Benim gibi şuan dış gebelik yaşayanlar

Ben açık ameliyat oldum. Hamile olduğumu bilmiyordum adet günüm de geçmemişti. Bir anda kramp sancı ile acile gittim. İç kanama şeklinde olmuş ve kanama yayılmış. Ameliyatla tüpü almışlar kistimi de temizlediler. Doktor diğer tüpün sağlıklı sorun yok dedi. Belki açık ameliyatta olduğu için görmüştür bilemiyorum.

Çok geçmiş olsun. Umarım tüpüne zarar gelmeden atlatırsın. Allah kimsenin başına vermesin. Hakikaten zor.

Çok geçmiş olsun ben de dış gebelik geçirdim.İç kanamam olduğu için sağ tüpüm alındı.O çektiğim sancıları asla unutamam.Moral bozukluğunu saymıyorum.Sonra bir kızım oldu rahat bir gebelik sonucu.Korunmayı bırakınca ikinci ayda hamile kaldım.Şimdi yine hamileyim 8 yıl istemedim çocuk.Korunmayı bıraktım adet olmadan ikinciye hamileyim beş aylık oldu.Merak etmeyin tek tüple de hamile kalınabiliyor.Hiçbirşey çektirmedim doktora da gitmedim.Yumurtlamanızda sıkıntı yoksa kalınıyor.Benim her ay düzenli gelir reglim.

Benimde her ay düzenliydi şaşmazdı yumurtlamamı takip ediyordum niye böyle oldu bilmiyorum tekrar çocuk fikri okadar uzak geliyor ki bu yaşadıklarımdan sonra

Benimde her ay düzenliydi şaşmazdı yumurtlamamı takip ediyordum niye böyle oldu bilmiyorum tekrar çocuk fikri okadar uzak geliyor ki bu yaşadıklarımdan sonra
Sizi çok iyi anlıyorum.Öncesinde de ben düşük yaşayıp kürtaj olmuştum.Üstüne dış gebelik.Bir sene korundum.Kendimi psikolojik olarak hazır hissettiğimde korunmayı bıraktım.Kendime hep herşey iyi olacak olmasa da herşeye hazırlıklıyım diyerek motive oldum.Hamileliğim rahat geçti sorun yaşamadım.Sadece zamana ihtiyacınız var.Yaşanılanlar unutulmuyor ama acısı hafifliyor.

Çok tşk ederim şuan bekliyorum iğne vuruldu ama hala etki etmedi düşmedi Salı günü gidio bakacam işte gerçekten yaşayan bilir çok çok zor
Canım benim senin gibi olmadı. Benim regl gecikmesi olmadığı için hamile olduğumu bilmiyordum. Mide bulantısı kusma kramplar 5 dakika içinde hepsi bir anda oldu. Acilen hastaneye gittim, hamilelik şüphesi olmadığı için zehirlenme sandım. Doktor kan testi yapınca beta 131 çıkmış 1 aylık hamilesin dediler. Sonrasında kadın doğuma yönlendirdiler. Ve alttan bakınca doktor iç kanama acilen ameliyata almış. Bebek tüpte oluşmuş benim. O yüzden tüpümü aldılar. Patlamış ve diğer yerlere de kanama yayılmış. Ve ben tabi uyanınca öğrendim hepsini. En son duyduğum hamile olduğumdu. Açık ameliyat oldum aşırı kan kaybı yaşamışım. 6 ayda zor toparlandım. Doktor 15 dakika geç gelseydin ölürdün dedi
Sen daha şanslısın fark etmişler en azından. Bence tüpün de alınmaz. Allah can sağlığı versin hiç üzme kendini. Beterin beteri var. Negatif düşünme hiç

Senin beta değerin 131 de bunlar oldu benim iğne vurulduğunda 2154 dü ve heran patlayabilir bu psikoloji çok zor kendimi hazırlıyorum her seye okadar zor bişey ki Allah bana ve benim gibilerin yardımcısı olsun

Senin beta değerin 131 de bunlar oldu benim iğne vurulduğunda 2154 dü ve heran patlayabilir bu psikoloji çok zor kendimi hazırlıyorum her seye okadar zor bişey ki Allah bana ve benim gibilerin yardımcısı olsun
Ama sen doktor kontolündesin. O yüzden korkma hiç. Ben bilmiyordum bile. Önceden bilme şansım olsaydı belki bunlar olmazdı. Bir de herkese aynı olacak diye birşey yok. Ablam da dış gebelik geçirmişti eskiden ne tüpüne birşey oldu ne kendine. Onun da senin gibi iğne ile düşürdüler. Bence hiç moralini bozma. Korkacak birşey yok. Bak ben en ağırını yaşadım. Gene de sağlığıma şükür. Hiç moral bozma. Allah bir an önce bu durumdan kurtulmana yardımcı olur inşallah

İnşallah hayatım okadar tepetaklak olmuş ki ne bişey düşünüp yapabiliyorum yiyebiliyorum heran tüpüm patlayacak korkusu ile bekliyorum ablan nasıl kurtuldu peki onun ne kadarlıktı hcg değeri falan kaçtı

Tam hatırlamıyorum ablamın kini 8 sene önce falan oldu o.

Zaten ignenin hemen arkasindan kanama olmuyorki sogan falan kaynatmana gerek yok.40 gunu buldu benim kanamam nerdeyse once hcgnin sifirlanip normal hormon seviyesine ulasmasi lazim su an hala hormonel olarak hamilesin cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…