Benim gibi sıkıntılı olan var mı???

Rossella

♡^♡♧○
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2016
1.079
831
43
3 aylık hamileyim çok bulantılı geçiyor. ilk bir ay resmen 1 ay boyunca adet sancısı gibi sancı çektim her gün. Yerleşme ağrısıymış şükür o ağrılar gitti ama şimdide mide bulantısı kusma.. yediğim herşey zehir gibi geliyor. Gece tuvalete gitmekten uykularım kalmadı.. bi de yaklaşık 5 gündür şiddetli baş ağrılarım var hayatı zehir edercesine.. elimde yara çıktı... Azıcık iş yapayım evde belim bükülüyor resmen sakatlanmış gibi oluyorum fıtık mı var acaba diyorum... bi çarşıya gidip geleyim tabanlarım yanıyor sürekli uyuyorum kızlar... Eskiden taş gibiydim ben hani çelik gibiydim şimdi niye böyle narin oldum gebelik ne zormuş :KK43: Annemin kıymetini şimdi daha da bi anlamaya başladım...
Bazıları çok rahat hamilelik geçiriyor ben kendimi çok dayanıklı bilirdim :KK43:(( Anneliğin daha başındayım. Daha doğum var doğum sonrası gece uykusuzlukları başlayacak.... Eşimde benle hiç ilgilenmiyor çok ilgisiz biri sürekli tv başında.... :KK43: Herşeye rağmen Allaha şükür ediyorum anne olmak zor herkese nasip olmuyor... İnşallah hamilelik zor geçiyor doğumum kolay geçer.... Böyle sıkıntılı bi süreç yaşıyorum ama geçici biliyorum

Ah canim benim gececek merak etme benimde ilk uc ay berbat gecti ayy kendi kendime uyuz oldum oderece yani :) yemek yok icim devamli bulanir devamli uyurum ama gecti cok sukur simdi yine aslan gibiyim benimde eşimin hayri yok pazar bende yemek temizlik okul hersey bende ayagimi uzatip yatamiyorum bile okulda cocugum evde cocugum var bu ucuncu olacak kismetse saglik olsun yeterki gerisi boş canim takma kafana bugunler gececek yine guclu kuvvetli olacaksin az daha sabir

Ben zaten zayif bunyeliydim simdi daha kotuyum hicbir is yapamiyorum herseyden kotu koku aliyorum en sevdigim yemekleri dahi yiyemiyorum herseyden nefret eder oldum. Istahsizliktan sekerim dusuyor daha kotu oluyorum. Insallah gecer hepimizinde

Back
X