• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim gibi olanlar varmı acaba??

Dolunay2018

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
7.454
26.460
548
Selam hanımlar eminim yıne banlanıcam her seferinde nedense konum yanlıs yerde dıye mune abla banlıyor ama cidden cok bunaldım ve banlanmak istemiyorum. Sadece ıcımı biraz dokmek ıstiyorum sizlere biraz destek ihtiyacım olan.
Hamileyim ve havalarda sıcak olduğundan cidden cok bunaldım. Parmaklarım bıle agrıyor. Bu bebegı cok istedim. Rabbim de verdı sukur isteyen herkesin olur Insallah ama gece agrılarım, mide yanmalarım, gecmıyor.
Kendımı eve kapattım dısarı bıle cıkasım yok yoruluyorum hemen, kiloda aldım. Sagolsun esım teklif eder ama keyif almıyorum. Kimseyle telefonda bile konusmuyorum hayat doluydum Insallah diyorum gecıcı bı donem bu.
Dusunun annemi bile aramıyorum haftada bir kez oda. Sızlerdede oldumu bole yoksa bendeki mı anormallik.
Mune abla lutfem konumu kapatma ıyıce bunalıma girdim.

Selam hanımlar eminim yıne banlanıcam her seferinde nedense konum yanlıs yerde dıye mune abla banlıyor ama cidden cok bunaldım ve banlanmak istemiyorum. Sadece ıcımı biraz dokmek ıstiyorum sizlere biraz destek ihtiyacım olan.
Hamileyim ve havalarda sıcak olduğundan cidden cok bunaldım. Parmaklarım bıle agrıyor. Bu bebegı cok istedim. Rabbim de verdı sukur isteyen herkesin olur Insallah ama gece agrılarım, mide yanmalarım, gecmıyor.
Kendımı eve kapattım dısarı bıle cıkasım yok yoruluyorum hemen, kiloda aldım. Sagolsun esım teklif eder ama keyif almıyorum. Kimseyle telefonda bile konusmuyorum hayat doluydum Insallah diyorum gecıcı bı donem bu.
Dusunun annemi bile aramıyorum haftada bir kez oda. Sızlerdede oldumu bole yoksa bendeki mı anormallik.
Mune abla lutfem konumu kapatma ıyıce bunalıma girdim.
Ben hamileyken ayni seninm gbiydim sanki dunya yikilmis ustume altinda kalmisim gbi allahim ne mutsuzluk ne mutsuzluk tamamen hormonlardan canm 9 ay boyleydim moral bozuk disari cikmazdm hos ciksamda iki adim atardm nefesm kesilirdi sanki hep hastaydm.dogumu bekledim tam kurtulcam bu histen derken lohusalik bunalimali yasadm bebegm hic uyumuyodu 24 saat agliodu ne uyku ne yeme icme hic bisey kalmadi bende.yavrum 1 yasinu gectikten sonra yavas yavas azaldi bitti

Hamilelik kolay değil .Benc e yaşadıkların normal .Ben sadece iki ay hamile kalabildim .Ama omrumden onur gitti .Bütün belirtilerini yaşadım sanki .Allah kucağına almayı nasip etsin .Güzel günler seni bekliyor canım bunların hepsi geçici.
Amin çok teşekkür ederim . Peki sizin düsukmu oldu. İnşallah Rabbim sizede nasip eder.

Ben hamileyken ayni seninm gbiydim sanki dunya yikilmis ustume altinda kalmisim gbi allahim ne mutsuzluk ne mutsuzluk tamamen hormonlardan canm 9 ay boyleydim moral bozuk disari cikmazdm hos ciksamda iki adim atardm nefesm kesilirdi sanki hep hastaydm.dogumu bekledim tam kurtulcam bu histen derken lohusalik bunalimali yasadm bebegm hic uyumuyodu 24 saat agliodu ne uyku ne yeme icme hic bisey kalmadi bende.yavrum 1 yasinu gectikten sonra yavas yavas azaldi bitti
Ben diyorum doğum yapsam herhalde bu kadar bunalmam ama bilmiyorum inşallah sizin yaşadığınızı bende yaşamam.

Tatlım bende hamileyim ve bu saydığın sıkıntıların bir tık daha fazlasını çekiyorum emin olabilirsin ama ben senin gibi hayattan soğumadım geziyorum tozuyorum doğumdan sonra bir müddet eve kapanacaksın zaten şimdiden kafanı dağıt derim ben. Bu günler de geçecek.ilaçlarını ihmal etme.

Normal ama az kalmis. Dayann. Bu sicaklar benide zorlamaya basladi. 29 haftalik olmak uzereyim. 28+5teyim. Bende kara kara agustosta napcam diye dusunuyorum
Evet sıcak çok zorluyor ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum her yerim ağrıyor kalbim sıkışıyor biliyorum hepsi normal ama cidden çok buanldim. En azından sizinkisi biraz daha soguklara gelecek . İnşallah sizde kolay anlatırsınız.

Klimaniz var mi? Yoksa da mutlaka alin. Klimasiz dogum sonrasi da zorluk cekersiniz. Ayri bir odada calisan klima buyuk rahatlik,dogrudan size ve bebege vurmasin yeterli
Maalesef klima yok eşim alalım diyor ama bilmiyorum fatura falan yüksek gelir diye pekte istemiyorum açıkçası.

Hic kendimi sizin gibi hissetmedim ama dikkatli olun demeye geldim, dogum sonrasi lohusalik depresyonuna girebilirsiniz , biraz arastirin gerekirse bir psikologla gorusmeye baslayin

Tatlım bende hamileyim ve bu saydığın sıkıntıların bir tık daha fazlasını çekiyorum emin olabilirsin ama ben senin gibi hayattan soğumadım geziyorum tozuyorum doğumdan sonra bir müddet eve kapanacaksın zaten şimdiden kafanı dağıt derim ben. Bu günler de geçecek.ilaçlarını ihmal etme.
Ya ben hayattan soğudum hiç bişey bana keyif vermiyor ki gezip tozayim. Hem ağrım oluyor biraz dışarda yürüsem eve gelince bu sefer hiç kalkamıyorum. Yoksa yine iki ay öncesine kadar gayet iyiydim.birde bebek yavastan döndüğü için alt tarafıma baskı yapıyor . İdrara bile çok sık cikiyorum. Ama siz de aynı şeyi yaşarken nasıl gezebiliyosunuzki demek ki canınız istiyor bende tam tersi hem evde bunalıyorum. Hem evden dışarıya çıkmıyorum.

Amin çok teşekkür ederim . Peki sizin düsukmu oldu. İnşallah Rabbim sizede nasip eder.
Evet kalp atışları durdu aldırmak zorunda kaldım .Alışmaya başlamışken çok büyük yıkım oldu .Ayni şeyleri yasamaktsn çok korkuyorum.Inşallah canım.Bebegim sağlıklı olsun da her türlü zorluğu çekmeye raziyim .Sende böyle düşün .Sen zorluk çekiyorsun ama bebeğin en azından sağlıklı bundan güzel ne olabilir ?

Back
X