Benim Gibi Sifirdan Baslayacaklar -?

Sonsuzum0101

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2018
511
376
23
35
Merhaba arkadaslar
Benim henuz hic bir gelirim yok iki gundur koseye cok az miktarda para koyuyorum malum iki oglum var kucuklar onlarin masrafi ev giderleri derken fazla birsey atamiyorum koseye benimle beraber hic birikimi olmadan veya olupta bugunden itibaren bize katilacak arkadaslar hep beraber koseye az cok atalim ve gunluk masraflarimizi paylasip birbirimize onerileri tutumlu olma seklimizi anlatalim
Birbirimizi motive etmek dilegiyle ;)

Merhaba arkadaslar
Benim henuz hic bir gelirim yok iki gundur koseye cok az miktarda para koyuyorum malum iki oglum var kucuklar onlarin masrafi ev giderleri derken fazla birsey atamiyorum koseye benimle beraber hic birikimi olmadan veya olupta bugunden itibaren bize katilacak arkadaslar hep beraber koseye az cok atalim ve gunluk masraflarimizi paylasip birbirimize onerileri tutumlu olma seklimizi anlatalim
Birbirimizi motive etmek dilegiyle :KK66:
Merhaba ben varım ;)

Merhaba ben varım :KK66:
Sonunda sifirdan basliyacak biri cikti merhaba canim nasilsin ben ufak ufak yapabiliyorum henuz hic yok iki uc gun oluyor cok az atmaya basladim koseye damlaya damlaya gol olur ins ben her ay bir tam altin alabilcegimi zannetmiyorum ama gr altin alabilirim uygun da topladigim kadar alirim ve eve getirmyi dusunmuyorum aldiklarimi kuyumcuya birakacam hesap acacam yani peki sen -? :)

Olup da bize katılacak olanlar da dömişsiniz mesajınızda ;)
Ben de üç beş güne altın almayı düşünüyorum iyice ayarlayıp paramı çalışıyorum çünkü ben
Altın hesabı düşünüyorum

Olup da bize katılacak olanlar da dömişsiniz mesajınızda :KK66:
Ben de üç beş güne altın almayı düşünüyorum iyice ayarlayıp paramı çalışıyorum çünkü ben
Altın hesabı düşünüyorum
Bizim giderlerimizde cok esim bi markete gidiyor kafasina gore seyler aliyor gereksiz lazim olanlari degil eksikler yine eksik oluyor :)

Back
X