Benim Gönlüm Çabuk Kanar İki guzel soze iki aci soze

Evet bende bunu ogrendm iyilik yaramiyor ama cidden vallahi sasirdim nasil davranacagimi insanlar kotu ve acimasiz ben ise yapayanlizim
Kimseyi kirmayacagim diye susma. Hak edene hakettigi lafı soyle. Ha seni kirmamaya özen gösteren insanlar vardır onlara karşı sen de özenli ol. Dişe diş göze goz

İse kendini herkesten fazla severek başla.Bir tanıdığım bana demiştiki en çok kendimi seviyorum aksi halde hiç kimseyi sevemem seviyorum desemde koca bir yalandir bu!

kizim azcik hakkindan gel bunu yapmak kotu bisey degil.
sen bir bireysin kendini koruyabilirsin 5 yasinda kucuk kiz degilsin anan baban senin adina konussun.
gerek olmadikca gulumseme konusulanlari iyi dinle analiz et.
dusunerek konus.
insanlar acimasiz dalga gecer demez ki bu kiz temiz kalpli falan.
kimsenin seni kucumsemesine izin verme ablan ailen bile sana bunu yapiyorsa elalem neler yapar dusun.
yarin birgun bu yonunden vururlar seni.

beyhan budak var...genclerlere acayıp ozguvenle ılgılı vıdeolar cekıyor...kendi psıkolog...videolarına bak derim...yotobda

Devir iyilik saflık devri değil be canım.
Gerektiği yerde kötü olman, acımasız olman gerekiyor özellikle seni böyle üzenlere karşı.
Bütün bunların seni etkileyip daha da pasifleştirmesine izin verme.
Eskiden insanlar bana safsın, temizsin, masumsun diyince iltifat olarak algılardım.
Şimdi koşarak uzaklaşıyorum bunları duyduğum insanlardan.
Çünkü insanlar bu vasıflara sahip kişileri oynanacak oyuncak gibi görüyor çoğu zaman.
Tam tersi göz açık ol, yırtık ol, tuttuğunu koparan ol, lafını sözünü esirgeme kimseden bu kardeşin, ablan hatta annen baban dahi olsa.
Kimsenin kimseyi kendinden üstün görme gibi bi hakkı yok.
Kalbinin güzelliğini içinde sakla, arada cadoloz olmak gerekiyor etrafa karşı.
Çünkü hakettikleri tavır bu, iyilik yaramıyor artık kimseye.

Evet bunu anladim bugun iyilikten maraz dogar hep evdeyim hic arkadasim yok diye disari cikmaya da cekiniyorum

Niye kendin çıkamıyorsun?
Ben markete de alışverişe de kuaföre de hastaneye de yalnız giderim
Gidip bi kafede yalnız yemek yerim
Kendimi dinlerim, böyle yaptıkça insanlar beni arar sorar oldu
Yoksa eskiden ben de arkadaşlarımın peşinde koşardım gene de buluşmalara falan çağırmazlardı.
Ne zaman onlara ihtiyacım olmadığını fark ettim kıymete bindim

Gel 3-5 gün benimle takıl , yırtık rahibeye dön Şaka bir yana başkalarını çok fazla önemseme , kendini sev , saygı duy , her gün ayna da kendi gözlerinin içine bak ve sen çok değerlisin de... Ablan ayıp etmiş ne olursa olsun söylemleri ve tavrı yalnış....

Sorununun ne olduğunu bilebiliyorsan, çözümünü de bulabilirsin.
Kendine öz eleştiri yap ,ayrıca ilaçları ve doktoru bırakmanı öneririm.
Sen''Ben farklı davranmıyorum,tuhaf hareket etmiyorum,herkes gibiyim''zannediyor olabilirsin.
Ama bir düşün bakalım, herkes neden aynı şeyi zırvalıyor.
Senin hayatınla ve davranışlarınla alakalı yaptığın bir yanlış var.
Beynini toparla ve düşün ...
Sorunu görebiliyorsun 1-0 öndesin.
Şimdi çözüm zamanı ...

Evet bunu bende anladim ama ne yazikki gec oldu bundan sonra insanlara karsi tutumum bu olacak sert tavir takinacam mesafeli olacagim

Tesekkur ederim yorum icin bisey daha soracagim ablamlar toplum icinde cok sacma ve anlamasiz konustugumu soyluyor artik susmali miyim?bu konuda ne yapmaliyim

Ya ben univdeyken yurttada kizlar dalga gecerlerdi hrp dalga gecildim ama kendimi koruyamiyorum biraz ailesmdende korkuyorum sebebi bu karsidaki kisiye bisey soylerim bi sorun cikar ailem duyar kizar felan diye

Su aralar disari tek cikmaya korkuyorum bayilirsam felan ya da panik gelirse naparim diye.ama asil sebebi de elalem ne der yani sunu diyecekler tek arkadasi bile yok zavalli gibi tek geziyor diyecrkler bundan cekiniyhorum

Kıyamam sana ben.. O seni hor gören insanların hepsi, gün gelecek Allahtan senin gibi yüregi güzel insanlar dileyecekler.. Boşver sen böyle tertemiz kal.. Kötü insanlarin iyi insanlara hic bir zaman tahammülleri olmaz.. Sadece yapman gereken herkese karsi icinden gecenleri söylemen.. Kirildigini üzüldügünü.. Tipki buraya yazdigin gibi.. En azindan sana böyle davranmazlar..

Tesekkur ederim yorum icin bisey daha soracagim ablamlar toplum icinde cok sacma ve anlamasiz konustugumu soyluyor artik susmali miyim?bu konuda ne yapmaliyim

Sen öyle olduğunu düşünüyor musun peki?
Hangi konularda böyle söylüyorlar, tabi ki susmamalısın zaten toplum içinde susarsan içine kapanacaksın.
Bu seni öz güvensiz yapar.
Kim saçmalamıyor ki konuşurken ben daha öyle birini görmedim tanımadım açıkçası.

Herkes yazmış, kendinize acımayı bırakın.
İnsanlar başkalarında eksik gördükleri şeylerin üzerine basmak isterler ki kendi eksiklikleri ortaya çıkmasın.
Kimsenin mükemmel olmadığını ve sizin de olamayacağınızı kabullenin.
Okulunuza devam edin ve ne olursa olsun bitirin. Bol bol kitap okuyun., film izleyin. Bu gerçekten o kadar önemli ki...
Bilginiz, görgünüz arttıkça güveniniz artar. "Sen gelme" denilen ortamlara siz gitmek istemezsiniz bunları mı çekeceğim şimdi diye.
Kendi kendinize yeten bir kadın olmaya bakın. Belki şu durumda okul hayatınız iyi geçmiyor. Ama bunları yaparak ve bir uzman tedavisiyle şu anki durumu aştığınızda iş hayatınız bambaşka olur.
Aile, arkadaşlar, eş, çocuklar çok önemli, evet. Ama unutmayın insan bu dünyaya yalnız gelir ve sonunda da yalnız gider.
O yüzden hayatınıza yoldaş olamayan insanlar bırakın hiç olmasınlar daha iyi. Kimsenin moralinizi bozmasına izin vermeyin.

Bak ben cocukken bu durumdan gectim ve izleri uzerimde cok buyuk kaldi. Halen etkiliyor... git saclarini boyat bir dans dersine katil kimseye yuz verme kendin gibi ol rahat ol kendinle ilgilen hir sureden sonra onlar yanina yaklasmak isteyecek. boyle insanlardan tiksiniyorum. Allah karsiniza merhamet sahiplerini cikarsin

Çalışıyor musunuz, çalışmıyorsanız bir işe girin, belediye kursunda iş öğrenin okuyor musunuz onu da bilemiyorum gerçi. Güzellik yemek falan kursları var onlara gidin sosyalleşmeye ihtiyacınız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…