- 30 Mayıs 2018
- 69
- 17
- 3
- 28
- Konu Sahibi hayalgemisii
-
Aliyorum ilac da kullaniyorumÖzgüven eksikliği sezdim.Aileniz de destek çıkmıyormuş. Psikolojik destek şart bence..
Davranma.aileme ve insanlara nasil davranmaliyim ?
Tesekkurler evet ozguven problemim var asamiyorum bi turlu ramazan sonrasi spor kursuna yazilicagim baska ne onerirsinizÖncelikle çıkın şu arabesk kafadan, kendinize acımayın
Kendinize gelin silkelenip, önce siz kendinize değer verin; inanın en önemlisi bu
Kendinize değer verseydiniz, size tokat attıklarında ellerini kırardınız (mecazi anlamda tabii ki)
Psikolojik destek alın ve yeni ortamlar yaratın kendinize. Kurslara vs yazılın
Tesekkurler evet ozguven problemim var asamiyorum bi turlu ramazan sonrasi spor kursuna yazilicagim baska ne onerirsiniz
Evet bunu anladim bugun iyilikten maraz dogar hep evdeyim hic arkadasim yok diye disari cikmaya da cekiniyorumDavranma.
Kitap oku, müzik dinle. Yalnız alışverişe git.
Ayakların yere sağlam bassın. Kimseye muhtaç olduğunu hissettirme. Onlar senin etrafında dönecekler.
İnsanlara iyi davranmak yaramaz güzelim.
Benim de arkadaşım yok. Çok bunalırsam şöyle bir yürüyorum sokakta o bile çok iyi geliyor. Kendini mutlu olacağın şeyler yapmaya endeksle. İnan arkadaşının olmaması bir eksiklik değil. Çünkü direkt çıkar üzerine, her şey çıkar üzerine kurulu.Evet bunu anladim bugun iyilikten maraz dogar hep evdeyim hic arkadasim yok diye disari cikmaya da cekiniyorum
Katiliyorum benligime islemis biri ozur dilese bile sasiriyorum ezik kole ruhlu oldum ciktim psikiyatrye gidiyorum ilac da kullaniyorumBence acilen psikolojik destek almalısın. Fazlasıyla sindirilmiş bi yapıdasın ve bu davranışları artık normal sanıyorsun muhtemelen benliğine işlemiş yani. Bence bi yardım alıp öz benliğine geri dönmelisin. Ayrıca ablanlara çok şaşırdım asıl yanında olması gereken kişiler onlar çok ayıp etmişler.
Buyudugumu farketmiyorlar onlara soyluyorum bakin 21 Yasima geldim buyudum niye boyle davraniyonuz diyorum dedikleri sey su yasemin buyumus evlenmesi gerek o bizim ablamiz frlan diyolar cok giciklar ve beni az goruyorlar arkamdan almanca ile de konjsuyorlar bi kac kelime anliuoyum ama ispat edemiyorum.ve de mesela kendime ceki duzen vermek icin kiyafet ayakkabj taki aliyorum ona bile karisiyolar kisa etek giyme sen o..musun topuklu ayakksbi giyme yasina uygun degil abartili kupe takma vs iste unideyken etek giyincd burnumdan getirirlerdi ama kendileri giyeler hersey yaparlar brn yapinca ise asla izin vermezlerKendinizde degilde insanlarda sorun varmis gibi dusunun. Yani biraz ozguven edinin. Ablanizin size laflari ornegin cok terbiyesiz, dusuncesiz, ve kaba bir insanin edecegi sozler. Siz degil, o kendinden utanmali. Onun disinda 21 yasina gelmissiniz sizi birileri bi yerlere “goturmek” durumunda kalmamali. Kendi kendinizi tasimayi ogrenin. Is edinin. Daha cok konusun. Insanlar herkesle arkadaslik yapabiliyorlar. Icine kapanik olmak arkadas bulmanin onundeki buyuk engellerden biri. Insanlar icine kapaniklardan ya cekinir, ya da iste boyle saygisizca davranir. Sizin onlara verdiginiz tepkilere baglidir nasil algilanacaginiz. Insanlarin size saygisizca davranmasina izin vermeyin, ezdirmeyin kendinizi, hayir demeyi, gerekirse sert olmayi ogrenin
Nasil degistirebilirim bilmiyorum verdigim saygiyi gormek istiyorum ama nasil yapacagim bilmiyorum univi yarida biraktim gelecek yil devam edecem insallahSana bir abla olarak sarılasım geldi.
Her şey senin elinde, hoşnut olmadığın bu durumu ancak değişerek atlatırsın.
Arkadaş edinmelisin. Çok kalabalık gruplara gerek yok bir tane olsun, samimi dost olsun.
İnsanlardan kaçma, okul hayatın devam ediyorsa, kimseye kendini ezdirmemeyi ilke edin.
Ailen için ne söylesem boş. Böyle sorumsuz abla görmedim ben hayatımda.
Kendini farklı alanlar da geliştir, ama en başta yapman gereken bu ruh halinden sıyrılman.
Tek başına yapamazsan, yardım almalısın.
Evet bende bunu ogrendm iyilik yaramiyor ama cidden vallahi sasirdim nasil davranacagimi insanlar kotu ve acimasiz ben ise yapayanlizim26 yaşındayım ve şu hayattan öğrendiğim tek şey deveye diken insana s*kn yarıyor. Biraz argo oldu ama. İyi davranmak kimseye yaramıyor. Kendi ayakların üzerinde sapasaglam dur, kimseye de eyvallah etme zaten onlar peşinde dört döner. Kimseye de ses etmeyen biri olma yeri geldi mi çatir çatir acimadan en yakınına bile lafı sok ki haddini bilsin. İnsanlar saygıdan sevgiden susunca sadece üzerine gelmeyi bilir. Nezaket falan yaramıyor kimseye. Canini sıkana lafı koydum mu oturt gerisi yalan dolan.
Evet bende bunu ogrendm iyilik yaramiyor ama cidden vallahi sasirdim nasil davranacagimi insanlar kotu ve acimasiz ben ise yapayanlizim26 yaşındayım ve şu hayattan öğrendiğim tek şey deveye diken insana s*kn yarıyor. Biraz argo oldu ama. İyi davranmak kimseye yaramıyor. Kendi ayakların üzerinde sapasaglam dur, kimseye de eyvallah etme zaten onlar peşinde dört döner. Kimseye de ses etmeyen biri olma yeri geldi mi çatir çatir acimadan en yakınına bile lafı sok ki haddini bilsin. İnsanlar saygıdan sevgiden susunca sadece üzerine gelmeyi bilir. Nezaket falan yaramıyor kimseye. Canini sıkana lafı koydum mu oturt gerisi yalan dolan.
Nasil degistirebilirim bilmiyorum verdigim saygiyi gormek istiyorum ama nasil yapacagim bilmiyorum univi yarida biraktim gelecek yil devam edecem insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?