- 24 Ocak 2016
- 556
- 440
- 103
- Konu Sahibi Cilli_begonya
-
Teşekkür ediyorum Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallahUmarım sağlıkla en kısa zamanda bir evlada kavuşursunuz.
Ben buradaki adaletsizliğe üzülüyorum işte keşke adil bi dünya olsa kimse sokaklara kalmasaArtık bu konuda benim hayata bakışım değişmeye başladı
Bizler evet bir çocuk için çok yıpranıyoruz
Ama dışarda da bir aile için o kadar yıpranan çocuklar var.
Yani olmuyorsa yapacak ne var ?
Bir hayat dünyaya getirmek için hem kendimi hem eşimi deli gibi yıpratmamaya karar verdim.
Size de tavsiye ederim.
Sokakta sahipsiz dolu çocuk var. Çok istiyorsanız birini alın sizin evladınız olsun.
Sonuçta kan bağı değil gönül bağı önemli.
Çok teşekkür ediyorum inşallah hayırlısıyla amin…Çok geçmiş olsun. Çok zor bir süreç Allah yardımcınız olsun. Dilerim korktuğunuz gibi olmaz ve en kısa zamanda hayırlısıyla çocuk sahibi olursunuz.
Çok saolun.Çok geçmis olsun.
Hiç öyle düşünme derim. Zor bir süreç evet. Ama ailemde var ve ailemizin her bir ferdi canımızı veririz o kuzumuz için. İçimize soka soka, koklaya koklaya seviyoruz. Ona bakınca bizimle biyolojik bağı yok demek bile gelmiyor aklımıza, içimiz titriyor çarpsa, düşse. Çünkü onu sevdiklerimiz büyütüyor. Hareketleri, tavırları, bazı cümleleri aynı onlar. Bizim parçamız o. Bu dünyaya sahipsiz gelmişti ama şimdi koskocaman bir ailesi var. Biz hep onun kocaman ailesi olacağız. Ve o da öyle görecektir.Ben buradaki adaletsizliğe üzülüyorum işte keşke adil bi dünya olsa kimse sokaklara kalmasaEvlat edinme konusu çok başka insani sorumluluğu çok yüksek 32 yaşındayım ve düşünmedim değil ama ya az seversem ya yeterince iyi bir anne olamazsam düşüncesi kafamı hep kurcalıyor belki biraz daha olgunlaşmam yaş almam gerek.
Çok duygulandım yazdıklarınıza ne kadar koca yürekli insanlarsınız.Hiç öyle düşünme derim. Zor bir süreç evet. Ama ailemde var ve ailemizin her bir ferdi canımızı veririz o kuzumuz için. İçimize soka soka, koklaya koklaya seviyoruz. Ona bakınca bizimle biyolojik bağı yok demek bile gelmiyor aklımıza, içimiz titriyor çarpsa, düşse. Çünkü onu sevdiklerimiz büyütüyor. Hareketleri, tavırları, bazı cümleleri aynı onlar. Bizim parçamız o. Bu dünyaya sahipsiz gelmişti ama şimdi koskocaman bir ailesi var. Biz hep onun kocaman ailesi olacağız. Ve o da öyle görecektir.
Amin…Sizde bebeğinizle çok mutlu olun inşallah.Rabbim size en yakın zamanda sağlıklı bir evlat versin inşallah kucağınız boş kalmasın gözlerim dolarak yazıyorum bunu çünkü ben de yaşadım.düşük yapmıştım.çok istedim bebeğimi.rüyamda emzirdiğimi görüyordum ben. Rabbim anneliği tattırsın inşallah size
Tuplerim yapışıktı, rahim filmi cekilirken actilar nasil yaptiklarini bilmiyorum ama bunu bi araştır dr.una sor ameliyat öncesi, alinsa bile tup bebek şansin devam ediyor, hersey diledigin gibi olsun umarım
Merhaba arkadaşlar çok stresliyim bu gece desteğe ihtiyacım var.İki sene arayla ikinci kez dış gebelik geçiriyorum bu sefer 2.doz mtx sonrası Beta HCG 700 - 456 -370 düşerken bugün 440 çıkmış demekki işe yaramıyor zaten dört gündür hastanede yatıom doktor bu gece yeme içme dedi büyük ihtimal yarın ameliyat olucam tüpümü alacaklar. Eğer diğer tüpümdede tıkanıklık varsa onuda alacam dedi çok korkuyorum bir çoçuk için neler yaşıyoruz. İnsanlar bakamayacağından fazla çoçuk yapıp sokaklara bırakırken bizde bi can için uğraşıyoruz zaten bir çoçuğum olsa ikinci için bu kadar eziyet çekmezdim. Nasıl bi imtihan anlamıyorum
Teşekkür ederim. Ama gerçekten ne çok seviliyorlar. Kendi kanımızdan da olsa ancak bu kdar severdik, diğer miniklerimizden hiç b ir farkı yok bizim için.Çok duygulandım yazdıklarınıza ne kadar koca yürekli insanlarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?