benim gördüğüm muameleye bak=(

damatlık bakmaya gidecektik giderken dik dik konuşuyo benimde morelim bozuldu yüzümü astım.sen neden yüzünü asıyosun ben sana kötü bi laf mı ettim dedi.ya işin bu kısmında ben fazla trip attım farkındayım ama uzatılacak mevzu değil olay burda...hani hakaret etmedim vs...kendini düzelt dediği yüzümü astım ya bu...

Hic kimse tek tarafli hakli olmaz tatlim. Hatalar karsiliklidir. Bak yne hata ediyrsun iliskide hakli haksiz olayina girerseniz en guzel fikirdamaniz gereken zamani heba edersiniz. Tecrube konusuyor. Tartisin bagirin cagirin ama uzatmayin. İliskiye yon veren kadindir. Bunu kulan tatli dilli ol bak gor hem agzinizin tadi yerine gelir Hem sen iyi olursun esinin gozunde. Erkekler sevgiye sefkate bayilir.

son dönemlerdeki konuşmalarınızı düşünürseen konu hep ne alsak,ne giysek..vs tarzı hep nikaha ilşkin konular mıydı?ya da her telefonla konuştuğunuzda aaa bak şunu beğendiiiim,bunu beğendimm,şunu alacağımm..vss tarzı tek konuda ilerleryen sohbetleriniz oldu mu

Nişanı atalım teklifi ilk senden gelmiş nişanlında bu teklifi onaylaya bllir senden ricam eğer gerçekten seviyorsan bir daha bu teklifi sakın sunma çünkü bu söz en son söylenecek sözdür...

ben eğer böyle aramamaya kayıtsız kalmaya dvm edeceksen yüzüğü çıkarıcam dedi

açıkçası birazda gözünü korkutmak amaçlı...o ayrılmak istese zaten söyler tabiki bilemem yinede...bende istemem bu sözü söylemeyi ama nası mecbur bırakıyo beni

peki farkına varmadan da olsa son dönemlerde sürekli talepkar,memnuniyetsiz,stresli bir tavır sergilemiş olabilir misin?

hiç olmadı öyle...ne alınacaksa 1 kere konuşuldu o kadar

ayrıca ''aramamaya devam edersen yüzüğü çıkartacağım'' dediğini söylüyorsun bence bu gayet saldırgan ve tehditkar bir davranış.kaldı ki bu tarz yaklaşımların sana zararı olur..evlendikten sonra da ''benle ilgilenmezsen evi terkedeceğım'',bana iyi davranmazsan çocuğumu alıp gideceğim'' tarzı şeyler söyleyecek misin?

yani olabilirimde aynen...ama gelip geçiciydi
senin için gelip geçici olabilir ama bu onun ruh halinde gelip geçici olacak anlamına mı geliyor yani o sana göre mi ruh hali belirlemeli?yanlış anlama seni suçlamıyorum ama tek taraflı düşünmemek lazım.bazen farkına varmadan sıkıntımızı karşı tarafa yansıtıp onu da etkileyebiliriz aynısı o için de geçerli

şunun şurasında 1 ay kalmış...aklım başıma gelsin diyemi yapıyo bilmiyorum ama bildiğim çok üzüldüğüm

yok böyle bişeyi ilk kez söyledim ben ona...

tabiki çekerim giderim denmez

evet saldırgan bi davranış ama napimm üzüntü sinir kafaya taktım bide neden aramıyo noluyoruz die...böyle bişe çıktı ortaya

stresten uzaklaşmak,sakin kalmak ,kafa dinlemek istiyor olabilir.illa kendine bağlama nedenini.bazen farkına varmadan da olsa karşı tarafın yaşam hakkını kısıtlayabiliyoruz madem bir rahatsızlığı varmış bir kaç gün bekle o arada sen de sakinleş sonra çıkın dışarı,gezin,yemek yiyin,çaktırmadan da sorun ne,neyden rahatsız dinle...ama dinle konuşmasını bölme,hemen savunmaya geçme o noktalasın noktaladıktan sonra da sen kendi açından durumu onla paylaş:) kaldı ki şu noktada sen bile onun sorun ettiği şeyi net bilmiyorsun.dinlemezsen de bilemezsin

dinlerim umarım oda anlatır...yarın nolcak merak içindeyim.ben ona ilk msjı yazdığımda evdeyim ben diye aradı hemen...ben sert söyledim belki ama doğruları söyledim...

yanlış anlama ama ne dediğin kadar nasıl dediğin de çok önemlidir kaldı ki ben erkek mantığında düşünen biriyimdir.bana biri bir soruyu ters bir şekilde sorarsa ya da sorgular tarzda sorarsa hayatta benden cevap alamaz:)işin sırrı nasıl sorduğunda:))cevap verilemecek soru yoktur,nasıl sorulması gerektiği bilinmeyen soru vardır.o nedenle iğneleme,sorgular tarzda konuşma,tersleme,ses tonunu yüksetme gayet sakin konuş

zaten ters bişe dediğim an pat tlf yüzüme kapanıyor.

zaten o kadar mesaj çektiğin için aricak olsa da aramaz.rahatsız etmemeyi denesen de bi beklesen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…