Sonuç ne çıktı canım bayağı da gecikmiş günün benimde dün normalde başlaması gerekti adetimin başlamadıAh aynı şeyi ben yaşıyorum her ay göğüslerim ağrır bu ay ağrımadı. Ve regl im bugün 7 gün gecikti dün test yaptım öğlen
Hafif bir pembelik var gibi birdaha tekrarlasaydin canım hayırlısı olsun hakkında inşallah rabbim gönlünden geçeni nasip etsinCanım dün test yaptım ilk 5 dakikada da fotoğrafını çektim böyle çıktı. Bugün hala olmadım bakalım
Canım teşekkür ederim hepimiz için inşallahHafif bir pembelik var gibi birdaha tekrarlasaydin canım hayırlısı olsun hakkında inşallah rabbim gönlünden geçeni nasip etsin
Canım teşekkür ederim hepimiz için inşallah
Bir sonuç alınca yaz canım olurmuCanım teşekkür ederim hepimiz için inşallah
Tabi canım yazarım ben bugünde bekleyip olmazsam adet yarin test yaparım inşallah hayırlısıylaAyy yazarım tabii ki senden de bekliyorum canım
Meraba canım nasılsın son durumun nedir yaptinmi tekrar testAyy yazarım tabii ki senden de bekliyorum canım
Canım doktora gittim, kistten şüphelendim ama temiz çıktı. Betahcg 0,1 şimdi tarlusal verdi hala regl olmadım bekliyorum sen ne yaptınMeraba canım nasılsın son durumun nedir yaptinmi tekrar test
Şükür canım sevindim temiz çıkmasına bende hayla bekliyorum regl mi test yapicam bir iki gün gecerse yineCanım doktora gittim, kistten şüphelendim ama temiz çıktı. Betahcg 0,1 şimdi tarlusal verdi hala regl olmadım bekliyorum sen ne yaptın
Canım umarım hamilesindir, inşallah o çift çizgiyi görürsün..
Ve benim gibi bozuk yada yanlış sonuç gösteren testlere denk gelmezsin.
Küçük bir tavsiye, yaşadıklarımdan sonra, test alırken aynı markadan bir kaç tane almak yerine farklı markalardan bir kaç tane al bence
Günaydın canım ben test yaptım yine ilk saniyeler içinde ikinci çizgi çıktı baya belirgin sonra ben toparlana kadar kayboldu benim iyice kafam karıştı yaCanım umarım hamilesindir, inşallah o çift çizgiyi görürsün..
Ve benim gibi bozuk yada yanlış sonuç gösteren testlere denk gelmezsin.
Küçük bir tavsiye, yaşadıklarımdan sonra, test alırken aynı markadan bir kaç tane almak yerine farklı markalardan bir kaç tane al bence.
Canım kusura bakma ya, regl oldum ben çok rahatsızdım şimdi gördüm.Günaydın canım ben test yaptım yine ilk saniyeler içinde ikinci çizgi çıktı baya belirgin sonra ben toparlana kadar kayboldu benim iyice kafam karıştı ya
Estağfurullah canım ne kusuru geçmiş olsun suan test yok elimde kanda vermeye gidemiyorum saun yarın alabilirsem alacağım test yine yada bekleyeceğim bakalım haber ederim canım alırda yaparsamCanım kusura bakma ya, regl oldum ben çok rahatsızdım şimdi gördüm.
Bana da tuhaf geldi, tabii benim dolandırıcı testlerden sonra şaşırmıyorum da, elinde test varsa yarın sabah tekrarlasana. Merak ettim ben de.
İnşallah gerçek pozitif sonucu görürsün.
Anladım canım, hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah. Mutlaka haber et, senin için günde bir kere en az giriş yapıyorum, belki güzel bir haberi vardır diye .Estağfurullah canım ne kusuru geçmiş olsun suan test yok elimde kanda vermeye gidemiyorum saun yarın alabilirsem alacağım test yine yada bekleyeceğim bakalım haber ederim canım alırda yaparsam
Sağol canım teşekkür ederim az önce test aldım da sabah yapayım.diye bekliyorum sabah idrariyla yapmak daha iyimis galibaAnladım canım, hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah. Mutlaka haber et, senin için günde bir kere en az giriş yapıyorum, belki güzel bir haberi vardır diye .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?