Benim gibi olanlar varmı acaba??

Çok teşekkür ederim güzel dilekler icin. Ama inanın ne evde oturmak keyif veriyor. Ne başka şeyler artık hayattan bıkmış hale geldim.
Canım aynı durumdayım senin gene az kalmış.Dayanmaya çalış ben napatım bunalımlı halime evde işsiz bir koca ve sürekli sıkıldım diyen bir çocuk daha var İnan çıldırmsk üzereyim sürekli depresyon halimden anlayan YÖK annem anılıyor diyordum iki gün geliyor üçüncü gün kavga ediyor herşeyime alınıyor halimden anlamıyor yanımda duramıyor bile

Ben yaşamadım. Doğuma kadar fiziksel ve psikolojik olarak rahattım. Ödem olurdu bende sadece. Bazen de kasık ağrısı..

Ama son haftalarda normal bence bu kadarı. Yeri dar gelen bebek organları şıkıştırıyor. Az kalmış sabredin..
Ama lohusalıkta hormon değişikliği çok hızlı olur. Dikkat edin kendinize.

Doğumdan sonra yardımcı biri olacaksa bol bol dinlenin. Bebek uyudukça uyuyun..

Yaz hamileliği zor oluyor diyorlar zaten sıcak bir de ağırsın bunlar normal geçer sonra
Benim hamileliğim çoğu kişiye göre kolay geçmiştir çok şükür ama benim de başka sorunlarım oldu hamilelikte yani dört dörtlük hamilelik olmuyor ama miniklere değer :anne:
Bir de bıkkınlık illa ki oluyor ilk aylar ben yediğim sofrayı kaldırmaya üşeniyordum bırak temizliği son aylar derli toplu durmaya başladım daha enerjik oldum
Kaç haftalık hamilesin ?

Sizinkısı daha zormuş ben yine iyiyim size gore hem yatmak da cok zor ama sonucu guzel mucizelerimızı alıcaz Insallah kucagımıza :) aramızda fazla bı gunde yokmuş. Ama az kaldı sukur ben burda benden daha zor durumda olanları okudukça ıyıymısım diyorum ve yalnız olmadığıma sevindim. Acaba diyordum benmıyım boyle yoksa abartıyomuyum. Insallah saglıkla alalım bebekleırmızı kucagımıza.
Insallah saglikla alalim hepsini unutacagiz ben bebkten sonra Allah izin verirse guzel bir alisverise cikicam bebegime bile hicbirsey alamadim annemle kayinvalidem ne begenip aldilarsa o var evde biraz vakit gecsin gezmelere cikicam banyo yapmam yasak hafta bir yapabiliyorum ondada sadece 10 dk ayakta dus bu sicaklarsa inanin hic cekilmiyor en cok o mahvediyor beni esim yemeklerini özledim diyor kiyamiyorum hemen eve el atmam lazim cunku kimse dogru durust temizlik yapmadi yani depresyona girmeye vaktim bile yok sizde oyle yapin guzel seyler düsünün bosverin herseyi sayili gun cabuk gecer..

Canım aynı durumdayım senin gene az kalmış.Dayanmaya çalış ben napatım bunalımlı halime evde işsiz bir koca ve sürekli sıkıldım diyen bir çocuk daha var İnan çıldırmsk üzereyim sürekli depresyon halimden anlayan YÖK annem anılıyor diyordum iki gün geliyor üçüncü gün kavga ediyor herşeyime alınıyor halimden anlamıyor yanımda duramıyor bile
İnsanın annesıde halinden anlamazsa kim anlarkı yazık destek olması gerekirken. hem esınız niye calısmıyor keyfimi yoksa ıs mı yok. barı esınız cocugu alıp gezdirsın biraz yazık oda daha kucuktur.

Ben yaşamadım. Doğuma kadar fiziksel ve psikolojik olarak rahattım. Ödem olurdu bende sadece. Bazen de kasık ağrısı..

Ama son haftalarda normal bence bu kadarı. Yeri dar gelen bebek organları şıkıştırıyor. Az kalmış sabredin..
Ama lohusalıkta hormon değişikliği çok hızlı olur. Dikkat edin kendinize.

Doğumdan sonra yardımcı biri olacaksa bol bol dinlenin. Bebek uyudukça uyuyun..
Annem gelecek bı hafta kalacak yanımda ayriyeten kayınvalıdem var aynı bınadayız zaten ama su emzirme seyler ini dusunuyorum İlk oglumda kayınvalıde benı cok sınır etmıstı gelen misafire arkamdan konusup emzirmıyo diyordu o zaman aynı evde yasıyoduk. Insallah bu kez aynı seyler tekrarlamaz zTen sinirliyim.

Yaz hamileliği zor oluyor diyorlar zaten sıcak bir de ağırsın bunlar normal geçer sonra
Benim hamileliğim çoğu kişiye göre kolay geçmiştir çok şükür ama benim de başka sorunlarım oldu hamilelikte yani dört dörtlük hamilelik olmuyor ama miniklere değer :anne:
Bir de bıkkınlık illa ki oluyor ilk aylar ben yediğim sofrayı kaldırmaya üşeniyordum bırak temizliği son aylar derli toplu durmaya başladım daha enerjik oldum
Kaç haftalık hamilesin ?
36 haftalık hamileyim az kaldı ama bende bıktım hayattan sonucu dusunerek kendimi motive ediyorum birazda. İlk dört ay hep kustum onlar bıttı simdi dediğiniz gibi biri yapsa da hazıra konsam diyorum. Bazen hıc halım olmuyor. Her gunum tabiki bir degil ama su sıcak beni mahvetti

Insallah saglikla alalim hepsini unutacagiz ben bebkten sonra Allah izin verirse guzel bir alisverise cikicam bebegime bile hicbirsey alamadim annemle kayinvalidem ne begenip aldilarsa o var evde biraz vakit gecsin gezmelere cikicam banyo yapmam yasak hafta bir yapabiliyorum ondada sadece 10 dk ayakta dus bu sicaklarsa inanin hic cekilmiyor en cok o mahvediyor beni esim yemeklerini özledim diyor kiyamiyorum hemen eve el atmam lazim cunku kimse dogru durust temizlik yapmadi yani depresyona girmeye vaktim bile yok sizde oyle yapin guzel seyler düsünün bosverin herseyi sayili gun cabuk gecer..
Bende iyi bı temizlik yapmak istiyorum ama az bısey yapsam agrım oluyor. Gelip kımsede yardım etmiyor . Benim ilk oglumdan kıyafet ve esasları vardı onları hazırladım bende. Madem sizinde riskiniz var daha sonrada olur saglık olsun

Kendinizi bu kadar bunaltmayin dusuncelerle.
Bu sicaklarda kimsenin cani bir sey yapmak istemiyor ki.
Ustune hamilesiniz. Vucudunuzda alisik olmadiginiz bir kilo var. Hormonlar farkli calisiyor. Hangi sehir bilmem ama istanbul bugunlerde fena bunaltici.
Normal bu haller.
Sabredin dua edin. Gecici bugunler.

Kendinizi bu kadar bunaltmayin dusuncelerle.
Bu sicaklarda kimsenin cani bir sey yapmak istemiyor ki.
Ustune hamilesiniz. Vucudunuzda alisik olmadiginiz bir kilo var. Hormonlar farkli calisiyor. Hangi sehir bilmem ama istanbul bugunlerde fena bunaltici.
Normal bu haller.
Sabredin dua edin. Gecici bugunler.
Ne yazıkkı İstanbuldayım

Al benden de o kadar konu sahibi :-( baya da kilo aldım. Sıcaklar adım attırmıyor. Öyle böyle değil sürekli terliyorum, hayatımda hiç böyle terlemedim. Sudan çıkmış balık gibiyim. Kendimden tiksiniyorum artık. Valla eşime dokunamıyorum. Ağustosta ne yapacaksak. Klima istiyorum ama buralarda klima kullanılmaz pek. Vantilatör falan diyorum hasta eder alışık değilsin diyorlar. Nefes alamıyorum :-(

Tatlım klimadan ziyade vantilatör daha iyi hasta olmamak adına . Zaten evdeyiz terli terli üstüne doğru açmazsan hiç bişey olmaz . Nefes alamazsın bu sıcakta kaç ayliksin bilmiyorum ama şart yani.

Benim de doğum nasipse eylülde mahvoldum sıcaktan vantilatör olmasa ne yapardım bilmiyorum .

Konu sahibi az kalmış ha gayret çoğumuz aynı durumdayız sıkıntı olarak bu sıcakta bu vaziyetler dışarı çıkmak ne mümkün . Yine de oyalaniyoruz işte telkin ver kendine geçecek iyi olacaksın.

Bebeğin hayaliyle mutlu oluyoruz bizde yoksa dertler aynı valla . Azcık daha sabır .

Tatlım klimadan ziyade vantilatör daha iyi hasta olmamak adına . Zaten evdeyiz terli terli üstüne doğru açmazsan hiç bişey olmaz . Nefes alamazsın bu sıcakta kaç ayliksin bilmiyorum ama şart yani.

Benim de doğum nasipse eylülde mahvoldum sıcaktan vantilatör olmasa ne yapardım bilmiyorum .

Konu sahibi az kalmış ha gayret çoğumuz aynı durumdayız sıkıntı olarak bu sıcakta bu vaziyetler dışarı çıkmak ne mümkün . Yine de oyalaniyoruz işte telkin ver kendine geçecek iyi olacaksın.

Bebeğin hayaliyle mutlu oluyoruz bizde yoksa dertler aynı valla . Azcık daha sabır .
31 haftalığım canım eylülün sonu da benim Doğumum ALLAH nasip ederse. Alayım o zaman ben vantilatör yoksa bayılacak gibi oluyorum :-(

Banyo yapmanız neden yasak acaba ? Bende banyo yapınca ağrılarım daha çok oluyor iyi gelmediğini hissediyorum

Banyo yapmanız neden yasak acaba ? Bende banyo yapınca ağrılarım daha çok oluyor iyi gelmediğini hissediyorum
Benim rahim agzi kisaligi problemim var oyuzden rahime 12. Haftada dikis atildi ayakta durmam yürumem ve oturmam yasak dikise bebek baski yapmasin diye benim buyuzden yasak banyo en fazla 10 dk ve ilik suyla haftada bir gerci ben doktoru pek dinlemiyorum artik sicaklardan dolayi daha fazla yapmaya calisiyorum ama onun harici neden sanci olur bilmiyorum inanin sadece her hamile icin sicak suyun iyi olmadigini biliyorum rahimi gevsetip dogumu kolaylastiriyormus buda dusuk ve erken dogum riski olanlara önerilmiyormus..

Benim rahim agzi kisaligi problemim var oyuzden rahime 12. Haftada dikis atildi ayakta durmam yürumem ve oturmam yasak dikise bebek baski yapmasin diye benim buyuzden yasak banyo en fazla 10 dk ve ilik suyla haftada bir gerci ben doktoru pek dinlemiyorum artik sicaklardan dolayi daha fazla yapmaya calisiyorum ama onun harici neden sanci olur bilmiyorum inanin sadece her hamile icin sicak suyun iyi olmadigini biliyorum rahimi gevsetip dogumu kolaylastiriyormus buda dusuk ve erken dogum riski olanlara önerilmiyormus..
Rahim ağzı kısalığı yani servikal uzunluğunuz kısa anladığım kadarıyla.kac cm olduğunu biliyormusunuz? Benimde ilk gebeligimde kısaydı ve son ayima kadar yattım.vaktinde doğdu çok şükür.siz kaç haftaliksiniz şuan?

Back
X