve belimde ağrıyor sizce hamile miyim (( çok heyecanlıyım ayrıca şu 2 hafta bi türlü bitmedi..

kızlar benim yarın test günüm. adet olcak gibi kasıklarımda ağrı var ve belimde ağrıyor sizce hamile miyim (( çok heyecanlıyım ayrıca şu 2 hafta bi türlü bitmedi..

cnm öncelikle hyrlı olsun inş...ağrılara hiiiiiiiiiiççççççççç takılma..benim ilk tuttugunda sırf agrılarım var diye umudumu yitirmiştim ama yerleşme ağrısıymış anladım.kanamam bile oldu ama tutundu tabi kalp atışı olmadı aldırdım ama diyorum hiçbirşeye takılma...kanaman bile olsa ağrın dahi olsa test sonucunu bekle üzülmee lütfenn...

cnm hayırlısı olsun...tabiki embriyo aynı embriyo fark yok...ama değerin düşük evt yinede sen test gününü bekle mutlak cevabı alıcaksın inş hayırlı haberlerle...bu arada senin transfer merkezin neresi ?

manısa grantmedıkal benım benım test gunum 9gun sonraydı 8.gun yaptık ama doktor bılıyodu 8.gun oldugunu ama arastırıyodum herkezın 12 gun.benım nıye erken bazılarının 8.gunu dusuk cıkmıs 12gun yukselmıs bılmıyorunm kafam karısıj

hmm anladım inş ii bi merkezdir..cnm sana 17 gün mü verdiler bekleme süresi ??? bana 13 gün verdiler 5. günüm bitti ve ben test günümü bekliyorum mesela..inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş değerin yükselirr cnm...

yok bana 9gun verdıler bekleme suresı pazara gelıyo doye bır gun onceden gıttık ama herkeze bakıyorum 12.13 gun cıkmaz dıyo bazıları dusuk cıkar hastalanmazsam tekrar yapıcam

yok bana 9gun verdıler bekleme suresı pazara gelıyo doye bır gun onceden gıttık ama herkeze bakıyorum 12.13 gun cıkmaz dıyo bazıları dusuk cıkar hastalanmazsam tekrar yapıcam

hmm anladım cnm...inşşşşşş Rabbim yükseltsin değerini, değerimizi...belirti sormayacağım sana çünkü belirtilere takılmadan beklemek lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…