2gun kaldı ama benım testım 8 gun sonraydı aslında 9du 8.gun gıtcem pazra gelıyo.bugun 6.gunum bı dedım ıdrar testı yapayım ama bırsey cıkmadı moralım bozulmadı bılıyorum cunku cıkanların bence adet zamanına gelıyo anlamadım ınsanlar adet arısı cekıyo e benım adetıme 8 gun var daha testıme 2gun kaldı.korkuyorum
bende test günümü bekliyorum cnm bugün 2.gun bitti..
Rabbim yardımcımız olsun inş
kızlar benim yarın test günüm. adet olcak gibi kasıklarımda ağrı var ve belimde ağrıyor sizce hamile miyim(( çok heyecanlıyım ayrıca şu 2 hafta bi türlü bitmedi..
ben yaptırdım 4 cıkmıs ama ben cok erken yaptırmısım normalde 9.gundu ben 8.gun yaptırdım 12.herkezın belli oluyomus yukselırmı bılmıyorum benı neden erken cagırdı 5.gun emrıyosu ne farkadecek degerlerıyle sonucta tutunma aynı degıl mı
manısa grantmedıkal benım benım test gunum 9gun sonraydı 8.gun yaptık ama doktor bılıyodu 8.gun oldugunu ama arastırıyodum herkezın 12 gun.benım nıye erken bazılarının 8.gunu dusuk cıkmıs 12gun yukselmıs bılmıyorunm kafam karısıj
hmm anladım inş ii bi merkezdir..cnm sana 17 gün mü verdiler bekleme süresi ??? bana 13 gün verdiler 5. günüm bitti ve ben test günümü bekliyorum mesela..inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş değerin yükselirr cnm...
yok bana 9gun verdıler bekleme suresı pazara gelıyo doye bır gun onceden gıttık ama herkeze bakıyorum 12.13 gun cıkmaz dıyo bazıları dusuk cıkar hastalanmazsam tekrar yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?