benim gördüğüm muameleye bak=(

drderin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
949
100
123
İstanbul
nişanlımla geçen pazar tartıştık ama büyütülecek bi mevzu değildi

5 gündür beni aramıyor

sebebi kendimi düzeltip öyle aramayacakmışım onu

bende aramadım açıkçası...bugünde bir sürü mesaj çekti düğüne 1 ay kala ben sana ne kötülk ettimki bana karşı bu kadar kayıtsız kalıyorsun diye.hadi ilk gün sinirliydin 5 gün boyunca insan sinirli olurmu.son zamanlarda zaten güzel sözler konusunda cimri davranıyordu herkez evlilik stresi dedi....

eğer yarın da böyle aramamaya dvm edersen yüzüğü çıkartacam die msj gönderdim...haksızmıyım neyim ben

nişanlılık en tatlı zaman diyenlere sormak istiyorum tadı neresinde? ben bi tat alamadım arkadaşım
aynen senin anlattığın gibi kendini bi halt sandı güzel sözlerde cimrileşti..
ayaklarıma kapanan herif 3-5 gün inadından aramayabiliyor!
düğün stresi falan fasafiso kızlar!
asıl tüm sıkıntıyı stresi yine biz çekiyoruz.. Her şeyi biz düşünüyoruz en güzeli olsun bilmem ne diye..
onlara göre tüm ince ayrıntılar gereksiz olmasa ne olur.. üstüne eften püften sebeplerle kavga çıkarıp
küsen onlar sinir oluyorum ben de.. iyi yapmışsın bence..

canım bu ilişkiniz süresince yaşadığınız sorunlara göre değişir. eğer hep böyle değildi diyorsan bir konuşmakta fayda var derim sonuçta emek verip bir yerlere getirmişken silip atma hemen ilişkinizi. al karşına konuş güzelce anlat derdini

Canım bir saniye anlamadım şimdi, sen mi mesaj attın bütün gün, o mu ?​

bir sürü msj çektim (orda yalnış yazmışım) tartıştığımız konuda biraz dik dik konuştu benle benimde morelim bozuldu vay sen neden yüzünü astın bana diye olay aldı yürüdü...

soruna cvp vermek istiyorum... nişanlıyken anlamıyosun ama evlenince farkediyosun ki nişanlılık gerçekten en tatlı zaman mesela şimdi kavga ediyosun tlfnu kapatıyosun bitiyo sen isteyene kadar sesini bile duymuyosun..ama evlenince öyle mi?? adamla 4 duvarın arasındasın ağzı tadıyla trip bile atamıyosunn

söylememekte özgürsün ama ben neden tartıştığınızı çok merak ettim. Belki de haklı bir nedenden dolayı böyle davranmıştır ???

şimdi kızlar büyütülecek bi mevzu yok....önceden ölüyodu benim için...kokun ellerin olmadan yaşayamam sensiz önümü göremem diyodu noldu yanii kafayı bozdum yeminle

söylememekte özgürsün ama ben neden tartıştığınızı çok merak ettim. Belki de haklı bir nedenden dolayı böyle davranmıştır ???

damatlık bakacaktık dik dik konuştu benimde morelimi bozuldu..neden bana bişey alınacakken yüzünü asıyosun dedi aynen gerisin geri eve geldik.ve 5 gündürde tık yok beyefendiden.

ölüyodu senin için :) ayy aynı benim durumum..
seninki de ikizler burcu mu yoksa kız
ayy valla hiç şaşırmam...eğer haklı olduğuna inanıyorsan hiç alttan alma bunlar nişanlılığı ne sanıyor bilmem ama kaybetme korkusu kalmıyor bu rahat tavırlar o yüzden.. Çok fevri de olma hemen ama ona bu tavırlarıyla bu ilişki için hayırlı son görünmediğini anlat güzel dille.. Ben şunu farkettim ne zman alttan alsam daha kötü oluyor tepeme çıkıyor ne zamanki onun gibi yapıyorum bi kaç saat sonra eski uğruma ölen erkek geri dönüyor :) tabi geçici olarak yine

Nisanlilik riskli bir donemdir. Sanmiyorumki tartismadan yada puruzsuz bir nisanlilik donemi geciren olsun. As olan sudurki eger siz gercekten birbirinizi sever, acisiyla tatlisiyla bu hayati paylasiriz der ve el ele verrseniz cozulmiycek prob. Yoktur.

Hani diyorsun ya msjma ters cevap verdi vs. Ohoo evenince bu tartismalar tripler olmycakmi zannediyrsun. Yeri gelcek sen tartisip bagiracksinda esin hicbirsey olmamis gibi tv izliycek. Alis canim benim. Nisanlilik evresi evliligin deneme sahnelerini yasatir.

Sana tavsiye kendini uzme, tatli dilli ol, tartismayi uzatma, hurrem gibi sultanina gul hi hi de ama biligini yap.

o tartışma konusunda haklı olabilir tamam ben ona trip attıp...ama 5 gündür aramama neyin nesi ya ona bozuluyorum...onuda eksi yönleri var ben düzelt kendinide öyle ara beni desem iyimi olur yani...ben msjı attım bakalım yarın nolcak

çok haklı konuşuyosun ...tartışmalar düzeltiliyo ama biz ilk kez birbirimizi bu kadar hiç aramamazlık yaptık...haketmediğimi düşündüğümde çok üzülüyorum...istediğim zaman tatlı dlli oluyorum ama kahretsinki şu dilime bende sahip çıkamıyorum

neden sana ''kendini düzelt öyle ara'' gibi bir cümle kurma gereği duydu? tamam bir şeyler anlatmışsın ama sana tavır koymasını gerektirecek konu hakkında da bilgi verebilirsen -özel değilse tabii- daha çok faydamız olabilir?

Nişanı atalım derse ne yapacaksın?

demez herhalde öyle birşey düğünlerine 1 ay kalmış baksana. gerçi bellide olmaz. bende bgn nişanlıma küstüm ve 2 3 gün hiç aramıycam msj attımda soylemedım. beni arayıp kırmasındansa hiç aramasın kırmasın. bu erkeklerde en nefret ettıgım huy. sınırlıyken agzından ne cıkacagını bımıyorlar. allaha sukur kufur falan yokda sözlerının acıması yok hıc. ne yapıcaz bunları bılmıyorum ya.. ben nısanlımla ewlılık terapistine gitmek ıstıyorum. araştırmaktayım. sende nişanlına öner bence canım denemekte fayda var

Nişanı atalım teklifi ilk senden gelmiş nişanlında bu teklifi onaylaya bllir senden ricam eğer gerçekten seviyorsan bir daha bu teklifi sakın sunma çünkü bu söz en son söylenecek sözdür...

5 gün bence de fazla.. ama eğer haklı olduğunu düşünüyorsan 5 gün beklemeyip sen gönlünü almalıydın bence..
aslında ben ilişkide bayan erkek bakmam onların da yeri geldiğinde naz yapıp trip atmaya hakları olduğunu düşünürüm.
ben tam konuyu anlamadım ama haklıysa alttan al ve kolay kolay yüzüğü çıkarırım muhabbeti yapma ben de bu hatayı çok yaptım ama çevremdekiler çok yanlış diye pek uyardılar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…