Adet sancisi geliyormuş hiç cnm sana belirtilerin nelerSelaamm kızlaarr buraya dolu dolu pozitif enerjiyle geldim
Bu ay bende özel bi dr.a gittim 3 tane ilaç verdi önce Allah sonra dr sayesinde inşallah bebişim vardır
Yumurta takibi yaptık 14. günümde yumurtam 18,5 cm oldugunu catlama belirtisi oldugunu ve 3 gunu degerlendirmemiz gerektigini soylemisti. Bizde degerlendirdik
Gel gelelim günler geçmiyoorr :) biri beni durtuyor test mi yapsn acaba diye
( Bu arada kullandığım ilaclar vagi-hex tetradox ve progestan )
Sağ kasıktaki yumurtam gelismisti ve hergun sag kasıgım agriyor batiyor kizlar dua edin insallah tutmustur
Benim gibi 5-6 gunu olanlar birlikte bekleyebiliriz sizde gelin bana katilinbelirtilerimizide paylasalim
Adet sancisi geliyormuş hiç cnm sana belirtilerin neler
İnsallh hamilesindr bnde umutluyum bkalmm adetime 3 gün war ama sancim az war test aldriym smdi eşime bakalm ne cikackCanim tansiyonum dusuyo bi kac gundur goguslerim hafif agriyo progestanin yan etkeleri olarak dusunuyorum. Bide afedersn biraz akintm var onun disinda birazda belim agriyo
İnşallah pozitif çıkar hepimiz bu ay müjdeli haberler aliriz sonucu yaz canım burayaİnsallh hamilesindr bnde umutluyum bkalmm adetime 3 gün war ama sancim az war test aldriym smdi eşime bakalm ne cikack
Negatif canım çıkmadı biseyİnşallah pozitif çıkar hepimiz bu ay müjdeli haberler aliriz sonucu yaz canım buraya
Belli olmaz canim adetin gecmemis hala umut var bide sabah ilk idrarinla yap bidahakine adet gununu bekle olmazaan bide ogun yapNegatif canım çıkmadı bisey
İlk idrar imla yaptım canım ama olurum ya sancim warBelli olmaz canim adetin gecmemis hala umut var bide sabah ilk idrarinla yap bidahakine adet gununu bekle olmazaan bide ogun yap
insallah canim ama senin daha cok varmis yumjrtlama sancisi olabilir 1 2 gunu degerlendirin benceBenimde adetime 12 gün var 5 aydir bebiş istiyoruz inşallah bu ay olur ve benimde kasıklarımda çok sancım var
Bi kaç gün sonra bi daha yap bence canim geç döllenme olduysa çıkmayabilirNegatif canım çıkmadı bisey
Adet olmazsam yapicm canımm insallh oledrBi kaç gün sonra bi daha yap bence canim geç döllenme olduysa çıkmayabilir
Aynen değerlendirecem canim aslinda hiç canım istemiyo sancidan dolayi ama bebek için yapacam artık :)insallah canim ama senin daha cok varmis yumjrtlama sancisi olabilir 1 2 gunu degerlendirin bence
İnşallahAdet olmazsam yapicm canımm insallh oledr
İnşallah sağlıkla güzel pozitif pozitif haberler alın inşallah.
Bende düşük yaptım 6 haftalık oluşmamıştı sonra düştü kendim düşürdüm adetimi bekliyorum hala olmadı 3gun geçticanlar geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ama adetime 5 gün kala normal gebelik testi yaptım çıkmadı..ertesi gün ilk idrarla 6 gün öncesi testi aldım ve çift çizgiyi gördüm beklemek zor oluyo böyle zamanlarda deneyebilirsiniz 6 gün öncesi testini bence
Bende onu dusundum canm bugun alamamda yarin alirim 5 gun kalmis olck bata ozamanda cikar heralde :)canlar geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ama adetime 5 gün kala normal gebelik testi yaptım çıkmadı..ertesi gün ilk idrarla 6 gün öncesi testi aldım ve çift çizgiyi gördüm beklemek zor oluyo böyle zamanlarda deneyebilirsiniz 6 gün öncesi testini bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?