neden sana ''kendini düzelt öyle ara'' gibi bir cümle kurma gereği duydu? tamam bir şeyler anlatmışsın ama sana tavır koymasını gerektirecek konu hakkında da bilgi verebilirsen -özel değilse tabii- daha çok faydamız olabilir?
çok haklı konuşuyosun ...tartışmalar düzeltiliyo ama biz ilk kez birbirimizi bu kadar hiç aramamazlık yaptık...haketmediğimi düşündüğümde çok üzülüyorum...istediğim zaman tatlı dlli oluyorum ama kahretsinki şu dilime bende sahip çıkamıyorum
Nişanı atalım teklifi ilk senden gelmiş nişanlında bu teklifi onaylaya bllir senden ricam eğer gerçekten seviyorsan bir daha bu teklifi sakın sunma çünkü bu söz en son söylenecek sözdür...
damatlık bakmaya gidecektik giderken dik dik konuşuyo benimde morelim bozuldu yüzümü astım.sen neden yüzünü asıyosun ben sana kötü bi laf mı ettim dedi.ya işin bu kısmında ben fazla trip attım farkındayım ama uzatılacak mevzu değil olay burda...hani hakaret etmedim vs...kendini düzelt dediği yüzümü astım ya bu...
son dönemlerdeki konuşmalarınızı düşünürseen konu hep ne alsak,ne giysek..vs tarzı hep nikaha ilşkin konular mıydı?ya da her telefonla konuştuğunuzda aaa bak şunu beğendiiiim,bunu beğendimm,şunu alacağımm..vss tarzı tek konuda ilerleryen sohbetleriniz oldu mu
peki farkına varmadan da olsa son dönemlerde sürekli talepkar,memnuniyetsiz,stresli bir tavır sergilemiş olabilir misin?
senin için gelip geçici olabilir ama bu onun ruh halinde gelip geçici olacak anlamına mı geliyor yani o sana göre mi ruh hali belirlemeli?yanlış anlama seni suçlamıyorum ama tek taraflı düşünmemek lazım.bazen farkına varmadan sıkıntımızı karşı tarafa yansıtıp onu da etkileyebiliriz aynısı o için de geçerliyani olabilirimde aynen...ama gelip geçiciydi
demez herhalde öyle birşey düğünlerine 1 ay kalmış baksana. gerçi bellide olmaz. bende bgn nişanlıma küstüm ve 2 3 gün hiç aramıycam msj attımda soylemedım. beni arayıp kırmasındansa hiç aramasın kırmasın. bu erkeklerde en nefret ettıgım huy. sınırlıyken agzından ne cıkacagını bımıyorlar. allaha sukur kufur falan yokda sözlerının acıması yok hıc. ne yapıcaz bunları bılmıyorum ya.. ben nısanlımla ewlılık terapistine gitmek ıstıyorum. araştırmaktayım. sende nişanlına öner bence canım denemekte fayda var
ayrıca ''aramamaya devam edersen yüzüğü çıkartacağım'' dediğini söylüyorsun bence bu gayet saldırgan ve tehditkar bir davranış.kaldı ki bu tarz yaklaşımların sana zararı olur..evlendikten sonra da ''benle ilgilenmezsen evi terkedeceğım'',bana iyi davranmazsan çocuğumu alıp gideceğim'' tarzı şeyler söyleyecek misin?
yok böyle bişeyi ilk kez söyledim ben ona...
tabiki çekerim giderim denmez
evet saldırgan bi davranış ama napimm üzüntü sinir kafaya taktım bide neden aramıyo noluyoruz die...böyle bişe çıktı ortaya
stresten uzaklaşmak,sakin kalmak ,kafa dinlemek istiyor olabilir.illa kendine bağlama nedenini.bazen farkına varmadan da olsa karşı tarafın yaşam hakkını kısıtlayabiliyoruz madem bir rahatsızlığı varmış bir kaç gün bekle o arada sen de sakinleş sonra çıkın dışarı,gezin,yemek yiyin,çaktırmadan da sorun ne,neyden rahatsız dinle...ama dinle konuşmasını bölme,hemen savunmaya geçme o noktalasın noktaladıktan sonra da sen kendi açından durumu onla paylaş:) kaldı ki şu noktada sen bile onun sorun ettiği şeyi net bilmiyorsun.dinlemezsen de bilemezsin
yanlış anlama ama ne dediğin kadar nasıl dediğin de çok önemlidir kaldı ki ben erkek mantığında düşünen biriyimdir.bana biri bir soruyu ters bir şekilde sorarsa ya da sorgular tarzda sorarsa hayatta benden cevap alamaz:)işin sırrı nasıl sorduğunda:))cevap verilemecek soru yoktur,nasıl sorulması gerektiği bilinmeyen soru vardır.o nedenle iğneleme,sorgular tarzda konuşma,tersleme,ses tonunu yüksetme gayet sakin konuş
anaaaaa aynen beeeeeennnn Eki Görüntüle 369720
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?