• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim gibi tedavi zamann bekleyenler varm

evet ama şu sonucumu bu akşam 6da alimde pozitif çıkar inş..benimki levent beydi ama enver beyede çok muayene oldum hatta transfer öncesi hazırlığımı o yaptı..

Son düzenleme:
Canım bende aynı senin durumundayım. Bizdede hep eşimde sorun var deniyordu aşılama tutmadı tüpte transfere olamadım. Meğer benim 25 yumurtamdan sadece2 adet olgun çıktı ve onlarda döllenmedi. Sorun meğerse bendeymiş bunu Umut tüp bebekte öğrendim. dr şimdi hem eşim hem benden genetik testler istedi onları yaptıracağız. Siz yaptırmışmıydnız?

hadiya demek oyle benimkini doktorlar arastırmadıda ondan ogrenemedim sen ilk denemeni nerde yaptınki ben ikisinide ankarada yaptım dun bahceci klinigiyle gorustum benden bazı testler istediler diger hastane bana hic test falan yapmadı canım iki basarısız denemem oldu malesef hala arastırılmadım iyibir doktor bulmak cok zor:1no2:

Benimde 2 olgun döllenmeyip arkadan gelen küçükler döllendikten sonra hergün embriyolog beni arıyordu bana rapor veriyordu bugün şu kadarı döllendi bu gün şu kadarı gelişme gösterdi. 5. günün sonunda malesef yumurtalarınız iyi gelişme gösteremedi tedavinizi iptal ediyoruz dediler. Dr ile görüştüm önce sorunu bulmamız ona göre tedavi uygulamamız lazım dedi. Bencede çok mantıklı ben nerden bilebilirimki o yumurta olgunmu döllenmiş mi, eğer transfer yapılsaydı haberim yok tuttumu diye bekleyecektim saf gibi. Bu yüzden merkezimi beğendim boşuna bana transfer yapmadılar. Genetik test sonucuna göre tedavi ve ilaçlarımı değiştireceklermiş. Umut tüp bebek bu arada bahçeci kliniği ile aynı kadro sahipleri aynı.
Umarım yeni tedavimde sorun çözülür. :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım ben ikisinide aynı yerde denedim ama malesef ne arastırdılar nede ikincisinde ilacları ve tedaviyi degistirdiler bende saf gibi girdim tedaviye:umursamaz:

kızlar bu arada 3.deneme icin merkez arıyordum bahceci klinigine karar verdim eylulde baslamak icin oraya 1hafta once durumumu bildiren mail atmıstım dun dr.halit fırat bey aradı nasıl arastırılmazsın dedi iki defa kimyasal gebelik yasadıgımı soylemisti ankaradaki doktorum tabiki hic muayene etmeden bakmadan demisti ama dun arayan dr.test sonucuna gore kimyasal degil ikidefa gercek bir gebelik yasamısın ve dusuk yapmısın dedi cok uzuldumsenağlamasenağlama mutlaka yeni bir rahim filmi ve genetik test istiyorum dedi sorun olmasa dusuk yapmazdın dedi demekki bebeklerimi gercekten icimde tasımısım ama icimde kalmalarını saglayamamısım ben simdiye kadar hic hamile kalmadım sanıyodum demekki kaybetmisim onları:gitme:senağlamasenağlama

hadiya demek oyle benimkini doktorlar arastırmadıda ondan ogrenemedim sen ilk denemeni nerde yaptınki ben ikisinide ankarada yaptım dun bahceci klinigiyle gorustum benden bazı testler istediler diger hastane bana hic test falan yapmadı canım iki basarısız denemem oldu malesef hala arastırılmadım iyibir doktor bulmak cok zor:1no2:

Ben bir kez denedim tüp bebeği oda geçen ay Umut tüp bebekte,transfer aşamasına gelemedim. Şimdi agustos gibi uzun protocol ile ve başka ilaçlarla deneyeceğiz. Dr bizden genetik sonuçları bekliyor 3 haftada çıkıyormuş. Öncesindede bizden kızamık, hıv virüsü gibi testleri istediler. Ben memnunum birde ialçları onlar veriyorlar maddi olarak daha uygun bi yer.

evet ama şu sonucumu bu akşam 6da alimde pozitif çıkarsa bir daha gitmiycem...benimki levent beydi ama enver beyede çok muayene oldum hatta transfer öncesi hazırlığımı o yaptı..

Canı inş. pozitif çıkar hamilesindir, onun öncesinde senden kendin test yapmışmıydın.
Ben sormadım dr a eğer hamile kalırsam sizde ne kadar devam etmem gerekli diye. Çünkü umut anadolu yakasında ben avr. yakasındayım. Hamile kalınca normal bi hast. devam etmeyi düşünüyordum.
Sen neden böyle düşünüyorsun bi sorunla mı karşılaştın ?

kızlar bu arada 3.deneme icin merkez arıyordum bahceci klinigine karar verdim eylulde baslamak icin oraya 1hafta once durumumu bildiren mail atmıstım dun dr.halit fırat bey aradı nasıl arastırılmazsın dedi iki defa kimyasal gebelik yasadıgımı soylemisti ankaradaki doktorum tabiki hic muayene etmeden bakmadan demisti ama dun arayan dr.test sonucuna gore kimyasal degil ikidefa gercek bir gebelik yasamısın ve dusuk yapmısın dedi cok uzuldumsenağlamasenağlama mutlaka yeni bir rahim filmi ve genetik test istiyorum dedi sorun olmasa dusuk yapmazdın dedi demekki bebeklerimi gercekten icimde tasımısım ama icimde kalmalarını saglayamamısım ben simdiye kadar hic hamile kalmadım sanıyodum demekki kaybetmisim onları:gitme:senağlamasenağlama

üzüldüm canımcım ya, iyi bir merkez gerçekten çok önemli, benden genetik testlerin yanında birde sperm fısh denen bir test istediler. Bu test spermin yumurtaya tutunmasını gösteriyormuş.Sanırım sanada bana verdikleri testleri verecekler. Bence bahçeci gerçekten iyi bir merkez.Ben umutluyum inş. burdaki tedavin başarı ile sonuçlanır çünkü çok irdeliyorlar.

Canı inş. pozitif çıkar hamilesindir, onun öncesinde senden kendin test yapmışmıydın.
Ben sormadım dr a eğer hamile kalırsam sizde ne kadar devam etmem gerekli diye. Çünkü umut anadolu yakasında ben avr. yakasındayım. Hamile kalınca normal bi hast. devam etmeyi düşünüyordum.
Sen neden böyle düşünüyorsun bi sorunla mı karşılaştın ?
canım ben 8.günde idrar testi yaptım negatif çıktı..ama çıkmıyomuş böyle erken en azından biraz rahatladım...bu akşam iyice rahatlıycam:Saruboceq:i

Son düzenleme:
ayrıca ben görüşüyorum ordaki hastalarla.......banada hemşire gelip ilaç verdi inş olumsuz olmaz yoksa gidip konusurum niye böyle olduğunu...

Son düzenleme:
üzüldüm canımcım ya, iyi bir merkez gerçekten çok önemli, benden genetik testlerin yanında birde sperm fısh denen bir test istediler. Bu test spermin yumurtaya tutunmasını gösteriyormuş.Sanırım sanada bana verdikleri testleri verecekler. Bence bahçeci gerçekten iyi bir merkez.Ben umutluyum inş. burdaki tedavin başarı ile sonuçlanır çünkü çok irdeliyorlar.

kafam okadar karısıkki doktorum negatif sonuclardan sora aramadı bile gel bi ultrasona atalım bakalım bile demedi bana hic tahlil yapılmadı bi vitamin ilacı bile vermediler belkide bebeklerimi vitaminsizlikten kaybettim dusunsenize ilkinde bitane 4hucreli koymuslardı o bile tutunmus ikisinde iki tane offfffffffff cok dusunceliyim napıcagımı bilmiyorum neden bukadar ihmalkar davranabildiler anlamıyorum:olmaz:senağlamasenağlama

ayrıca ben görüşüyorum ordaki hastalarla....hepsini enver yada levent bey girmiş...transferden sonrada doktor yanlarına gidip ilaç vermiş....banada hemşire gelip ilaç verdi inş olumsuz olmaz yoksa gidip konusurum niye böyle olduğunu...en azından ikisinden birisi orda olmalıydı...

Bu konuda sonuna kadar haklısın çünkü benimde transferimin olmayacağını öğrendiğimde dr um tatildeydi ben bilerek cepten aramadım bir hafta gelmesini bekledim yüzyüze konuşmak için o bir hafta boyunca neden diye kafayı yedim.
Benim yumurta toplamama dr um gitmedi. Giren dr bahçeci kliniğinde çok başarılı bir dr idi, hatta ben onu gördüğüme kendi dr umdan daha çok sevindim.
Bana transfer yapmadılar ya güya para iade ediyorlardı bende bişey iade edilecek sandım. 250 tl iade edecekleri bedelmiş. İkincisinede hiç indirim yapmadılar hiç :(
Onun haricinde bi sıkıntım olmadı.

bi dakka anlamadım sen paranın yarısını alamadınmı....ama transfer olmamış.ya anlamadım valla çok övdüler bana gittim ama hiç öyle değil..3 gün önce aramıştım kız diyoki daha gelmediler...yurt dışındalarmışş...parayı bastan veriyoruz işteeeeeeeeeeeee böyle oluyo

bi dakka anlamadım sen paranın yarısını alamadınmı....ama transfer olmamış.ya anlamadım valla çok övdüler bana gittim ama hiç öyle değil..3 gün önce aramıştım kız diyoki daha gelmediler...yurt dışındalarmışş...parayı bastan veriyoruz işteeeeeeeeeeeee böyle oluyo

Canım yanlış anlaşılmasın diye sana özelden yazdım ordan bakabilir misin

Halit bey benim doktorum bir tanedir o.Çok iyi başarılı ve espirili bir doktor...

kafam okadar karısıkki doktorum negatif sonuclardan sora aramadı bile gel bi ultrasona atalım bakalım bile demedi bana hic tahlil yapılmadı bi vitamin ilacı bile vermediler belkide bebeklerimi vitaminsizlikten kaybettim dusunsenize ilkinde bitane 4hucreli koymuslardı o bile tutunmus ikisinde iki tane offfffffffff cok dusunceliyim napıcagımı bilmiyorum neden bukadar ihmalkar davranabildiler anlamıyorum:olmaz:senağlamasenağlama

Canım üzülme bencede bahçeciyi dene eminim sana yardımcı olacaklardır oraya gidipte başarısızlıkla sonuçlanan pek duymuyorum çünkü. Bak sen tahlilleri gösterice direk teşhisi koymuşlar. İçini ferah tut dualarını eksik etme

Halit bey benim doktorum bir tanedir o.Çok iyi başarılı ve espirili bir doktor...

gunaaaaayyyy nerelerdesin sen hic sesin cıkmıyo ozledim kız. bu arada halit beyin senin doktorun oldugunu biliyorum onu bana cok anlatmıstın bu yuzden onun araması beni dahada mutlu ettialkisalkisalkis

Canım üzülme bencede bahçeciyi dene eminim sana yardımcı olacaklardır oraya gidipte başarısızlıkla sonuçlanan pek duymuyorum çünkü. Bak sen tahlilleri gösterice direk teşhisi koymuşlar. İçini ferah tut dualarını eksik etme

tesekkur ederim cingis pempesi ama bu beni cok etkiledi sende dualarını benden eksik etme olurmu bu arada sen hangi asamadasın

tesekkur ederim cingis pempesi ama bu beni cok etkiledi sende dualarını benden eksik etme olurmu bu arada sen hangi asamadasın

Bana transfer yapamadılar yumurta olmadığında şimdi agustos gibi uzun protocol ile tedaviye başlayacağım. Dr genetik testler verdi henüz yaptırmadım onun souncuna görede değişebilir yani herşey. Yani şu an boş boş bekleme aşamasındayım :)
Canım Allah bu uğurda herkesi inş emeline kavuşturur.

Back
X