benim gibi tedavi zamann bekleyenler varm

inşallah bu sefer doğru hastanede tedavini olursun canım bende dondurulmuşlarla denediğimde lukrinle başladım ankaradaki doktorum çok ilgilendi vandaki doktorumla sürekli irtibat halindeydi iki günde bir doktor konrolündeydim çünkü lukrinin kist yapma özelliği var çok şükür sende kist falan oluşmamış galiba ucuz atlatmışın canım

evet canım haklısın ucuz atlatmısım nasıl bukadar ihmalkar davranıyolarki dusunsene enaz 10gun lukrin vurdum bi kere muayene olmadım simdi yine aynı merkezde yapıcan degilmi

Canım gercekten tup bebek yaptırırken merkez cok onemlı benımde hıc ılgılenılmedı aynen bende Adana da yaptırdım.Bende senın gıbı magdurum 2 defa tup denedım.3.yu beklıyorum canım kader arkadasım benım 3.ye ınsallah tutar senın ve hepımızın bebıslerı olur.Ayrıca ben hıc asılama olmadım.Ama tup hakkım SSK lıyım bıttı.Allah yuzumuzu guldursun.Ama senı hıc muayene nasıl etmedıler kı sasırdım dogrusu,benı yıne bırkac defa etıtıler.Benım tedavımı Mersın de saolsun bır doktorum yardım ettı.Oyle oldum.Sana da basarılar.:teselli:

evet gercektende kader arkadaslıgı bu beni muayene ettilerde lukrin kullanırken hic etmediler ama oraya da okadar guveniyordumki arastırma yapmadıkları halde ikinciyide orda denedim taki sorun sende dedikleri zaman guvenim bitti ama is isten gecmisti artık eve donuyorduk ve olmadı kimyasal gebelik dediler oda muaynesiz dediler ama testi baska bi doktora soyledim kimyasal degilmis dedisenağlama

heyecanliyim evet canim
ben bundan oncekileri fransa da yaptirdim
artik daha fazla kendimi yipratmadan turkiye dedik
kendimi turk doktorlara emanet edicem
esimde sperm hareketliligi sorunu varmis tatlim
boyle bir sorun var ama hala tup bebek yapiyorlar
mikroenjeksiyon yapmiyorlar
bende de var sorun
bunlardan dolayi memoriali uygun gorduk
bakalim hakkimizda hayirlisi olsun

iyi yapmısın canım kendini turk doktorlara bırakmakla bi arkadasım hollandada herdefasında turkiyeye gelip yaptırıyo garibim onunda bi turlu oluyomafoldumben bu arada benimde esimde hem azlık hem hareketsizlik hemde kalitesizlik var bendede sorun var buna ragmen ikisinide normal yaptılar mikroenjeksiyon yapmadılar umarım bukez dogru merkezi bulurum hepimiz kavusuruz ozlemle bekledigimiz yavrularımıza:Saruboceq::Saruboceq:

evet canım haklısın ucuz atlatmısım nasıl bukadar ihmalkar davranıyolarki dusunsene enaz 10gun lukrin vurdum bi kere muayene olmadım simdi yine aynı merkezde yapıcan degilmi

evet canım yine aynı merkeze karar verdik inşallah herşey güzel olur

bende geldim 2.denemem olucak artık....inş bu sefer tutturucam...

hosgeldin canım a.s.gonul isterdiki sana burda degil hamislerin sayfasında yazabilmek ama kısmet buraya bende geldim ikinciye baslayacam demende buyuk bir adım zaten alkisalkisalkisikincide olma ihtimali daha yuksek bende ucuncuyu insallah eylul gibi dusunuyorum dogru merkez ve dogru doktoru bulursam gectimi uzuntun artık tekrar umutlu bakıyosun ileriye degilmikaydirigubbakcemile5

evet gercektende kader arkadaslıgı bu beni muayene ettilerde lukrin kullanırken hic etmediler ama oraya da okadar guveniyordumki arastırma yapmadıkları halde ikinciyide orda denedim taki sorun sende dedikleri zaman guvenim bitti ama is isten gecmisti artık eve donuyorduk ve olmadı kimyasal gebelik dediler oda muaynesiz dediler ama testi baska bi doktora soyledim kimyasal degilmis dedisenağlama

Canım kendını uzme ınsallah daha ıyı bır tup bebek merkezıyle karsılasırsın.Bundan sonra ıyı arastır bunlar bızlere tecrube olsun,bıraz bedelı agır bır tecrube ama ne yapalım saglık olsun canım benım kendıne ıyı bak kı psıkolojı de cok onemlı yedıklerıne de dıkkat et.Hayırlı evlatlarımız olsun ınsallah:1hug::emir_bebek:

Canım kendını uzme ınsallah daha ıyı bır tup bebek merkezıyle karsılasırsın.Bundan sonra ıyı arastır bunlar bızlere tecrube olsun,bıraz bedelı agır bır tecrube ama ne yapalım saglık olsun canım benım kendıne ıyı bak kı psıkolojı de cok onemlı yedıklerıne de dıkkat et.Hayırlı evlatlarımız olsun ınsallah:1hug::emir_bebek:

canım cok tesekkur ederim bazen bunu nasıl boyle yaparlar diye soylenip duruyorum gercekten bunlar bize tecrube oluyor insallah bundan sora iyi bi merkez ve doktorum olur allahım seninde kucagını doldursun insallah

hosgeldin canım a.s.gonul isterdiki sana burda degil hamislerin sayfasında yazabilmek ama kısmet buraya bende geldim ikinciye baslayacam demende buyuk bir adım zaten alkisalkisalkisikincide olma ihtimali daha yuksek bende ucuncuyu insallah eylul gibi dusunuyorum dogru merkez ve dogru doktoru bulursam gectimi uzuntun artık tekrar umutlu bakıyosun ileriye degilmikaydirigubbakcemile5
evet canım daha iyiyim .......gerçekten çok moral oldunuz eşim ailem..arkadaşlarım.siz inş sende hayırlısıyla başlarsın....ne diyim bilmiyorum allah hepimize tattırsın bu duyguyu.......

insallah canım ama ordaki resmi yani avatarını gorunce sanki hep uzgunmussun gibi geliyo bana cunku onceki resim o degildi dimi yoksa yanlısmı hatırlıyorum

Back
X