Benim gibi yaşayıp belki moral vermek isteyenler olur?

Ben artık dış gebelik sürecindeyim mecburen ameliyat olucam yada iç kanama riskim oluşuyor. Çok teşekkür ediyorum araştırmışsınız tüm hastalara şifa dertlilere deva diliyorum.

Çok büyük bi sınav aslında herkes hayatta bişilerle imtihan oluyor işte dört dörtlük olmuyor maalesef… Ama inanıyorum her gecenin bi sabahı her karanlığında bir aydınlığı var bizde mutlu olucağız.

Ben artık dış gebelik sürecindeyim mecburen ameliyat olucam yada iç kanama riskim oluşuyor. Çok teşekkür ediyorum araştırmışsınız tüm hastalara şifa dertlilere deva diliyorum.
Dis gebelik gecirdim ben de, ameliyat olmadim, bhcg dusmeye baslamisti cunku, nasi bi feci surec biliyorum, gelip geciyo hepsi, bi de cocugum var simdi, gonlunu ferah tut, hersey daha iyi olucak, ameliyatin da goz acip kapayana kadar gecicek, inancini kaybrtme, tup bebek sansin var.

Bazen dinliyorum insanları hastanede öyle hikayeleri olanlar varki Rabbim ne mucizeler vermiş. Ol derse olur diyorum herşeyin bi vakti var demekki benimki hala gelmemiş sizin için sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…