Benim gibi şuan dış gebelik yaşayanlar

Salı günü 4.günümdü değerim 2160 tan 3494 olmustu 4. Gün 50 ml doz yine yaptılar neden düşmüyor hala anlamıyorum ne zaman düşecek

Senin 7.gün mü 2. Doz vuruldu
Hayir bana bastan 2 doz vurdular ama doktor 7.gunu beklemeden neden hemen ikinciyi yapti anlamadim.Benim igneyi oldugum gun degerim 2000 di 4.gun 4600 oldu 7.gun tekrar dusmeye basladi.Igneyi ilk vuruldugunda vucudunda folik asit parcalanmaya basladigi icin 4.gun iki veya uc katina cikabiliyormus sonra tekrar dusuyor o yuzden sakin ol tam sifiri gormesi 1 ayi bulabiliyor.Bak benim 3 ay oldu nerdeyse hala belirtiler olabilir adetimden once kanamam gelebiliyor sakin ol gecicek hepsi.

O zaman sende aynı benim gibi olmuşsun bende ilk iğne vurulduğunda 2160 değerim 4. Gün yine gittim 3492 olmustu bana o zaman yine vuruldu doktor ctesi gel bakacaz dedi yani ctesi gitsem düşmüş olur dimi çünkü seninde ayni benim gibi olmuş ya sürekli düşüşe geçsin de ben 2 ay da beklemeye razıyım

Tabikide hic merak etme dusmustur cok gecmis olsun rica etsem doktor ne kadar sure vericek tekrar hamile kalman icin banada yazar misin ?

Senin 7. Gün düşüşün kaç olmustu benim 272 düşmüş yeterli midir acaba bilmiyorum ki sevinemedim pek

Öyle mi diyorsun artık düşüşe geçer değil mi ya doktor yeterli düşüş olamamış dedi ama Pazartesi yine bak dedi o yüzden sana sorayım dedim senin düşüşte ne kadar düşüş olmustu

Öyle mi diyorsun artık düşüşe geçer değil mi ya doktor yeterli düşüş olamamış dedi ama Pazartesi yine bak dedi o yüzden sana sorayım dedim senin düşüşte ne kadar düşüş olmustu
Yuzde 40 lik bi dusus olmasi lazim diye biliyorum benimki hizli dusmustu sen pazartesi bidaha baktir insallah daha da dusmus olur.Ama dikkat et cok hareket etme dinlenmeye calis

Yuzde 40 lik bi dusus olmasi lazim diye biliyorum benimki hizli dusmustu sen pazartesi bidaha baktir insallah daha da dusmus olur.Ama dikkat et cok hareket etme dinlenmeye calis
Valla aksine bende bu akşam baya yürüdüm uzun zamandır yürümüyorum diye işte benim 2. Doz vurulmasına rağmen düşüş azdı umarım ptesi daha çok düşüş olmustır ya

dış gebelik insanı çok yıpratan psikolojik olarak çok yoran bir süreç. ilk gebeliğim ektopikti. başlığı görünce yazmak, moral olmak istedim. beta hcg 10.000 lere kadar çıkmıştı benim. ilk iğnede düşmedi. 2. iğnede düşüş başlamıştı. birdaha o tüpte hamile kalamazsın dedi doktorlar. ama 6 ay sonra korunmayı bıraktığım ilk ay hamileydim. şuan 2 yaşında bir oğlum var ve 2. ye hamileyim son haftalarımı yaşıyorum hamileliğimin. 2. gebeliğimde korunmayı bıraktığım ilk ay oldu. çok zor bir süreç Allah yardımcınız olsun ama sakın olumsuz düşünmeyin bir şekilde sonuçlanıyor ve bu sizin birdaha anne olmanıza asla engel değil

Çok tşk ederim yazmanız çok güzel moral olmanız çok güzel evet çok yıpratıcı bir süreç hala o süreçteyim ama şükür yine de benim ilk iğnede yükseldi ikinci iğneden 4. Gün sonra düşmüştü ama çok çok azdı korkuyorum hala yarin gidip kan verecem yine 3 gündür kanamam var leke leke sancılarım oluyor arada umarım yarin düşmüştür sizin ne güzel çocuğunuz olmuş darısı benimde başıma yazmanız moral olmanız çok güzeldi tşk ederim

K Korkak ogretmen sizinle aynı şeyleri yaşadım öncelikle çok geçmiş olsun. Benim ilk gebeliğim dış gebelikti metex iğne vurdular iç kanamam inanılmaz fazlaydı önce 2 doz 90 mg dan 180 mg vurdular 4. Ve 7. Gün kan aldılar 1800 beta ile yattığım hastanede 7. Gün 6000 oldu sonra 2 doz 100mg*2 onuda oldum 1,5 ay hastanede yattım hastaneden çıktıktan 2 ay sonra beta hcg sıfırlandı 6 ay koruma verdi bana. Hemen üstüne hamile kalırsan bebeğin anomali olur dediler. 1 sene sonra gebe kaldım kimyasal gebelik oldu onda tam 5 ay kanamam sürdü. Üstüne bir gebeliğim daha oldu ondada dış gebelik oldu ve sağ tüp ve yumurtalık alındı. Tiroid hastasıyım ameliyatta kalbim durdu sol tüpte şişlik varmış ve onu açamamışlar kalbim durdugu için.Şimdi korunuyorum mecbur yaşım 38 aralıkta hsg çekilcek sol tüpte şişlik olmuş malesef ona bakılacak sonra gebeliğim düşünülecek.
sizi o kadar iyi anlıyorum ki anlatamam. Paikoloji çöküyor düşmedikçe tedirgin olunuyor vs. Ama tedirgin olmayın lütfen. Zor da olsa aklınızdan atın herşeyi. Rabbim şifanızı versin. Herşey hepimiz için

İnanamıyorum bunların hepsini siz mi yaşadınız insan kendi yaşadıklarına zor diyor ama sizin yaşadıklarınız Allah sonunu güzel yapsın ya gerçekten elbet bir bildiği vardır hayırlı evlat nasip etsin size de

Sizinle eş zamanlı dış gebelik yaşadık. Şu an hala akıntı/kanama devam ediyor mu. Ya da adet oldunuz mu??

Bazen oluyor keskin ağrılar yok demedi bu zamanda olman lazım bekliyorum şuan sizin ne kadar süre oldu adet olmadınız sizinde mi tüpünüz alındı

Bazen oluyor keskin ağrılar yok demedi bu zamanda olman lazım bekliyorum şuan sizin ne kadar süre oldu adet olmadınız sizinde mi tüpünüz alındı
Evet benim sol tüpüm alındı. Ameliyat sonrası onbeş gün kadar kanamam oldu ara ara ağrı da var. 35.günde kadın doğum uzmanına gittim sorun yok dedi ama yarın 44.gün kendi tüp bebek transferini yapan doktoruma gidicem. Adet olmama tüplerde hasar oluşmasına işaret edebiliyormuş kontrol gerekli. İnşallah biz ve bizim gibiler için gönlümüzdekine ulaşacağız bir yıl olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…