nişanlılık en tatlı zaman diyenlere sormak istiyorum tadı neresinde? ben bi tat alamadım arkadaşım
aynen senin anlattığın gibi kendini bi halt sandı güzel sözlerde cimrileşti..
ayaklarıma kapanan herif 3-5 gün inadından aramayabiliyor!
düğün stresi falan fasafiso kızlar!
asıl tüm sıkıntıyı stresi yine biz çekiyoruz.. Her şeyi biz düşünüyoruz en güzeli olsun bilmem ne diye..
onlara göre tüm ince ayrıntılar gereksiz olmasa ne olur.. üstüne eften püften sebeplerle kavga çıkarıp
küsen onlar sinir oluyorum ben de.. iyi yapmışsın bence..
söylememekte özgürsün ama ben neden tartıştığınızı çok merak ettim. Belki de haklı bir nedenden dolayı böyle davranmıştır ???
ölüyodu senin için :) ayy aynı benim durumum..
seninki de ikizler burcu mu yoksa kız
ayy valla hiç şaşırmam...eğer haklı olduğuna inanıyorsan hiç alttan alma bunlar nişanlılığı ne sanıyor bilmem ama kaybetme korkusu kalmıyor bu rahat tavırlar o yüzden.. Çok fevri de olma hemen ama ona bu tavırlarıyla bu ilişki için hayırlı son görünmediğini anlat güzel dille.. Ben şunu farkettim ne zman alttan alsam daha kötü oluyor tepeme çıkıyor ne zamanki onun gibi yapıyorum bi kaç saat sonra eski uğruma ölen erkek geri dönüyor :) tabi geçici olarak yine
Nisanlilik riskli bir donemdir. Sanmiyorumki tartismadan yada puruzsuz bir nisanlilik donemi geciren olsun. As olan sudurki eger siz gercekten birbirinizi sever, acisiyla tatlisiyla bu hayati paylasiriz der ve el ele verrseniz cozulmiycek prob. Yoktur.
Hani diyorsun ya msjma ters cevap verdi vs. Ohoo evenince bu tartismalar tripler olmycakmi zannediyrsun. Yeri gelcek sen tartisip bagiracksinda esin hicbirsey olmamis gibi tv izliycek. Alis canim benim. Nisanlilik evresi evliligin deneme sahnelerini yasatir.
Sana tavsiye kendini uzme, tatli dilli ol, tartismayi uzatma, hurrem gibi sultanina gul hi hi de ama biligini yap.
Nişanı atalım derse ne yapacaksın?
Nişanı atalım derse ne yapacaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?