Benim gibi umutlu olanlaar :)

Benimde 6 gun var adetime ve test yaptim tek cizgi karnımda agriyo adet agrisi gibi olucam kesin bu ayda olmadi

Kizlar benim adetim 28 gunde bir olursa 4 gun var gecen ay 1 hafta gecikmeli olmustu test yaptim ama o testlerin t kisminda golgenin dw golgesi yani gormek icin dort gozle bakmak lazim acaba sizde de var miydi cok cok hatta cook acik biseyler testi soktum baktm o derece

Benimde 6 gun var adetime ve test yaptim tek cizgi karnımda agriyo adet agrisi gibi olucam kesin bu ayda olmadi

Canim daha varmis Allahtan umut kesilmez gecikince tekrar yap benimde 5 gun var adet olckmisim gobi belim agriyo benimde olmadi galiba adet olcam

Canim daha varmis Allahtan umut kesilmez gecikince tekrar yap benimde 5 gun var adet olckmisim gobi belim agriyo benimde olmadi galiba adet olcam

Meraba benimde bu ay adet sancım 1 hafta önceden başladı sol kasıkta batma feci bel ağrısı göğüs ağrısı adet olacağımı anladım bugün oldum geldi kırmızılar inşallah sen olmazsın canım

Kesin olucam canım 2 gundur kasiklarim fena agriyo ama bizimkide bir Umut işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…